Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Şubat 2013, 00:34
atasun10 adlı üyeden alıntı
değişik bi makine şekli var sağlam diye duymuştum ama bende bilmiyorum yedek parça servis falan olayı sıkıntı onun için drift olucak terciğim. Siz driftinizde ne marka lastik kullanıyorsunuz memnunmusunuz ?
Orjinal lastiğini kullanıyorum. Eski Scooterdaki lastiklerim çok kötü oldukları için driftin üzerinde gelen lastikler bana çokta kötü gelmedi. Onun için şimdilik orjinal lastiklerle devam ediyorum.
Reklamlar
-
19 Şubat 2013, 01:01
teşekkür ederim beyler bende dura traction düşünüyordum sağolun
-
19 Şubat 2013, 13:56
arkadaşlar tekere çektiğimiz renkli şeritleri en kolay ve basit nasıl sökebiliriz? direk söktüğümde çok uğraştırıp altında leke bırakıyor. fikri ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
19 Şubat 2013, 18:50
altında leke bırakıyosa mazot gibi bişeyle silin geçer...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
19 Şubat 2013, 18:56
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
altında leke bırakıyosa mazot gibi bişeyle silin geçer...
leke derken bant tam anlamıyla kavlamıyor jant a yapışıyor
-
19 Şubat 2013, 19:25
tamam işte. ya ilk önce tinerle girişin ya da mazot veya gaz yağı. sonra iyice yıkayın...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
20 Şubat 2013, 01:20
astorojna adlı üyeden alıntı
arkadaşlar tekere çektiğimiz renkli şeritleri en kolay ve basit nasıl sökebiliriz? direk söktüğümde çok uğraştırıp altında leke bırakıyor. fikri ve tecrübesi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
Neden sökmek istiyorsunuz acaba. Bende serit dusunuyordum ama sizce en iyisi hiç yapmamak midir.
-
20 Şubat 2013, 01:23
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
Neden sökmek istiyorsunuz acaba. Bende serit dusunuyordum ama sizce en iyisi hiç yapmamak midir.
aksine çok yakışıyor. Ama ilerde sökmek istediğinde veya renk değiştirdiğinde ızdırap başlıyor. Kolay çıkmıyor namussuz
yarın çekili haliyle bi foto atarım
-
20 Şubat 2013, 10:46
Egzozu siyah yanmaz boya ile boyadım harika oldu. Egzozda paslanma başladıysa tavsiye ederim.
-
20 Şubat 2013, 21:44
memurmb adlı üyeden alıntı
Egzozu siyah yanmaz boya ile boyadım harika oldu. Egzozda paslanma başladıysa tavsiye ederim.
İnşallah boya iyi olur. Bir arkadaş da boyamisti sonradan dokuldugunu söyledi. 680 c Dereceye kadar dayanir demişlerdi ona da.
Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM
-
20 Şubat 2013, 23:49
Bizim driftlerin orjinal zincirleri o-ring zincir mi? Eğer değilse o-ring zincir alıp taksak sorun olur mu? Araştırdığım kadarıyla o-ring zincirler daha az bakım gerektiriyormuş.
-
20 Şubat 2013, 23:57
crayz_metin adlı üyeden alıntı
Bizim driftlerin orjinal zincirleri o-ring zincir mi? Eğer değilse o-ring zincir alıp taksak sorun olur mu? Araştırdığım kadarıyla o-ring zincirler daha az bakım gerektiriyormuş.
Sorun olmaz ama o-ring zincirler daha az bakım gerektiriyor diye bişey yok, onları da yağlaman gerek normal zincirler gibi.
-
21 Şubat 2013, 10:56
Hayır bir zararı olmaz aksine öğrendiğini gibi daha sağlıklı olur. Yalnız yaglama eksik olursa hangi zincir olursa olsun yine bakım ister. Tabiki orjinaller kadar çabuk uzama yapmayacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Sorun olmaz ama o-ring zincirler daha az bakım gerektiriyor diye bişey yok, onları da yağlaman gerek normal zincirler gibi.
Administration bizim mesajlari birlestirmeli
-
21 Şubat 2013, 11:14
Merhaba arkadaşlar;
Bizim motosikletlere uzun cam, tur camı yapan var mı aranızda?
Kask altından giren rüzgar çok rahatsız ediyor. biraz olsun onu kesmek istiyorum.
-
21 Şubat 2013, 12:21
DanielDega adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Bizim motosikletlere uzun cam, tur camı yapan var mı aranızda?
Kask altından giren rüzgar çok rahatsız ediyor. biraz olsun onu kesmek istiyorum.
Neopren maske kullanırsan sıkıntı olmaz.
-
21 Şubat 2013, 12:27
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
İnşallah boya iyi olur. Bir arkadaş da boyamisti sonradan dokuldugunu söyledi. 680 c Dereceye kadar dayanir demişlerdi ona da.
Boyayalı 1 hafta oldu dökülme yok ama çok ısınınca koku var Ama eskiye oranla harika oldu. Bi hayli paslanmıştı
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:23 ----------
Evet o-ring takarsan daha iyi olur. Driftin orjinal zinciri don lastiği gibi uzuyor. Sık sık arka tekere ayar yapmak gerekiyor çünkü devamlı gevşiyor zincir
-
21 Şubat 2013, 23:18
Ne kadar o-ring zincirlerin fiyatları? Alırken dikkat edilmesi gereken şeyler varmı? Markaları varmı bunların?
-
22 Şubat 2013, 00:56
ayar oldum ya hafta sonu 1 saat uğraştım janta şerit çektim aaaaaa birde baktımki biraz biraz sökülmeye başlamışlar.En iyisi eğimli olan şeritlerden almak.
Uploaded with ImageShack.us
bu arada çantamda yeni mondial servis getirtti benim için sök tak olan cinsten. 50 tl
Uploaded with ImageShack.us
-
22 Şubat 2013, 11:55
Cant şeritleri kolay kolay sökülmez yaw.Seninkiler çakma olabilir.Kaliteliler biraz pahalı ama ne soluyo nede çıkıyo.
-
22 Şubat 2013, 13:54
turkish39 adlı üyeden alıntı
Cant şeritleri kolay kolay sökülmez yaw.Seninkiler çakma olabilir.Kaliteliler biraz pahalı ama ne soluyo nede çıkıyo.
hepsiburadadan aldım 1cm olanlardan. 0,5 cm ler iyi tutuyordu. Bu 1cm olduğu için kavladı herlade neyse kavlatıyım olmazsa oval olarak satılanlardan alıp çekeyim. O daha iyi olur diye zannediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)