Teşekkürler..
Aldım bayiden, tabi bilen bi arkadaş kullandı
Debriyaj işini söktüm sanırım ilk kavrayana kadar biraz uğtaştırdı
Ama sorun yok)
merhaba arkadaşlar öncelikle nasılsınız ??? sizden bir konuda yardım isteyeceğim ... ilk defa motor alacağim yaş 18 boy 172 kg 70 motor sonuçta insanla uyumlu olmak sorunda nasıl motor önerirsiniz ??? aklımda olan 3 motor var ama mh dirift racer 200 ve racer 200s han gisini önerirsiniz ve ya başka varmı önereceğiniz ??? şimdiden sağolun ...
Teşekkürler..
Plaka ruhsat işlemlerini kendisi yapan barmı
Ben kendim yapıcam ama hiç bilgim yok,
Bayiden ötv dekontunu aldım nasıl bir yol izlemeliyim?
ilk önce sigortanı yaptırıyosun orda 34YK (yeni kayıt) diye sigorta yaptıracaksın daha sonra plakan çıkınca yine aynı sigortacıya gidip plakana zeyilname yaptırıp eski sigortanın arkasına iliştireceksin.
gelelim emniyet kısmına;
önce emniyet için internetten e- randevu alman lazım randevunu aldıktan sonra önce bi trafik müşavirliğine gidip elindeki evraklarla EK-1 doldurman lazım (2 adet) daha sonra şoförler odasından karton dosya alman lazım tüm evraklarını bunun içine doldurup emniyetten aldığın gümrük belgesini de doldurup emniyete teslim ediyosun.
hatırladığım kadarıyla bu kadar... eksik bişey varsa arkadaşlar tamamlar...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Hayirli olsun arkadasim tekerin hep donsun
Herkese selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu bayram drift almayı düşünüyorum bir tane beyaz var ve 2700lira sizce alınırmı sayfayı baya okudum ama aklımda hala çelişkiler var..
Arkadaşlar benim viteste sertleşme oldu baya sert oldu ve 2 ye geçirirken bazen geçmiyor neden olabilir?
Takipçiye 20 tl verince hiç bişey yapmıyon bütün işi onlar halledin plaka ruhsatı veriyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Arkadaşlar Şizin motorlarında süspansiyon çok sertmi benim motorunki bana çok sert geliyor yoksa bunun biraları falan oluyormu
Yağ değişim zamanı gelmiş olabilir,debriyaj ayarı gerekiyor olabilir,vites pedalı yağsız kalmış olabilir.bu üçü yapıldığı an vitesler dokunmatik gibi oluyor,acayip keyif veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
[QUOTE=sports;2831486]Herkese selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu bayram drift almayı düşünüyorum bir tane beyaz var ve 2700lira sizce alınırmı sayfayı baya okudum ama aklımda hala çelişkiler var..[/QUO
Bakımlarını zamanında yaparsan,güzel motosiklet.2700 Tl ama kaç km?2011 mi 2012 mi?350 tl fazla ver plaka dahil 0 al.1000 - 1500 km deyse ikinci eli 2700 tl ye alınır.
Hayırlı cumalar arkadaşlar. Bugün 500 bakımına gideceğim öğleden sonra inşallah.
takipçiye 20 liraya aydında yaptırırsın ama her şehir de aynı değil!!!
ayrıca takipçiye vekaleti öpücükle mi veriyolar noterden ona para almıyolar mı? en az 70 lira vekalet ücreti var istanbulda en ucuz muameleci 100 lira alıyo şimdi hesaplayalım
muameleci : 100 TL
vekalet : 70 TL
sigorta : 140 TL (tahmini)
ruhsatlar : 135 TL
plaka : 11 TL
toplam : 456 TL yapıyo...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
burda olan varsa bana biraz yardımcın olabilirmi motor konusunda ???
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)