Cok tesekkur ediyorum hersey icin uyarilarinizi dikkae alicam kazasiz surusler tekeriniz duz bassin :-D
Cok tesekkur ediyorum hersey icin uyarilarinizi dikkae alicam kazasiz surusler tekeriniz duz bassin :-D
ya banada merak sardı şimdi bndede 150 zat var 4000 de bana yetmio 17 yaşındaım kanım hızlı akıo o açıdan ağır kalıyor :D bndemi alsam napsam :D
vurmayın yüzüme ya :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------
ya vitesli olmayınca motor kullandığını anlamıosun hele sesine gıcık oluom pıırr yapıo gidio kelebek gibi hissediom kendimi
Herkese selam... Epeydir girmedim ama gördüğüm kadarıyla topic biraz zayıf kalmış.. 150 mc'nin forumu 100 sayfaya ulaşmış.. Acaba bizim motorun satışı zayıfladı mı?? Bu arada çerçeve şeklinde bir koruma demiri aldım kahramanlardan ve onu mat siyah boyayla boyattım harika oldu.. 25 tl demir + 50 tl boyama... Yakıt tüketimini hesaplayan oldu mu?? ben daha 400 KMdeyim o yüzden sağlıklı bir verim yok... 3 lt'nin altında yakmasını umuyorum...
Motordan genel olarak çok memnunum.. yazlık fileli mont düşünüyorum marka tavsiyesi olan varsa sevinirim
ya satışlar deil para yok para daha zatımın borcu duruo valla 2 gündür hep düşünüom zatımı satsam onun parasınla borcunu kapasam 400-500 peşinat versem geri kalanını böldürsem 12 aya 200 200 mü ne düşmesi lazım yicem kafayı :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
aynen kelebek etkisi yolda çiçeklere konasım gelio :D
slm arkadaslar ben bu motor hakkında bıseyler sormak istiyorum bu motor dıger 125 cc lerden guclu cunku ozellıklerınde 135 cm3 yazıyor tabı dogruysa bu motor 100 kilometrede kac lıtre benzın yakıyor aksılık oldugunda parca sıkıntısı cekermıyım ve motorda tıtreme yok dıye duydum dogrumudur atak bı motor sanırsam yorumlardan okudugum kadarıyla tekerler dubleks mi ? kullanan arkadaslardan sorularımı yanıtlarlarsa ve yorum yapan arkadaslara sımdıden tsk ederım
Parça sıkıntısı çekecegini sanmıyorum çünkü direkt fabrikadan alabiliyorsun motorda vibrasyon sıfır tekerlek dübleks ama ilk fırsatta pirelli mt 65 le degiştirecegim çünkü yagışta çok berbat yakıtı hesaplamıyorum 110 veya 130 yakması bütçemi zorlamıyor önceki motortun kle 500 dü ve iki sene önce 200 tl yaktıgını hesaplarsak mh nin yaktıgı bir şey degil ama saglam gidiyor torku falan iyi
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
hmm tsk ederım bıde kanuni Windy150s motoruda hosuma gıdıyor hem 150 cc olması tıpıde gayet guzel ama bu mondıalın drıftı daha guzel yakısıklı duryor 150 cc olsaydı dırek drıftı alacaktım gercekten kararsızım
valla bnde ikisnin arasında kaldım bugün gittim kanuniye windy e baktım grisi süper di hem 150cc hemde bilindik bi motor yani mh yeni çıktı nedir ne deildir tam bilmioruz bide daha önce vitesli kullandım ama çok kısa koşu oda bir iki defa ama ilk vitesli motorum olucak onuda düşünüorum işin içinden çıkamıorum
arkadas motoru 18inde aldım ay sonu gelecek dediler hala bekliyorum artık uykularım kacar oldu millet biniyo keyfini cıkarıyo bizimki mubarek deveyle geliyo galiba
windys kullnıcısydım mtrumu 20 bnde sattım sebebi yeni tvslerden alamk motor hc sorun cıkrmadı saten genelde uzun yol yaptım yagnı zamanında degstrdm sadece 1 kere debraj balatalarını degstrdim baska sorun yasamadım m...mr kullanmadım o yuzden nasıl bilemiyorum fakat windy s verdigin paranın hakkının veriyor bence
Ustalar bi bildigimiz olmasa danışmasak fikir almasak mh almazdım kanuni maalesef hala eski mantıkla gidiyor mondial euro3 motorlu yaptı bütün aletleri ve manayk yol aldı bunun içinde dört yıl ugraştılar bürokrasiyi yendiler keşke imkanınız olsada hem mh ye hem windiye binebilseniz aradaki muazzam farkı görürüdünüz
elverengin@gmail.com
bana göre biraz fazla yakıyor gıbı baska bı sıkıntım yok ama yaktıgının hakkını verıyor daha dogrusu ben ne kadar basarsam o da o kdar yakıyor ( depoyu fulledım km sıfırladım 200 km yol yaptıktan sonra tekrar fulledım 28,5 tl yakıt aldı depo ) 200 km duz uzun yol da yapmadım 1 hafta ıcerısınde sehır ıcı kısa mesafeler... henüz 1000 km yakıt normal
1 depo 16 litre o da 500 550 km yol yapar yaklasık uzun yolda gayet ıyı... (200 km 28,5 tl hesaba gore 1 depo tam 460 km oda yaklasık 67 tl yapar şehir içi)
[COLOR="Black"][I][B]Hızlı Yaşa Genç Öl, Cesedin Yakışıklı Olsun.[/B][/I][/COLOR] :queen:
facebook Mondial 125 MH Drift Grubu
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_184536781592864
bn sadece kullandgm motr hakkında yorum yaptım ayrıcada mh kullnamdım saten 2 sini karsılastrmakta yanlıs olur arada fiyat farkı var heralta tahminim ama driftle kanuni pumayı karsılastrırsk daha mantklı olur bnce bn yorum yapamam cnkü 2 sinite kullanmadım insanlara yanllıs bilgiyi vermeyi sevmem yasadıgım tcrbleri söylerim arkadasa yardımcı olmak istefim kararı kendisi verir..ayrcada mondialin gerdigi modeller daha yeni söle bi kac yıl gecsin bakalım ne gibi sonuclar doguracak grelim yanlıs anlasılmasn kotu motor demiyorum sonucta herkesin kendisine göre bi butcesi var ama zamanla kaliteye yatırım yapıp yapmadıklarını grürüz alan arkadslarada hayrlı olsun yeni motorlar kazasız belasız kullanın inş
windy 2480 http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunl...150s&Id=83&k=1
mh 2631 http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...IFT/index.html
teknik özelliklerine isterseniz bakınız
elverengin@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)