Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Ekim 2012, 22:49
Chucky21023 adlı üyeden alıntı
Herkese İyi Aksamlar,
Uzunca bir aradan sonra tekrar yazabiliyorum. Malum isler bu ara cok yogun su and bile isteyim :( bugun gunduzden kapali alan motorsiklet hakimiyet egitimindeydim. Acikcasi drifti tercih ettigim icin bugun tekrar sevindim. Tum egitim boyunca en az diger japonlar kadar iyi performans gosterdi. En cok sasirdigim yonu ise frenleri oldu. Uzerindeki orjinal Cst lastiklerle bile super performans gosterdi. Uzerinde Michelin lastik olan c f'ten bile iyiydi. Ancak begenmedigim veya uyum saglayamadigim bir konu vardi. Egitim sirasinda motoru tek elle tutmak (bosta dururken, surmuyorken) dengesi biraz zayif geldi. Belki lastiklerin inceliginden olabilir diye dusunuyorum.
Her ne olursa olsun yinede cok memnunum ve herkese egitim sart diyorum
Saygilar,
Sana katılıyorum ve inşallah en yakın zamanda bende alırım inşallah deyip içimden geçiriyorum.
Reklamlar
-
07 Ekim 2012, 16:47
max yükleme kapatisesi 168 yazıyo yani motora binenler 168 kilomu olucak en fazla
-
07 Ekim 2012, 17:05
168 yazar ama daha fazla taşıdıgınıda gördüm ortalama rakam yazmışlar bence
-
07 Ekim 2012, 17:07
Ben alıcam çünkü bu motordan az geldi bana :D bizim sülalede zayıf insan yok haşat ederiz motoru en iyisi tek bineyim ben :D :D
-
07 Ekim 2012, 17:19
Aligül normal bi motora binme kapasitesi 150,151 dir buna 168 yazmışlar daha ne istiyon
-
07 Ekim 2012, 17:22
eren bizim ailede su içsen yarıyo öyle diyim bi tane normal kilolu adam yok :D en iyisi tek bineyim ben :D alıcam kafaya koydum :D şuanda babamda kara waja var 70 medel babamlar ona biner ben buna oldu bitti :D :D tek sıkıntı bu motorun çok hafif olması bi süreyim dedim direk ön kalktı alıştıktan sonra sorun yok :D
-
07 Ekim 2012, 17:40
Daha ne istiyon ön şahlanmış bunun zevki burda
-
07 Ekim 2012, 17:54
Arkadaşlar merhaba. Ilk önce üzgün olduğumu belirteyim motosikleti kilitlediğim halat kilit zorlanmış bugün güpe gündüz. Ve hiçbirşey yapamıyorum kim olduğuna dair canım sıkıldı bunlara kasko falan da yapamıyoruz sanırım değil mi.
-
07 Ekim 2012, 19:04
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Ilk önce üzgün olduğumu belirteyim motosikleti kilitlediğim halat kilit zorlanmış bugün güpe gündüz. Ve hiçbirşey yapamıyorum kim olduğuna dair canım sıkıldı bunlara kasko falan da yapamıyoruz sanırım değil mi.
geçmiş olsun okan...onu zorlayan alsın o kilidi ..............
kardeşim kilit yanında birde normal kalın zincirle kitlesen ...
kasko yaptırırsında çok para isterler..
evden duyabilirsen alarm taktır.
-
07 Ekim 2012, 21:09
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun okan...onu zorlayan alsın o kilidi ..............
kardeşim kilit yanında birde normal kalın zincirle kitlesen ...
kasko yaptırırsında çok para isterler..
evden duyabilirsen alarm taktır.
Peki abi bunlardan birini deneyeceğim. Birde kasko için sorayım bakalım fiyatlar ne olacak. Heryer p.. Kaynıyor en iyisi kökten motoru garantiye almak. Sağol.
-
08 Ekim 2012, 00:08
Otoparka bırak kafan rahat olsun bence... Arkadaşlar motoru ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
-
08 Ekim 2012, 00:16
gklp45 adlı üyeden alıntı
Otoparka bırak kafan rahat olsun bence... Arkadaşlar motoru ne sıklıkla yıkıyorsunuz ?
Çamurlandıkça, üzeri toz oldukça yıkıyorum. Ama motoru yıkadım diye de çamura sokmamazlık etmem, basar geçerim
Bulaşık deterjanlı su ve fırça ile köpürtüyorum, basınçlı su makinesiyle yıkıyorum.
-
08 Ekim 2012, 00:22
-
08 Ekim 2012, 00:31
Arkadaşlar sayfa 204 ün sonuna yorum atmıştım cevap alamadım, ve istanbul anadolu yakasından alıcam motoru önerdiğiniz yer varmı.
Cevaplarınızı bekliyorum
İyi geceler..
-
08 Ekim 2012, 00:36
ya ben çok resim paylaşıyorum..
umarım rahatsız olmuyosunuzdur..
resim paylaşmayı seviyorum )
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:32 ----------
Surprisebox adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sayfa 204 ün sonuna yorum atmıştım cevap alamadım, ve istanbul anadolu yakasından alıcam motoru önerdiğiniz yer varmı.
Cevaplarınızı bekliyorum
İyi geceler..
anadolu yakasını bilmiyorumda avrupa yakasında var..
nebri nikli arkadasımızn aldıgı bi yer var..
birde benim servisimde satılıyo 12 taksitle pesin fiyatına..
yanında koruma demiri kilitde veriyolar.
-
08 Ekim 2012, 00:37
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Çamurlandıkça, üzeri toz oldukça yıkıyorum. Ama motoru yıkadım diye de çamura sokmamazlık etmem, basar geçerim
Bulaşık deterjanlı su ve fırça ile köpürtüyorum, basınçlı su makinesiyle yıkıyorum.
Nerelere suyu tutmamaya dikkat ediyorsun sanki bizim beyin kısmı biraz açık gibi geldi bana kablolar falan hasar görür mü ?
-
08 Ekim 2012, 00:40
gklp45 adlı üyeden alıntı
Nerelere suyu tutmamaya dikkat ediyorsun sanki bizim beyin kısmı biraz açık gibi geldi bana kablolar falan hasar görür mü ?
bende tanzikli su ile yıkatıyorum.
benzincide oto yıkamacıda her yerine tutuyorum.
sonra saga sola yatırıyorum motoru..suyu akması için..
herhangi bi sorun olmadı bu zaman kadar..
-
08 Ekim 2012, 00:45
Resimler çok hoş teşekkürler.
Kasa koruma brandası yakışmıyor ya benceKoruma olayı ayrıda yakışılılıgını bozuyor
-
08 Ekim 2012, 00:50
Safahat adlı üyeden alıntı
Resimler çok hoş teşekkürler.
Kasa koruma brandası yakışmıyor ya bence
Koruma olayı ayrıda yakışılılıgını bozuyor
yagmurlar baslayınca çıkartmayı düşünüyorum zaten pas yapmasın diye..
ama bu şekildede bana hoş görünüyo )
-
08 Ekim 2012, 12:31
Surprisebox adlı üyeden alıntı
Cevaplarınızı bekliyorum
İyi geceler..
anadolu yakasında küçükbakkalköy de SEVPA var yetkili servis satış yedek parça orda bi adet siyah drift var onu temin edebilrisiniz...
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 11:28 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
bende tanzikli su ile yıkatıyorum.
benzincide oto yıkamacıda her yerine tutuyorum.
sonra saga sola yatırıyorum motoru..suyu akması için..
herhangi bi sorun olmadı bu zaman kadar..
aklınızda bulunsun tazyikli suyu çok yakından tutmayın deponun oraya falan boyayı kaldırma ihtimali var!!!
uzaktan tutturun suyu...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)