Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Mayıs 2011, 15:18
slm arkadaşlar artık bende 125 mh drift aldm motor çok güzel Allaha şükür ama bügün 2 3 kere stop etti benzin musluğunu yedeğe aldm çalştı 20 tl lik benzin aldım daha 70 km oldu şimdi musluğu açık hale getrdm çalışıor acaba ndn stop etti yardm edersenz sevinirm
Reklamlar
-
26 Mayıs 2011, 17:34
iyi günlerde güle güle kullan
benzin bitmiş 16 lt depo var 20 tl anca yedegi doldurur bu motorun ben aldıgım gun 70 tl aldım anca doldu
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
26 Mayıs 2011, 22:02
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın. yedek depo 1 litre mi benzin alıo acaba
-
26 Mayıs 2011, 22:19
talhaa adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın. yedek depo 1 litre mi benzin alıo acaba
sizin orda 1 lt si 20 tl mi oldu xD
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
facebook Mondial 125 MH Drift Grubu
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_184536781592864
-
26 Mayıs 2011, 22:32
saglamından 3,5-4 lt si var yedegin ben ilk benzin aldım kırmızıyı geçmedi bir daha aldım
elverengin@gmail.com
-
27 Mayıs 2011, 11:11
mh 125 drift
be de pazartesi aldım motoru 0 km. şimdilik çok memnunum. özellikle yakıt konusunda çok ekonomik bir cihaz
-
27 Mayıs 2011, 12:36
İyi gunlerde gule gule kullan
orta sehpayı kes
arka kuyruga topcase baglama plastikten dayanmaz
lastiklere guvenme ben 2000 km de pirelli mt65 ile degiştirdim
on fardan zırıltı gelirse çift taraflı bantla destekle
depoyu fulleme tonk tonk ses geliyor
elverengin@gmail.com
-
27 Mayıs 2011, 15:50
Teşekkür ederim. Orta sehpayı kestirmek şart evet.zor alınıyor orta sehpaya bu haliyle.Bir de Motor koruma demiri taktırdım ama o da lakalardan geçerken çamurluğa vuruyor .bağlantı yerini kestirip kısaltmak lazım.Topcase bağladım ama dediğin gibi yakında gidecek gibi görünüyor daha sağlam nasıl yapılır bu topcase? Bu ufak tefek pürüzler haricinde motor gayet rahat. inşallah yolda kalmadan uzun zaman kullanırım . Şimdiden toplam mesafe 100km yi geçti
-
27 Mayıs 2011, 16:37
arkadaşlar bu motordan almayı dusunuyorum nasıl bir motor hic bozuklugu cıkıyormu ve ve km niz kaç birde bu orta sehpa topcase fln sorunlarımı war depoyu fulleyınce fln ?
-
27 Mayıs 2011, 16:51
ben net 1700 km deyım motorun yakıtı dışında başka bir sıkıntım yok ha birde akü problemim var onu da servisten garanti kapsamında değiştirecem arka topcase sürekli kullanmadığım için sökülebilen cins ten taktım aparat kullanama gerek kalmadı arkamda yük taşımıyorum ön koruma demiri olarak ybr esd demiri aldım çamurluğa sürtme gibi bi problem de yaşamıyorum depo yu tam fullerseniz evet böyle bir sıkıntı genel olarak var ama ben çokta rahatsız olmuyorum yada şu şekilde çözersiniz depo 70 tl ye fulleniyor siz boş depoya 60 tl benzin alın hem yük etmemiş olursunuz hem de sesi duymassınız az değil 16 lt benzin yük ediyorsunuz depo fulleyince 13 lt 10 lt alın her seferinde bir sıkıntı olmaz şehir dışı yada gezi yapacaksanız fulleyin, orta sehpaya gelince bi ben sıkıntı çekmiyorum heralde o çıkıntıya ayagınızla basıyorsanız bu yanlış hareket tir. o çınıtıya bastığınızda tek ayagınızla ustune cıkar gıbı yuklenıp elınızle kucuk bır hamlede motoru sehpaya cekebılıyorsunuz. (kesmekten kastınız kısaltmak mı, tamamen mi kesmek onu da anlamadım ) bana göre sıkıntı yok =) memnunum mh adayları ve yeni sahiplerini facebook kullanıyorlarsa guruba bekleriz...
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
-
27 Mayıs 2011, 17:37
yalcin abi teşekkür ederim birşey daha dicektm depoyu fulleyınce neden vuruyor depoda bozukluk oldugundanmı yoksa bide 180 cıvarındaım da rahat edebılırmıyım bu motorda
-
27 Mayıs 2011, 18:22
utkan35 adlı üyeden alıntı
yalcin abi teşekkür ederim birşey daha dicektm depoyu fulleyınce neden vuruyor depoda bozukluk oldugundanmı yoksa bide 180 cıvarındaım da rahat edebılırmıyım bu motorda
depo şamandırasının en ust sevıyesıne bır çentik konulsaymış depoya çarpacak kadar yukarı bukulmesı önlenirmiş ama bu duşunulmedi sanaırım yada farklı bi neden den ötürüdür. bunun bir zararı olmaz sana problem yaratmaz rahat edersin motorla tabi 500 km ye kadar çok yuklenme makınaya maddi olarak sorun olmazsa senın ıcın lastıklerını değiştir üstündeki lastikler yol tutuşu olarak iyi değil, kaskını tak montunu eldıvenını gıy rahat edersın ilk motorunsa unutma motorun kaportası sensin kedini koru bakkala bıle gıderken kask takmanı tavsıye ederım xD birisi bana gulermı acaba deme can tatlıdır.
-
27 Mayıs 2011, 18:31
1.83 um motorum 2200 km de lastiklerimi pirelli mt65le degiştirdim ve topcase aparatı yaptırdım benzinide 20 tl olarak alıyorum bende esd demiri bakacagım ama dize degme muhabbeti varmış
elverengin@gmail.com
-
27 Mayıs 2011, 19:34
tşkr ederim arkadaşlar ilk motorum olcak motorumun bakımını aksatmam hor kullanmam kaskımıda takarım 15 yasındaım ehlıyetım yok ama burda polisler fazla bırsey demıyor ve apache tarzı seyler yapmam fazla hızlı surmem motor saglamdır inş yanı bu fiyata iyi bir motormu sizce ? tip olarak performans kalıte olarak
-
27 Mayıs 2011, 21:12
usta iyi olduguna kannat getirmesek hiçbirimiz tutupta çin malı almazdık emin ol
elverengin@gmail.com
-
27 Mayıs 2011, 21:24
saol kardesim içimi rahatlattın bende izmirdenm gördügün gibi
-
27 Mayıs 2011, 23:05
yanına gelmek gerekli demirci koyuna yuzmeye falan gideriz
elverengin@gmail.com
-
28 Mayıs 2011, 10:40
belo adlı üyeden alıntı
yanına gelmek gerekli demirci koyuna yuzmeye falan gideriz
tabiki iskender die bi yerde war aynı yol uzerınde biliyosundur orasıda cok güzel zaten yazın urladakı motorlular oralarda takılır.
-
28 Mayıs 2011, 11:50
günaydın arkadaşlar .. motorum 90 km oldu Allaha şükür memnunum şuanda
-
28 Mayıs 2011, 13:40
ALLAH utandırmasın ama foruma yazılanları iyi oku
utkan35 adlı üyeden alıntı
tabiki iskender die bi yerde war aynı yol uzerınde biliyosundur orasıda cok güzel zaten yazın urladakı motorlular oralarda takılır.
sayende ögreniriz
elverengin@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)