Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Ekim 2012, 11:44
Günaydın hayırlı işler herkeze.
Ne kadar kötü gereksiz inların olduğu bir dünyada yaşasakta iyiler hep var arkadaşlar.Bugün bi otoparka motorsiklet için ne kadar ücret alıyorsunuz diye sordum. "Arabalara engel olmayacak şekilde bir yere park et ücret istemez" dedi.
Reklamlar
-
04 Ekim 2012, 13:10
HsynAlkan adlı üyeden alıntı
Günaydın hayırlı işler herkeze.
Ne kadar kötü gereksiz inların olduğu bir dünyada yaşasakta iyiler hep var arkadaşlar.Bugün bi otoparka motorsiklet için ne kadar ücret alıyorsunuz diye sordum. "Arabalara engel olmayacak şekilde bir yere park et ücret istemez" dedi.
İyi insanlarımızda var tabi güngeçtikçe azalsada.
-
04 Ekim 2012, 13:41
eray_uluyazı adlı üyeden alıntı
aklıma gelmedi değil ama şu anki durumda radyatör kapağı üstte olduğu için yan çevirdiğimde yana gelecek ve doldurmam imkansızlaşacak. o yüzden fiber glass dan hava kanalı yapmaktan başka çarem kalmıyo...
---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:09 ----------
nebri motoru yarım saatten fazla kullanmadığın zaman musluğu kapatırsın. aslında her durmada kapatın diyo kitapçık da ama bi bakkala markete manava gittiğinde de 5 dakikalık olay için kapatmanın anlamı yok yani...
Teşekkürler eray abi. Ben yanlış yapıyormuşum o zaman düzeltiyorum
-
04 Ekim 2012, 16:55
Ne güzel benden 50 lira alıyor ayda
-
04 Ekim 2012, 17:11
Arkadaşlar biraz resim paylaşında ne tarz yaptınız driftleri bakalım
Topik sakin bugünler
-
04 Ekim 2012, 17:37
Benim ki çok sade hala koruma demiri bile takılı değil. Tek değişiklik üzerine aldığım branda olmadı öyle fotoğraf çekip paylaşabilirim
-
04 Ekim 2012, 18:28
Olsun koy yinede bekliyoruz:D
-
04 Ekim 2012, 18:42
evet evet gönül foto ister modifiye bahane
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
04 Ekim 2012, 19:19
-
04 Ekim 2012, 20:05
Arkadaslar ii aksamlar
nasil gidiyor hayat sanki biraz sakinlemis burasi
eray kardesim hala dusunme asamasindasin sanirim okudugum kadariyla
brandali resimler de bile icerisindeki haylazi saklamaya yetmemis.. Beni yollara sur dercesine bi bakis atiyor on teker
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
HsynAlkan adlı üyeden alıntı
Selamın Aleyküm arkadaşlar,abiler...Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Hüseyin 22 yaşındayım Karabük'te yaşıyorum.Uzun takip ve araştırmalardan sonra gözüm kalan "MH" ye kavuştum.Yakşalık 1 aydır kullanıyorum. İkinci el aldım motoru 2011 model gri renk 1950 km dedeydi aldığımda artık 2500 de
Sözün özü artık bende aranızdayım. Motorda ilk olarak lastikleri değiştirdim mishelin taktırdım üzerindeki lastiklerle yola çıkmaya dahi korkuyordum o kadar kötü ve güvensizler. Dün çok moral bozucu birşey oldu ne zararı varsa motorumun park halindeyken kim olduğunu bilmediğim serserinin biri,birkaçı selenin derisini 30cm kadar kesmiş eline ne geçti çok merak ediyorum.
Allah'tan bin beterini bulurlar inşallah.Hayırlı akşamlar...
hosgeldin huseyin hayirli olsun motorun lastikleri degismen ii olmus
ben hala idare ediyorum orjinalleri ile ama hep tedirginim
ikinci memeleketim olarak gordugum karabuk e hatta safranboluyq selamlarimi sunarim
kalleslik parayla degil ya yapiyorlar iste gecmis olsun
-
04 Ekim 2012, 20:31
Kaçıyoruz zaten haylazla bir gebze center yapıp geliriz inşallah. Gece görüşürüz artık
-
04 Ekim 2012, 21:35
Resimler için teşekkürler.Mekanı iyiymiş takıp cıkarması uzun sürüyormu brandayı
Başka resimleride bekliyoruz.
-
04 Ekim 2012, 21:42
Safahat adlı üyeden alıntı
Resimler için teşekkürler.Mekanı iyiymiş takıp cıkarması uzun sürüyormu brandayı
Başka resimleride bekliyoruz.
Ben geçen sene 8 ay kadar motoru bahçeye ağaca bağladım, hep branda kullandım, çıkarması en fazla 15 saniye, takması 30-40 saniye sürer, bilemedin 1 dakika en fazla.
-
04 Ekim 2012, 21:44
Bu resimdeki Hangi marka branda link atarsan sevinirim
-
04 Ekim 2012, 21:59
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ii aksamlar
nasil gidiyor hayat sanki biraz sakinlemis burasi
eray kardesim hala dusunme asamasindasin sanirim okudugum kadariyla
brandali resimler de bile icerisindeki haylazi saklamaya yetmemis.. Beni yollara sur dercesine bi bakis atiyor on teker
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
hosgeldin huseyin hayirli olsun motorun lastikleri degismen ii olmus
ben hala idare ediyorum orjinalleri ile ama hep tedirginim
ikinci memeleketim olarak gordugum karabuk e hatta safranboluyq selamlarimi sunarim
kalleslik parayla degil ya yapiyorlar iste gecmis olsun
Aleyküm Selam.Teşekkürler kapım her daim açık herkezi beklerim. Kalleşide var "insan" olanıda çok şükür. Kimisi otopark ücretine 5 tl istiyor kimiside para istemez çek bir kenara diyor...
-
04 Ekim 2012, 23:25
-
04 Ekim 2012, 23:38
Şey sorcaktım motoru ilk sıfır olarak aldığımızda yağı içinde oluyor mu yoksa sonradan mı koyuyorlar?
-
04 Ekim 2012, 23:48
Safahat adlı üyeden alıntı
Şey sorcaktım motoru ilk sıfır olarak aldığımızda yağı içinde oluyor mu yoksa sonradan mı koyuyorlar?
Içindedir herhalde bende sormadım al götür motoru dediler çıktım.
Ama sonuçta servis çıkış kontrol kaşesi basıyor garanti kağıdına ve orda her kontrol tam olmadan verilmiyor.
ÜMIT ABI benim motorun yağı var gibimiydi ilk sen denedin :-D :-P
-
04 Ekim 2012, 23:53
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
Içindedir herhalde bende sormadım al götür motoru dediler çıktım.
Ama sonuçta servis çıkış kontrol kaşesi basıyor garanti kağıdına ve orda her kontrol tam olmadan verilmiyor.
ÜMIT ABI benim motorun yağı var gibimiydi ilk sen denedin :-D :-P
var gibiyde okan..)
şuana kadar hiç bakmadım deme sakın )9
nasıl gidiyo alıştınmı motora..
-
05 Ekim 2012, 00:06
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
var gibiyde okan..
)
şuana kadar hiç bakmadım deme sakın
)9
nasıl gidiyo alıştınmı motora..
Alıştım gibi çok zorlanmıyorum artık kalkarken giderken trafikde falan. Denge problemi de yok ama 4-4luk değilim tabiki daha çok pismem gerek sanırım. Ayrıca abi bu makine ile biraz hız yaptığımda sanki motor salıncakda sallanıyor gibi sağa sola kaçıyor lastiklerden olabilir mi? Hız 60 ile 70 falan olduğunda oluyor. Birde bugün benzin aldım 40 liralik diğerlerinde böyle tok bir ses olmuyordu en fazla 20 tl dolduruyordum gerçi bugüne kadar 302 kmye toplamda 45 tl ödemiştim ya neyse sormak istediğim. Depo dolduğu için bu tok ses geliyor olabilir mi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)