Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Ekim 2012, 13:45
yaaa yıkayın arkadaşlar korkmayın yahu. ben oto yıkamada yıkıyodum tazyikli su ile bişey olmuyodu. sadece yakından tutmayın tazyikli suyu biraz uzaktan tutun o kadar...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Reklamlar
-
19 Ekim 2012, 14:40
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
yaaa yıkayın arkadaşlar korkmayın yahu. ben oto yıkamada yıkıyodum tazyikli su ile bişey olmuyodu. sadece yakından tutmayın tazyikli suyu biraz uzaktan tutun o kadar...
Ben tazyikli suyu çok yakından tutuyorum çünkü makine küçük, elime tutunca acıtmayan su motora ne yapacak Oto yıkamacılardaki makineler rahat bi 20 kat güçlüdür.
-
19 Ekim 2012, 19:09
gklp45 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iyi geceler 1-2 soru sorucam benim drift 1000 km oldu yarın bakımına gidicem boşta tısss tıssss diye ses geliyor gaz verince sanki vites ayağının oralardan motorun birde vites çok sertleşti bir diğeri kısa far yok benim motorda ampul mü patlamıştır motoru yıkarken nerelere su tutmamaya dikkat ediyorsunuz bir iki arkadaş çinli bu yıkama dediler yıkamadım ondan bi sakıncası olur mu ?
bakıma git bi göster sesi ama kısa far patlamıştır bu motorda çukura falan sert girince lambalar patlıyor.
-
20 Ekim 2012, 01:03
kanbayrak1 adlı üyeden alıntı
bakıma git bi göster sesi ama kısa far patlamıştır bu motorda çukura falan sert girince lambalar patlıyor.
Gittim bugün 1000 km bakımına gitmesem daha iyidi o tıss tıss ses kesilmiş fakat bana sormadan debriyaj ve ayak freni ayarını değiştirmişler debriyaj çok yumuşak ve alışamadım buna ayak freni taş gibi bastığın an körüklüyor birde ön tarafta 6-7 devire gelince cızzzz cızzz ses geliyor motorun beyin kısmındaki kablolar dışarı taşmış direksiyonu kitleyemiyorum yarın hepsini götürüp baştan yaptırıcam
-
20 Ekim 2012, 01:09
gklp45 adlı üyeden alıntı
Gittim bugün 1000 km bakımına gitmesem daha iyidi o tıss tıss ses kesilmiş fakat bana sormadan debriyaj ve ayak freni ayarını değiştirmişler debriyaj çok yumuşak ve alışamadım buna ayak freni taş gibi bastığın an körüklüyor birde ön tarafta 6-7 devire gelince cızzzz cızzz ses geliyor motorun beyin kısmındaki kablolar dışarı taşmış direksiyonu kitleyemiyorum yarın hepsini götürüp baştan yaptırıcam
Servisini degiştir ne hale getirdiler motoru..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
20 Ekim 2012, 04:31
-
20 Ekim 2012, 09:49
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Nası robot yaptınız drift'i 3 boyutlu modeli parçalara ayırarak mı yoksa düz resimden parçalar keserek mi ?
once ozel cekilmis fotograflardan 3d model. sonra 3d model uzerinden robot tasarimi. en son da robotun animasyonu.
-
20 Ekim 2012, 11:55
Servisler çok önemli arkadaşlar. Adamlar her çinli markanın servisi olunca daha bir acayip bakım yapıyorlar hiç önemsemiyorlar. Adam akıllı tek güvendiğiniz servisler bulun. Bende 1000 bakımına ümit abinin servise gideceğim inşallah. Çok yağmur olmaz o zaman umarım
-
20 Ekim 2012, 14:08
Bu arada uzun zaman sonra bisikletin pabucunu damdan indirdim ve benim driftden daha yüksek selesi görüş açısı yükseklikle bayağı fark ediyor. Otomobiller aşağıda kalınca güzel
-
21 Ekim 2012, 01:02
-
21 Ekim 2012, 01:26
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
This content is currently unavailable
The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
Return home
-
21 Ekim 2012, 01:31
Mengu16 adlı üyeden alıntı
This content is currently unavailable
The page you requested cannot be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
Return home
fransız kaldı ben
-
21 Ekim 2012, 01:35
fransız kaldı ben
Videoyu izlemeye yetkiniz yok diyor kısacası, videoyu herkese açın sorun kalmaz.
-
21 Ekim 2012, 13:36
Artık anladım ben forum sakin sessiz ise şüpheleneceksin. Kesin bir icat bir uğraşla ilgileniyordur drift duayenleri
Videolar görünmüyor ama diğer halinden daha iyi gözüktüğü kesin.
-
21 Ekim 2012, 13:47
-
21 Ekim 2012, 14:42
aligül adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar kısa bi süre sonra bende aranıza katılıyorum
Maaş gününü beklemek kaldı artık
) Drifti seçmem konusunda yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Korumalarda tamam değil mi motoru almadan onları hallet. Gerekiyorsa bir ay daha motor bekle ama korumasız asla üzerine çıkma driftin kaçıyor çünkü altından bazen
-
21 Ekim 2012, 15:12
Abi o konu çok sakat ya :D alışıncaya kadar :D bi kere sürdüm hayatımda direk altımdan kaçtı kalkarken..Tam değil ama 2 haftaya tamam olur hepsi :D
-
21 Ekim 2012, 15:25
aligül adlı üyeden alıntı
Abi o konu çok sakat ya :D alışıncaya kadar :D bi kere sürdüm hayatımda direk altımdan kaçtı kalkarken..Tam değil ama 2 haftaya tamam olur hepsi :D
Tamam bunlar çok önemli dün yağmura yakalandık eşimle birlikte eve dönerken. Benim kask bir buğu yaptı resmen önümü göremiyordum. LS2 marka kask alma diyenler bir an kafama dank etti yorumları hatırladım bu yüzden benden de tavsiye araştır ve kesinlikle benim gibi yanlışa düşme. 4 yıldız bir kask ama ses ve buğu çok problem oluyor.
-
21 Ekim 2012, 15:32
Arkadaşlar ben motoruma koruma demiri taktırdıktan sonra giderken ön taraftan sanki rüzgarın metale çarpma sesine benzer bir ses gelmeye başladı. Bu ses beni rahatsız ediyor daha önce yoktu. Böyle koruma demirinden ses gelen arkadaş var mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Nebri arkadaşım kaskın camını 1 cm kadar açarsan buğulanmaz düşüncesindeyim.
-
21 Ekim 2012, 15:34
Bakalım artık ) Sağ sağlim alalım motoru :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)