bugün 130 yaptım
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
ve bugün ilk defa gazın sonuna geldim..gaz elcigi en sonda ben hala basmaya çalışıorum
bugün 130 yaptım
---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:43 ----------
ve bugün ilk defa gazın sonuna geldim..gaz elcigi en sonda ben hala basmaya çalışıorum
Metzeler sadece motosiklet lastiği üretiyor.Diğer markalar her çeşit.Dünyada 1 numaralı motosiklet lastiği.Pahalı olduğundan dolayı ufak cc mtosiklet kullananlar için pek üretilmiyordu.Olarlarda 200-250 civarı satılıyordu.Bu günlerde bi firma 90/90-18 ölçülü metzeler lastiğini 140 tl + 15 tl kargo ücreti ile satıyor.Ama peşin para
.Bende yaptım ne olacak yani 2 defa da yokuş yukarı elçik sonuna geldi hatırladığım kadarıyla. Abi bunu açarsam eray ustanin dediği gibi daha iyi olacak inşallah. Ayrıca yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi ilk önce motorumuzu tanıyalım sonra hız aksesuar falan gelsin.
BU ARADA ÜMIT ABI kartepe yolunun kıvrımlari bir harikaydı çok zevk aldım ben bu geziden.
evet okan kar tepe yolu iyiydi..çıkışta motor beya bi ısında çekişten düşmeye başladı biraz sonra toparladı
iniş yoluda iyiydi ama korkarak indim kayacam diye beyabi tırstım..
zevkli bi geziydi sende tam son geziye denk geldin
Olsun abi geç olsun güç olmasın demişler hayırlısı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:30 ----------
ERAY USTA EKSIK BURda Ümit abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:32 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------
sipari verirsem getirmek zorundalarmı?
ii akşamlar arkadaşlar
maşallah kaptıran kaptırana ben en arkada yetişemiyom
arkadaşlar bugün şu çamur atma işi için montajı yptım ama yapmaz olaydım
neden mı gayet güzel oldu aslında direk olarak ayağıma gelen rüzgarı kesti ama motorun sıcaklığı canlar acısı
birde yapparken malzeme kırılgan olduğu için çatırdamaya başladı , egsozun boğaz çıkışına yakın durduğu için de hafif erir gibi olmuş
anlayacağınız başarısız oldum
artık çamurluk uzatma işine gireceğim
birde diz örtüsünü motor koruma demirine sabitledim mi idare edeceğiz artık
vay vay vay
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:09 ----------
Bu arada arkadaşlar benim arka ayak vidasinin birisi düşmüş sanırım. Birde sağ aynanin alyan yeri kapağı yok bunları nasıl temin edebiliriz daha önce bu şekil ufak tefek eksikleri nasıl karşıladınız.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bu ayaklık vidasini nerden bulabilirim.
iyi akşamlar beyler ben manisadan drift kullanıcısıyım bi sorunum vardı paylaşmak istedim motor giderken gazı kestiğimde yada elimle motoru yürütürken ön dişliden tak tak tak diye ses geliyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz.
Ses ön dişliden gelmiyodur büyük ihtimalle, zaten ön dişliden ses gelmesini istemezsiniz de motor açılacak demektir yoksa bence arka zincir gergileri eşit değildir teker yamuk duruyodur bu yüzden, zincir eskimiş aşırı uzamış olabilir veya arka teker göbeğindeki kaplin lastiği parçalanmıştır.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)