Allah korusun Acemiysen sakın çıkma kardeşim.Ben yeni aldığını farketmemişim.Bulunduğun yerdekiyle alacağın yerdeki fiyat farkı nekadar ki?
Allah korusun Acemiysen sakın çıkma kardeşim.Ben yeni aldığını farketmemişim.Bulunduğun yerdekiyle alacağın yerdeki fiyat farkı nekadar ki?
kartm geldı 3000 tl lmtlı cumartesı alıom ıns.
saol lmt tamam 1500 pesn tamam smdı karar?
izzet bu forumdan biri seni yakalarsa çok sağlam sopa yicen bilesin
ben yada burdurlu sırf senin şu seçim olayın yüzünden geceleri uyuyamaz hale geldik
izzet ne alsa ybr mi drift mi alsa yoksa cb125e mi alsa korumalara para kalır mı peki benzin ne koyacak bu çocuk diye düşünmekten geceleri gözümüze uyku girmiyo
yeni bi OĞLUM BAK GİT!!! videosu daha çıkacak piyasaya haberin olsun
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
haha abı maskot gbı bseym heralde son sans ordu as. Varsa kart alcm yoksa ybr gelsn.
Bayağı fark varmış.Ozaman tecrübeli bi arkadaşından rica edicen.Bol bol mola verip getirirsiniz artık.Aman dikkat edin,hafta sonu İstanbuldaydım hem Anadolu Hem avrupa yakasında.Trafik o biçim delirmişti.Full koruma şart.İstersen 50 cclik motosiklete bin.İşin zor Allah kolaylık versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Kararsızlık harbiden çok zor.Ama bide şu var ne kadar ince ayrıntıya girersen o kadar zor karar verirsin.Benim düşüncem ne kadar sağlam olursa olsun 125 cc lik motosiklet 4500 TL etmez.Çok para aga.Zaten insanoğlu doyumsuz,daha aldığın motosikletin taksidi bitmeden başka bi motosiklete kaptırıverirsin gönlünü.Onu da düşünmek lazım.
bnzn sorun dyl aldgm anda fullucem.tek dua m zıraat olsun ustnde maxımum yazıo
yok ıns cb olur her ekıpmanı alcm ıns yarn gdym.bkaym abı? Sende cb yokmudu
Ekipmanlar tamam benim. Motosüperstore hasanpaşa mağazasına gittim. Ahmet bey diye biri vardı çok iyi ilgilendi artık kaymakli müşteriden de anlıyor olabilir. Kendime full korumalı mont ve pantolon aldım kışlık. Eldiven. LS2 ff351 4yıldız olan singlemono kask aldım eldiven deri. Ve eşim için aynı model kask mont dizlik eldiven aldım hepsi toplam 954 lira tuttu 54 lira almadı 2 tanede blaklava hediye etti ve finansbank kartımla 7 taksit 4 ayda erteleme yapıldı on numaraydı en çok 4 ay ertelemeyi begendim.
Bence kart güzel icat kullanmasını bilirsen motosiklet gibi dünyanın en güzel icati
Biraz resim atalımda şenlensin ortalık.Ümit arkadaşım dinlendikten sonra da sendende bekliyoruz.
Bu benim velet[IMG][/IMG]
Eşimle Edirneden dönerken cigara molası.(Bi bırakamadık gitti şu cigarayı)
[IMG][/IMG]
Eşim kullanırken...Bi türlü tutturamadık kadrajı yarım yamalak çekebildik resmi.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Şimdilik bukadar.
Eyvallah...En kısa zamanda Allah (C.C.) size de nasib eder inşallah.
merhaba herkese demin motoru yan yatırdık.
bi arkadaşla bi yere gidiyoduk o kullaandı motoru..kendiside motor tamircisi
dik bi ykuş vardı ..tarif edemem o derece dik..
bi baktı m oraya yöneldi napıyon dememe kalmadan motor bayıldı
motordaki yük 180 kilo ulan bu motor çıkarmı burayı..
yarıya kadar çıktı bayıldı stop etti ve o yamada yan yattık.
motorun bi koruma demiri çizildi okadar.
bu motorun şu an ki net fiyatı nedir bilen var mı acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)