normalmi değilmi hala anlayamadım )
Abi bence değil biz iki kişi 125 gördük yol eğimli falan değildi motorda sıfır oynama anahtar izi yok motorda..140 görenler arkadaşın dediği gibi yokuş aşağı olabilir ama sonuçta gören var 140 :D
arkadaslar pantolon mont kask eldiven tavsiyelerinizi bekliyorum..ne cok ucuz ne cok pahalı olsun..mondial dift
İlk aldığımda bende çok fazla şey bekliyordum driftten ama motor 2-3 binden sonra rayına oturuyor biraz sabret 2500 de iken Rampa aşşa ibreyi devirdim 140 a dayandı biraz gitti öyle sonra benzin yetişmedi motor istop etti.Düz yolda 100-110 arası çok rahat gidebilirsin.
Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.
Amaç;
Dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
DÜZ YOLDA 110 U GEÇMİYOR NORMAL, YAKIT OLARAK 100 KM DE 15 TL FELAN YAKIYOR NORMALMİ Kİ? BİRDE BU UZUN KISA FAR VARYA SİNİR EDİYOR İNSANI UZUN OLSA ÇOK İLERİ KISA OLSA MOTORUN ÖNÜ ORTASI OLSAYMIŞ.
3-4 ölçümde 100 kmde 2.75 litre yaktım. bu aralar 100 kmde 3 ila 3.2 litre arasında yakıyorum
Ben şu ana kadar en fazla 130 yaptim. Düz yolda ise 110a rahat cikiyor ama orada tikaniyor. Acikcasi cok da rekor kirmaya calismiyorum.
Kask olarak en uygun kask nitro aikido. Hem uygun fiyatli hem de sharp carpisma testinden 5yildizli. Mont ve pantolon icin su anda anes motorda kampanya var. Mont pantolon eldiven balaklava 399tl. Benim amcaoglu aldi cok ama cok memnun. (Mont zaten ixs marka cok iyidir isvicre mali)
Yakis konusuna gelirsek, yazin 60tl ile 500km yapiyordum bu ara havalar soguyunca 400-450ye dustu.
Ben diz örtüsü aldım bugün, koruma demirine resim çantasını parçalayıp plastik kelepçelerle tutturmak da iyi ama yağmur yağıyosa yine ıslanırsınız. O anca ayakkabıları vıcık vıcık ıslanmaktan korur.
benim ki yere inmedi hiç hep gözü havalarda araçlar uzunlari yaktım sanıyor kısalarda bile
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Bende su geçirmez çizme aldım. Dizlerin altina kadar sıçrıyor zaten oda akıp gidiyor. Pantolonu içine sokuyorum çizmelerin
BU RESİM ÇANTASI OLAYI FENA DEĞİL ASLINDA AMA KORUYORMU Kİ? BİDE ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM DİYEN DOSTUM KESKE ONLARI BI MONTAJLASANDA KIŞ GELMEDEN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞSANIZ MALUM ÖNÜMÜZ KIŞ, ROMATİZMA YÜZ FELÇİ ELLERDE ÇATLAMA... KORUMAK LAZIM YANİ KENDİMİZİ FARLARA ÇÖZÜM YOK VALLA YA ÖNÜNE BAKACAN GİDERKEN YADA 20 30 METRE İLERİYE BAKARAK GİDİCEN ORTASI YOK :D
Arkadaşlar farlara ben şöyle bi çözüm buldum öncelikle daha çok ışık saçan xeon ışık taktım daha fazla görüş açısı kazandım ardından ampul ü değiştirirken fark ettiğim farın yüksekliğini ve alçaklığını ayarlayan bi vida var oradan biraz ayar yaptım şimdi gayet iyi.Vida direksiyon kilidinin tam tersi yerde oradaki kabloları sağa sola ayırın vidayı göreceksiniz.
Bulamayan arkadaşlara video ile yardımcı olabilirim.
Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.
Amaç;
Dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
Malun kis yaklasiyor ve yagmurlar basladi. Bu nedenle nacizane bilgim dahilinde olan birsey aktarayim dedim. Forumdan bir kac kardesimiz yan ayak müşiri sebebiyle yolda kalinca onlem alinmasi gereken bir noktayi da sizlerle paylasmak istiyorum. Atesleme bujisinin uzerine mondial nikelaj bir kapak takmis. Ogrendigim kadariyla bu kapak da (metal olmasindan dolayi) cok yagmur yediginde veya gevsek kalip suyla temas ettiginde kisa devre yaptirip motorun calismamasina sebep olabiliyormus. İlk bakima gittigimde usta bana sormadan kerpetenle o kapagi sokup atti. Tabi kapagi hasat olmus sekilde yerde gorunce celallenmistim o da bana yukaridaki aciklamayi yapmisti. Yan sehpayi kolay cozuyormussun ama yagmur yagarken bujiyi kurutmak heralde cin iskencesi olurdu. Neyse, bilgi dogrudur yanlistir bilemiyorum, sadece sizinle paylasmak istedim...
Arkadaşlar Motorunuzun cg serisine uyumlu olduğunu biliyor musunuz?
Mr150 gördüm; 235 cc yapmış. Arka teker 140lik...
Merak etme emre kardesim su iki gun nobetciyim o yuzden ugrasamiyorum nasipse pazartesi montajliyacagim eger dusundugum gibi olursa ayaklar %90 sudan korunacak dizlere de bi diz ortusu ustumuzede yagmurluk.
Diz ortusunu siparis etmistim iki gun once elime ulasti(29 u aksami siparis ettim 1*inde elimde idi) denedigim kadariyla oldukca faydasi var ama ayaklara %30 oraninda fayda etti
montajlama isleminden sonra %90*a cikacak insallah
Arkadaşlar benim iki tane sorum olacak. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. 1. Motorun koltuğu nasıl açılıyor. 2. motorun solunda koltuğun yanındaki anahtarla açılıp kapanan bir mekanizma var. O mekanizma ne işe yarıyor. Lütfen ilginizi bekliyorum.
Koltugun altindaki anahtari cevir depobtarafindan cek.acmasi kolayda takmasi zor nasil yapamadin anlamadim oda sus herhalde
öncelikle herkese merhaba.
kısmetse bende bir başlangıç motoru almayı düşünüyorum
forumu baştan sona okudum ve ilgi çekici hoş bir motor oldugunu farkettim
bu motoru kullanan arkadaşlara 1 sorum olacak
benim boy 1,85 kilo 79 sizce motor ufak kalırmı?
her gün ortalama 30 km gidip gelmeye uygun bir motormudur?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)