kesın gdıom almaya smdı.
kesın gdıom almaya smdı.
Pederle bi türlü orta yolunu bulamıyoz deli olacam deli Bi kere kaza yaptık diye Motor aldırmıyor arkadaş ya.
Kafaya koydum 2 motor buldum 1 beyaz istediğim renk sade diyeri siyah istemiyom ama aksesuar dolu
Dur bakalım hangisini alacam
Sonucu haftaya buraya yazacam Hadi inş
Sado
arkadaşlar motorumla yavaş yavaş antıramanlara başladım, bir arkadaşın vasıtası ile akşamları biniyorum, şimdilik bir sıkıntı yok, ama araba kullanmaktan daha zor geliyor bana herhalde yaş olarak geç kaldım motor sevdasına.
Tatlı bak ben foruma 8 sene önce üye olmuşum 3300 tane mesaj atmışım, sen 5 ay önce üye olmuşsun 1800 mesaj atmışsın. Motosiklet üzerinde bu kadar kafa yorma, al bi tane ve bin. 100'lük cub bile alsan çok keyifli gerçekten. Geçen kasımda hiç motorum yoktu cebimde 2500 lira para vardı. Canım motor almak çok istiyordu ailemden habersiz 1400 liraya Mondial Hyena 100 aldım, 300 lira da plakaya gitti. 300 lira da korumalara gitti. Ama sıfırı tüketmedim ayağıma yorganına göre uzattım, keyfimi de ertelemedim. 1 ay sonra aileme söyledim önce biraz kızdılar ama bikaç saat içinde ikna oldular. Sonrası rahat oldu her türlü desteği sağladılar.
Motosiklet kullanmak bir ayrıcalık ve müthiş bir zevktir yeter ki o ayrıcılığı hak edin şeytana uyup gaz koluna fazla asılmayın
bende almak istiyorum bu motordan 1 aya kadar alacağım inşallah. umarım doğru bi seçim olur
Arkadaşlar Bu ilandaki Mh iyimidir sizce tercihim beyaz ama beyazda pek yok adam akıllı Ne dersiniz linki vermek pek iyi deyil ama başkası alırsada Hayırlı olsun adam son fiyatına bu diyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95036861/detay
Nasıl sizce fiyatı uygun geldi bana
Sado
Okadar peşin paran varsa sıfır al yaw.2800 TL.Adamlar 12 ay taksit yapıyor.
Paşa vallahi taksitle uğraşmak istemiyorum
sıfırını alacak param var ama tamm 2800 tl plaka ruhsat 3.100 tl oluyor bu beni, zaten 300 tl aşıyor.
Yani kask , eldiven ,mont almayı düşünüyorum+ koruma demiri ıvır zıvır 400 tl de böyle gelse 700 tl açığım çıkıyor
bu şekilde motor zaten az bi bakımlı aksesuarlı devir teslim +sigoorta yaparsam 2.500 e felan mal olacak kalan paraya koruma alcam bu yüzden 2. ellere bakıyorum
Bide ilerde satmayı düşünüyorum askerlik yaklaşıyor Üniversite sayesinde kurtarıyom
Sado
Anladım.Allah yardımcın olsun.İnşallah düzgün bişey bulursun.
bu motorlar yagmurlu havada dizden aşagısını kople çamurlatıyo..
geçen sene kıç ayında scooter kullanıyodum üsüm basım hiç kirlenmiyodu şimdi günde 2 kıyafet degiştiriyorum )
korumalıga bi branda gerdim çamur gelmesin diye.biraz kesti çamuru ama yinede sıçratıyor..
en iyisi kuryelerin kullandıgı diz örtüsünden almak ..
yoksa bu kış geçmez böyle
çamurluğun altına uzatma yaparsanız birazda geniş açılı olursa eğer sıçratmayı keseceğini düşünüyorum. bu arada ümit kardeşim ben kuryelerin örtüsünü dizleri soğuktan ve rüzgardan etkilenmesinler diye taktıklarını biliyodum. çamur sıçratma yine olur diye tahmin ediyorum. benim aklımda şöyle bişey var. bizim şirket olarak çalıştığımız bi iş elbiseleri firması var. onların kesinlikle ne yağmur nede rüzgar geçirmeyen bi yağmurlukları var hal-ı hazırda kullanmakta olduğum. şimdi orayla görüşüp onun pantolonundan almayı alırkende orda modifiye ettirmeyi düşünüyorum. giyip çıkarması kolay olması için iki bacağın yanlarından belden paçaya kadar fermuarlı yaptırcam. böylelikle yağmur çamur olmicak kıyafetlerim. bi de motosiklet malzemesi sastan yerlerden bot yağmurluğu aldım mı kup kuru kalırım diye düşünüyorum...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
arkadaşlar 2-3 gündür viteslerde sorun var gibi boşa alıyorum N ışığı yanıyor bazen ama stop ediyor ya da 1 le kalktım 2 ye atıyorum geçmiyor arada boşta kalıyor mesela bugün 1 le kalktım 2 ye attım boşa attı kendi kendine ?
Günaydın,
Bence iki tane sebebi olabilir. Birincisi yağ henüz ısınmadığı için. Sabahları motoru ısıtmadan hareket ettiğimde bende de yapıyor. Yada debriyaj ayarından olabilir, bende ilk bakımdan sonra başladı bu problem, debriyaj ve rölanti ayarı yapmıştı usta. Bilmiyorum benimkiler fikir işte...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)