Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Ekim 2012, 02:15
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
takipçiye 20 liraya aydında yaptırırsın ama her şehir de aynı değil!!!
ayrıca takipçiye vekaleti öpücükle mi veriyolar noterden ona para almıyolar mı? en az 70 lira vekalet ücreti var istanbulda en ucuz muameleci 100 lira alıyo şimdi hesaplayalım
muameleci : 100 TL
vekalet : 70 TL
sigorta : 140 TL (tahmini)
ruhsatlar : 135 TL
plaka : 11 TL
toplam : 456 TL yapıyo...
Noter falan yok sigortalılar var ben arabamı alırkende motor alırkende arkadaşa evrakları verdim o bütün işleri halleri emniyete imza atmaya çağırdı imzayı atıp gittim akşama plakamıda ruhsatıda getirdi ayrıca aracımı bile muayeneye ben götürmedim sigortacı olan arkadaş tüm işleri halletti ama Aydın'da 20 lira istanbulu bilmem ben buradaki fiyata öre söyledim
Reklamlar
-
14 Ekim 2012, 17:01
herkeze selam benım mh 6000 bın ı buldu. bu arada motoru servıs ve kendını motorcu sanlar mahvedıyor. cınlı mınlı bahane. hafıf sııbop boslugu vardı. ayarlatmak ıstedım. ayar yapıldı 125 gıden motor 110 da tık dıye kalıyor. gazı bırakınca stop edıyor felan sınır oldum. bu arada yakıtım gozle gorulur arttı sonra baska bı motorcuya ggıttım anlattım bok attı kendı ayarladı eksoz sıbobunu gevsettı stop etme kesıldı ama motorum gene 110 ve senı yerım dıye sıraya gıren ybr cı ler motorlarına hız ıcın ne modıfıye yapsa bende denıyor gecerse olmus demekmıs. yınede yıyorum ama bu aralar bu sıkıntı yuzunden fark acamıyorum onceden fark aca aca uzuyordum. yagı 15 40 sentetık yagla degıstım bundan olurmu ve benım yuksek devırde grank yada baska hırıl hırıl bı ses oluyor 7000 devılerde sonra dusunce yada 7000 bını gecınce kesıyor bu ne olabılır. servısler hemen ya cın bunlar olur muhabetı yapmaya kalkıyor. ılk aldıgımda ıstanbul duzce eldım gaz kesmeden 2000 km yol yaptım sorun yoktu bu ara bunları yapmaya basladı. fren balatalrımı degıstım sertlesmıstı bu kadar. bırılerı grank tan gelıyor bozuk felan dedı ama sanmıyorum grank olacagını grank bu o kadar basıt bısey degıl sıboptan suphelenıyorum sızın fıkrınız nedır.
-
14 Ekim 2012, 23:05
dontspeak3 adlı üyeden alıntı
herkeze selam benım mh 6000 bın ı buldu. bu arada motoru servıs ve kendını motorcu sanlar mahvedıyor. cınlı mınlı bahane. hafıf sııbop boslugu vardı. ayarlatmak ıstedım. ayar yapıldı 125 gıden motor 110 da tık dıye kalıyor. gazı bırakınca stop edıyor felan sınır oldum. bu arada yakıtım gozle gorulur arttı sonra baska bı motorcuya ggıttım anlattım bok attı kendı ayarladı eksoz sıbobunu gevsettı stop etme kesıldı ama motorum gene 110 ve senı yerım dıye sıraya gıren ybr cı ler motorlarına hız ıcın ne modıfıye yapsa bende denıyor gecerse olmus demekmıs. yınede yıyorum ama bu aralar bu sıkıntı yuzunden fark acamıyorum onceden fark aca aca uzuyordum. yagı 15 40 sentetık yagla degıstım bundan olurmu ve benım yuksek devırde grank yada baska hırıl hırıl bı ses oluyor 7000 devılerde sonra dusunce yada 7000 bını gecınce kesıyor bu ne olabılır. servısler hemen ya cın bunlar olur muhabetı yapmaya kalkıyor. ılk aldıgımda ıstanbul duzce eldım gaz kesmeden 2000 km yol yaptım sorun yoktu bu ara bunları yapmaya basladı. fren balatalrımı degıstım sertlesmıstı bu kadar. bırılerı grank tan gelıyor bozuk felan dedı ama sanmıyorum grank olacagını grank bu o kadar basıt bısey degıl sıboptan suphelenıyorum sızın fıkrınız nedır.
Evet servisler konusunda sana hak vermiyor değilim. Satarken çin min demeyip iyi şöyle böyle sonrası çin oluyor. Neyse ben çok yeni sayılırım umarım tecrübeli arkadaşlar cevap verecektir.
-
16 Ekim 2012, 00:05
Bu topic ölmüş ya millet ne oldu size, kışın bile daha çok yazardınız.
-
16 Ekim 2012, 02:34
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Mondial sizin drift'ten robot yapmış bizden de adını koymamızı istiyor. Ben adını feriha koydum
bu arada yeni scooterları da yakıyo doğrusu, biri yeni yamaha bws kopyası ama çok güzel olmuş, diğeri 14 jant şekilli bi scooter, fiyatlar da gayet uygun bence. Mondial iyi götürüyo bu işi.
http://imageshack.us/a/img690/6792/driftzn.jpg
Bu da videosu = https://vimeo.com/45872501
zat'alimin çalışması. robot yapmak baya eğlenceliydi drift'i ... 250'lik olsaydı, gt650'nin yanına bi tane drift alabilirdim herhalde
-
16 Ekim 2012, 02:57
sessizsakin adlı üyeden alıntı
Bu da videosu =
https://vimeo.com/45872501
zat'alimin çalışması. robot yapmak baya eğlenceliydi drift'i
... 250'lik olsaydı, gt650'nin yanına bi tane drift alabilirdim herhalde
Nası robot yaptınız drift'i 3 boyutlu modeli parçalara ayırarak mı yoksa düz resimden parçalar keserek mi ?
-
16 Ekim 2012, 09:38
Arkadaşlar bende motoru iki hafta önce 2. el 400 km de aldım. Lastiklerini ve yağını (500 km de) değiştirdim pirelli duro traction güzel oldu ama ertesi gün motora bindiğimde ön tekerlekten şıkır şıkır ses geldi sizce neden olabilir. Fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
-
16 Ekim 2012, 16:14
kardes selam bendede ayni sorun vardi fari soktum kablolari toplayip bantla sardim guzeloldu
-
16 Ekim 2012, 16:58
Sağol kardeşim, akşam eve gidince söylediğin yere bakacağım.
-
16 Ekim 2012, 19:23
dontspeak3 adlı üyeden alıntı
herkese selam benim drift te de aynı sorun vardı ve hala var stop etme sorunu siboplar falan stop sorununu ara ara bulamadık sonra sibopları actık kaçırıyolar onları 2 kez degiştim bi süre sonra yine aynı oluyo suan da var yakıtda 100 km de 2.2 lt ile 2.4 yakan motor 3 hatta 4 litre yakmaya basladı şimdilik böyle duruyo benim motorda yaza komple rektefeye sokacam çok can sıkıcı bi sorun oluyo stop etti mi çalışmıyo bazen
-
16 Ekim 2012, 22:13
-
16 Ekim 2012, 23:32
Hayırlı olsun şekli bile değişmiş ön tarafın Güzel lastik
-
16 Ekim 2012, 23:58
Eyvallah.Allah en kısa zamanda sanada nasib eder inşallah.
-
17 Ekim 2012, 10:34
HAYİRLİ OLSUN KAZASİZ ESKIsin. Bende istiyorum çiftini ne kadara aldın fiyat olarak. Yumuşak hamurlu dedikleri lastiklerden bunlar değil mi.
-
17 Ekim 2012, 14:31
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
HAYİRLİ OLSUN KAZASİZ ESKIsin. Bende istiyorum
çiftini ne kadara aldın fiyat olarak. Yumuşak hamurlu dedikleri lastiklerden bunlar değil mi.
240 tl.Kargoyuda firma karşılıyor.
-
17 Ekim 2012, 16:57
turkish39 adlı üyeden alıntı
240 tl.Kargoyuda firma karşılıyor.
Eyvallah. Kış gelmeden edinmek lazım.
-
17 Ekim 2012, 17:16
ne güzel yaaaa siz benim ön lastik fiyatına takım alıyosunuz
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
17 Ekim 2012, 17:21
merhaba herkeze...
arkadaşlar benim direksiyonu biraz sola çevirince gösterge ışıgı sönüyo benzin ibresi eb full konumuna geliyo..
içerden rulo şeklinde kablo geliyo kablo ile oynuyorum düzeliyo tekrar bırakıyorum aynısı oluyo..
acaba kablo kopukta oynayınca temas mı ediyo..
veya kısa devremi yapıyo kopuk yerden ??
-
17 Ekim 2012, 17:25
Destronun ölçüleri neki okadar pahalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
merhaba herkeze...
arkadaşlar benim direksiyonu biraz sola çevirince gösterge ışıgı sönüyo benzin ibresi eb full konumuna geliyo..
içerden rulo şeklinde kablo geliyo kablo ile oynuyorum düzeliyo tekrar bırakıyorum aynısı oluyo..
acaba kablo kopukta oynayınca temas mı ediyo..
veya kısa devremi yapıyo kopuk yerden ??
Aşınma yapmıştır bazı yerlerden ondan oluyodur.Geçen bi driftte gördüm o çoklu kabloyu soketli tek kablo haline getirmiş.Heralde oda aynı sorundan dolayı yapmıştır.
-
17 Ekim 2012, 17:30
turkish39 adlı üyeden alıntı
Destronun ölçüleri neki okadar pahalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Aşınma yapmıştır bazı yerlerden ondan oluyodur.Geçen bi driftte gördüm o çoklu kabloyu soketli tek kablo haline getirmiş.Heralde oda aynı sorundan dolayı yapmıştır.
ön :100/80-17 280 TL
arka :130/70-17 340 TL
fiyatlar pirelli sport demon
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)