Bence ASYA motorlar daha kaliteli fiyatı ve yedek parçaları mondiale göre kat kat ucuz o da türkiyede toplanıyo hem onları profesyonel arkadaşlar topluyo sorun yaşamazsınız bu topiğe uymadı konu ama söylemek istedim
Bence ASYA motorlar daha kaliteli fiyatı ve yedek parçaları mondiale göre kat kat ucuz o da türkiyede toplanıyo hem onları profesyonel arkadaşlar topluyo sorun yaşamazsınız bu topiğe uymadı konu ama söylemek istedim
Quaresma
ben buna gerçekten gülerim
mondialde burada toplanıyor parça fiyatları aynı sayılır motorların fiyatlarıda hemen hemen aynı sayılır mondialin fabrikasında kaybolursun emin ol yedek parçası mondial kadar olan yoltur ve şu anda euro3 motor sadece mondialde var biz karpuzuna mondial almadık ben büyük konuşmayayım ama bu haliyle asyaya binmeye niyet bile etmem
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
facebook Mondial 125 MH Drift Grubu
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_184536781592864
Topige yazmış olmak için yazmıştır veya satacak asyası vardır başka ne olagak
elverengin@gmail.com
Arkadaşlar hesabım daha önceden aramın iyi şu an kötü olan bir arkadaş tarafından çalınıp saçma sapan yorumlar yapılmıştıır 14,sayfadan sonraki yorumlar bana ait değildir zaten moderetöre de bildirdim ben onun adına bütün mh severlerden özür diliyorum sorularınız olursa seve seve cevaplarım mh ile ilgili herşeyi sorabilirsiniz burada ustalara sorar öğrenirim bu arada yakında yeni bir model çıkıcak mh kadar güzel olmasada idare eder oda 125 cc ama tam 125 cc biraz tvslerin apache modelini anımsatıyo hepnize keyifli sürüşler
Quaresma
geçmiş olsun ama hesabına sahip çıkta başımız agrımasın
elverengin@gmail.com
bitek led sinyal yukarı dogru egımlı koruma demırı ve xenon larım eksık
xenon u da bu hafta takacam buyuk ıhtımal
bu arada arka canta cıkarılabılenden taktım sureklı arkamda gezdırmek zorunda kalmıyorum
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
Motorun gerçekten iyi duruyor kazasız belasız kullanman dilegiyle
Ama çantayı bagladıgın yer demir degil plastik sadece kulaklar demir ve elinde kalır
ikincisi xenon aşırı ısı verecek farı eritmezmi bir sorun çıkmasın birde xenona verecegin parayla lastikleri degiştirsen bence daha iy yapardın
elverengin@gmail.com
xenon 60 tl ye alacam bı parcacı da buldum servıste ucretsız taktırırım ısı konusunda bakalım bı problem yaratmaz buyuk ıhtımalle canta konusunda dolu bı sekılde cok yol yapmıyorum kask eldıven flan koyuyorum tekerler de mt 65 benı pek kesmıyecek gıbı arka lastıgı bıraz kalın takmak ıstıyorum motoru yorar dıyorlar hızı duser dıyorlar ama ben yınede 110/90 -18 arka lastık 90/90 -18 ön lastık alacam buyuk ıhtımalle ama henuz maddı olarak hazır degılım :D
mt 65 in arka tekerlegin profili daha kalındır motoruda yormaz topcase taktıgın plastik topcase bile taşımaz az yuklendik elimde kaldı
elverengin@gmail.com
merhaba arkadaşlar benım boyumda 180 cıvarı bu motordan alıcamda boyle racıng gıbı yatılabılırmı ustunde yanı tam racıng gıbı olmasada nasıl olur ?
bencede bak eminimki begeneceksin
benim arka lastik sanki virajlarda kayıyor yada göbekten sallanıyor aynı hissi yaşayan varmı
elverengin@gmail.com
ben o hissi yaşamıyorum ama motoru tam anlamıyla yatıramıyorum tekerlerden dolayı her an düşecekmiş hissi veriyor virajlara cok hızlı gırmemeye ve fazla yatırmamaya gayret edıyorum arka lastiği genişletmek şart.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
benim boyum 1,83 hiç sıkıntı yok gayet rahat kullanılıyor..
abiler saolun birşey daha sorcam suana kadar bir sorun yaşayan warmı titreme fln warmı bu motorda we bide renk olarak hangısı nı alayım ve sizce 150 mc roadracermı guzel yoksa bu motormu lutfen
hacı bende urladanım bisi sorcm sence 150 mc m daha ıyı bumu bide sen tam olarak kaç tlye ve nereden aldın
hayırlı uğurlu olsun keyifli şürüşler izlenim ve yorumunu bekliyorum taktırınca bide yakışıklı resim atarsan çok hoş olur, teşekkürler şimdiden.
arka tekerin profili buyuk gorunuyor ama acaba on teker mı kucuk dıye gecıyor aklımdan resme bakınca mt 65 ın arka tekerıyle su an motorun ustundekı orj. arka lastıgı genişliği arasında ne kadar fark var yada varmı ..
arkadaşlar bu üssten eksantrik fln ne ise yarıyor titresımımı azaltıyor ve bu motorda warmı
arka tekerlegim eni daha buyuk ve gerçekten çok manyak bir rahatlık ile tutunma saglıyor ben bu lastigi kullanan çok insan tanıyorum ve oldukça memnun oldukları için bu lastigi aldım ve herkese öneriyorum
üstten eksantrikli araçlarda kranktan gelen gücü bir zincir vasıtasıyla aktarırısın ve arada zincir gibi bir hassas parça oldugu için zamanlama daha stabildir iticili sistemlerde eksantrikler alttadır ustte subabları açıp kapamak için deve boynu dedikleri elemana kuvvet miller vasıtasıyla aktarır
elverengin@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)