Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    yaaa yıkayın arkadaşlar korkmayın yahu. ben oto yıkamada yıkıyodum tazyikli su ile bişey olmuyodu. sadece yakından tutmayın tazyikli suyu biraz uzaktan tutun o kadar...
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı eray_uluyazı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa yıkayın arkadaşlar korkmayın yahu. ben oto yıkamada yıkıyodum tazyikli su ile bişey olmuyodu. sadece yakından tutmayın tazyikli suyu biraz uzaktan tutun o kadar...
    Ben tazyikli suyu çok yakından tutuyorum çünkü makine küçük, elime tutunca acıtmayan su motora ne yapacak Oto yıkamacılardaki makineler rahat bi 20 kat güçlüdür.

kanbayrak1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Treme MAX
    Alıntı gklp45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar iyi geceler 1-2 soru sorucam benim drift 1000 km oldu yarın bakımına gidicem boşta tısss tıssss diye ses geliyor gaz verince sanki vites ayağının oralardan motorun birde vites çok sertleşti bir diğeri kısa far yok benim motorda ampul mü patlamıştır motoru yıkarken nerelere su tutmamaya dikkat ediyorsunuz bir iki arkadaş çinli bu yıkama dediler yıkamadım ondan bi sakıncası olur mu ?
    bakıma git bi göster sesi ama kısa far patlamıştır bu motorda çukura falan sert girince lambalar patlıyor.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı kanbayrak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bakıma git bi göster sesi ama kısa far patlamıştır bu motorda çukura falan sert girince lambalar patlıyor.
    Gittim bugün 1000 km bakımına gitmesem daha iyidi o tıss tıss ses kesilmiş fakat bana sormadan debriyaj ve ayak freni ayarını değiştirmişler debriyaj çok yumuşak ve alışamadım buna ayak freni taş gibi bastığın an körüklüyor birde ön tarafta 6-7 devire gelince cızzzz cızzz ses geliyor motorun beyin kısmındaki kablolar dışarı taşmış direksiyonu kitleyemiyorum yarın hepsini götürüp baştan yaptırıcam

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Alıntı gklp45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittim bugün 1000 km bakımına gitmesem daha iyidi o tıss tıss ses kesilmiş fakat bana sormadan debriyaj ve ayak freni ayarını değiştirmişler debriyaj çok yumuşak ve alışamadım buna ayak freni taş gibi bastığın an körüklüyor birde ön tarafta 6-7 devire gelince cızzzz cızzz ses geliyor motorun beyin kısmındaki kablolar dışarı taşmış direksiyonu kitleyemiyorum yarın hepsini götürüp baştan yaptırıcam

Servisini degiştir ne hale getirdiler motoru..
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

savatage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDiAL 125 MH DRIFT
    Safahat bunu beğendi.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nası robot yaptınız drift'i 3 boyutlu modeli parçalara ayırarak mı yoksa düz resimden parçalar keserek mi ?
    once ozel cekilmis fotograflardan 3d model. sonra 3d model uzerinden robot tasarimi. en son da robotun animasyonu.
    !?

nebri_1986 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK 150 mucize alet
    Servisler çok önemli arkadaşlar. Adamlar her çinli markanın servisi olunca daha bir acayip bakım yapıyorlar hiç önemsemiyorlar. Adam akıllı tek güvendiğiniz servisler bulun. Bende 1000 bakımına ümit abinin servise gideceğim inşallah. Çok yağmur olmaz o zaman umarım

Motosikleti
    Bu arada uzun zaman sonra bisikletin pabucunu damdan indirdim ve benim driftden daha yüksek selesi görüş açısı yükseklikle bayağı fark ediyor. Otomobiller aşağıda kalınca güzel

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    merhaba herkese..motoruma 2. sis farını yaptım..power led 3 adet sis farı tasına koydum mercekli..
    koruma demirine monte edecegim..çakar sistemide var..
    tamamen el emegi )
    begenize sunuyorum..

buda videosu
    https://www.facebook.com/umit.koca.1...=4738333694658

---------- Post added 21-10-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 20-10-2012 at 23:16 ----------

https://www.facebook.com/umit.koca.1...ideo_processed
    buda gece videosu

Motosikleti
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba herkese..motoruma 2. sis farını yaptım..power led 3 adet sis farı tasına koydum mercekli..
    tamamen el emegi )
    begenize sunuyorum..
    http://a1210.hizliresim.com/12/n/f44ud.jpg
    http://a1210.hizliresim.com/12/n/f44vd.jpg
    buda videosu

---------- Post added 21-10-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 20-10-2012 at 23:16 ----------

buda gece videosu
    This content is currently unavailable
    The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

Return home

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    This content is currently unavailable
    The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

Return home
    fransız kaldı ben

Motosikleti
    fransız kaldı ben
    Videoyu izlemeye yetkiniz yok diyor kısacası, videoyu herkese açın sorun kalmaz.

Motosikleti
    tamamen el emegi )
    begenize sunuyorum..
    http://a1210.hizliresim.com/12/n/f44ud.jpg
    http://a1210.hizliresim.com/12/n/f44vd.jpg
    buda videosu

buda gece videosu
    Artık anladım ben forum sakin sessiz ise şüpheleneceksin. Kesin bir icat bir uğraşla ilgileniyordur drift duayenleri
    Videolar görünmüyor ama diğer halinden daha iyi gözüktüğü kesin.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Merhaba arkadaşlar kısa bi süre sonra bende aranıza katılıyorum Maaş gününü beklemek kaldı artık ) Drifti seçmem konusunda yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Motosikleti
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar kısa bi süre sonra bende aranıza katılıyorum Maaş gününü beklemek kaldı artık ) Drifti seçmem konusunda yardımcı olan herkese teşekkür ederim
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Korumalarda tamam değil mi motoru almadan onları hallet. Gerekiyorsa bir ay daha motor bekle ama korumasız asla üzerine çıkma driftin kaçıyor çünkü altından bazen

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Abi o konu çok sakat ya :D alışıncaya kadar :D bi kere sürdüm hayatımda direk altımdan kaçtı kalkarken..Tam değil ama 2 haftaya tamam olur hepsi :D

Motosikleti
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi o konu çok sakat ya :D alışıncaya kadar :D bi kere sürdüm hayatımda direk altımdan kaçtı kalkarken..Tam değil ama 2 haftaya tamam olur hepsi :D
    Tamam bunlar çok önemli dün yağmura yakalandık eşimle birlikte eve dönerken. Benim kask bir buğu yaptı resmen önümü göremiyordum. LS2 marka kask alma diyenler bir an kafama dank etti yorumları hatırladım bu yüzden benden de tavsiye araştır ve kesinlikle benim gibi yanlışa düşme. 4 yıldız bir kask ama ses ve buğu çok problem oluyor.

Arıcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Arkadaşlar ben motoruma koruma demiri taktırdıktan sonra giderken ön taraftan sanki rüzgarın metale çarpma sesine benzer bir ses gelmeye başladı. Bu ses beni rahatsız ediyor daha önce yoktu. Böyle koruma demirinden ses gelen arkadaş var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Nebri arkadaşım kaskın camını 1 cm kadar açarsan buğulanmaz düşüncesindeyim.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Bakalım artık ) Sağ sağlim alalım motoru :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)