KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Eee artık bulun ortasınıda anlaşalım
merhaba arkadaşlar bu motorun sele yüksekliğini bilen varmı buraya yazarsa sevinirim.
kitapçıkta rodaja dair hiçbir şey yok ben kendi fikrimi sunuyorum ilk 500 km boyunca 5 bin devir 60 km hızı geçme 500 den sonra biraz bas bence tabi...
Herkese günaydın,
Motoru ilk aldığımda bana ilk 500km 6000devri geçme dediler (sonradan öğrendiğim motor zaten redline'ın yarı devrinde verimli kullanılırmış yani bizim motorda 10-12 redline, uygun devir 5-6 devir)
İlk bakım sonrasında bana usta istediğin kadar bas redline'a bakma, kompresyonlu kullan dedi. Ben yine de redline'ı geçmeden elimden geldiğince motor frenini kullanarak sürmeye çalışıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Nasipse bu cuma 1500km bakımına götürcem
Bu arada elcik değiştireniniz var mı? Tavsiye eder misiniz? Haliyle bu motora rizoma elcik almayı düşünmüyorum ama piyasadaki 10-15tl lik elciklerden taktıran varsa fikir verebilir mi?
Saygılar,
Günaydın arkadaşlar. Fotoğrafları çektim bugün yükleyeceğim inşallah. Birde bizim uzun farlarin ayarlaması serviste mi yaptırılabilir. Dün akşam uzunlar gökyüzünü gösteriyordu da
Far ayarını kendn de yapabilirsin. Direksiyonu sağa çevir, farın arka tarafında yıldız bir tornavidayla ayarlanan bir vida var oradan vidayı sıkınca yukarı gevşetince aşağı doğru ayar yapılıyor. Motoru ilk aldığımda benim de gökyüzünü gösteriyordu. servise sordum o gösterdi ayar yerini.
Arkadaşlar motorumun resmini yüklemek istiyorum ama resim yükleyemiyorum, yardım
Aynen ya benim de uzun farları gökyüzüne bakıyor bi boka yaramıyor :D
Arkadaşlar Bu Benim Yüklemeye Çalıştıklarım Bakalım nasıl olacak...
http://imageshack.us/photo/my-images...560534334.jpg/
Ben Devamlı Mobilden Girdiğim için Becerememiş Olabilirim... Kusura bakmayın
Hayatımda En Tatlı Gördüğüm Şey Sadece HAYATIM
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Buda Bonus Olsun.Maksat ortalık şenlensin...[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Depoya taktığın file zarar veriyor çiziyor haberin olsun.Benim siyahta çok belli oluyo,çabuk toz tuttuğu için.Güzel duruyor ama çiziyor.Karbon kapladım depoyu o yüzden.Artık takabilirim
Kırmızı şeritleri nasıl çekebilirim ?
arkadaşlar demin başımıza gelen şeye oturup yol kenaraına dakikalarca güldük...
aksam saat 10 gibi karaköyden levente geliyoruz arkadaşlar motoru arkadaş kullanıyo ileri sürüş egitimi olan bi arkadaşş..motora 140 vurduruyo yani iki kişi..neyse..
beşiktaşta meydenda ışıklar kırmızı yandı ve durduk.. ve yeşil ışık yandı ne olduysa o an oldu ve en öndeyiz..
arkadaş vitese taktı debriyajı bir kaldırdı hooop tekteket havada kaldı..
gitmiyoruz öylece kaldık motorun kafası havaya bakıyo kıçı yerde ikimiz gökyüzüne bakıyoruz 45 saniye o şekilde kaldık ))
neyse ben indim motordan motor kafasını koydu yere..
biraz ilerledik saga çektik ve gülmekten ölüyoruzz..yerkere yatarak gülüyoruz ..yanımızdaki arabalarda gülüyo..pis rezil olduk..
arkada çanta da var allahtan olmasaydı ben oldugum yerde döt üstü oturuyodum..
bu şekil kaldık yanada düşmedik önede
aklıma geldikçe hala gülüyorum..
Napak abi inanıyom bak
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Ümit abi bende görmek isterdim o durumu. Artık geçmiş olsun mu diyeyim yoksa en mutlu gününüz böyle olsun mu bilemedim. Sen abi bir tane kask kamerası alsanda bizde bu durumları kaçırmasak
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:57 ----------
Ilk önce fotoğrafları düzene soktuğun için teşekkürler. Fileyide sökerim sorun değil. Ben zaten çok yeni görünmesin diye takıyordum. Herkes incelemeye kalkıyor yoksa motoru
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/m...lerde-59236939
Ben bunlardan aldım.1 tanesi yetiyor,kalıyo bile.Ama yapması ilk etapta biraz zor.Yavaş yavaş yamultmadan yapman gerekiyo.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)