Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 10:02
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
Slm arkafaslar forum dahada canlanmis sanirim
yeni katilan arkadaslar (okurken dogru okudum galiba) hos geldiniz..
İzzet daha alamadin mi motoru yaw motoru almadan modifiyeyi tamamlamissin gibi geldi
mengu(bu sefer dogru yazdik sanirim) xenon uygulaman hakkinda aydinlatmadiki artisi merak ediyorum bende niyetleniyorum ozellikle cumartesi aksamindan sonra
arkadaslar ben de iki gunluk adrasan-olimpos gezimi tamamladim. Sikintisiz sag salim fotolari da carsambaya yuklicem insallah. Motor da her hangi bi olumsuzluk yada yolda birakacak bi durum yok.
Ama yinede bi eksigi var artci icin oldukca rahatsiz bi motor
Onemsiz daha once diger arkadaslarim basina gelen bir kac problem daha yeni peydahladi benim motorum
*aynalardan zirilti gelmeye basladi (japonla halledilir)
*on balatadan tikirti geliyor(sanirim kucuk klips gibi birsey var o gevsemis)
*motoru alirken de farkinda oldugum zincir meselesi. Zincir artik beni degistir diyor.
yakit konusuna gelince yola cikarken fullenen depo toplamda eski haline 62 liraya yeniden doldu. 438 km yol yaptim.
Ortalama yakit tuketimi km de 0.14kurus 100 km de 3.05 litre
yalniz donus yolunda yokus larin cok olmasi ve karsimdan esen ruzgarin etkisi cok buyuk
ayrica yaklasik 40km lik yolu 2-3.viteslerde gezerek cevrnin tadini cikararak ve 2-3km civari bozuk olan olimpos yolunu 1. Viteste giderk katettim. Yakit konusunda bunlari da goze almak lazim sanirim..
Ozetle motor sahane tek eksigi artcili kullanimdaki artci icin rahatsiz selesi
saygilar
arkadaşlar bu sele konusunda hepiniz çok haklısınız benim motoru değiştirmemde ki nedenlerden biri de bu koltuk konusu. artçı için ızdırap haline dönüyo yolculuklar. ama bi yerde görmüştüm selenin üstüne bi aparat koyuoylar rahat olsun diye onlardan denemek lazım. bilginiz olsun...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 10:28
günaydın beyler
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
04 Eylül 2012, 11:08
gunaydın arkadaslar hrkeze bugun cok hyecanliym drift ımi aliyorum bugun 2 aylik bklemenin snunda .d
-
04 Eylül 2012, 11:56
kenan15 adlı üyeden alıntı
gunaydın arkadaslar hrkeze bugun cok hyecanliym drift ımi aliyorum bugun 2 aylik bklemenin snunda .d
Hayırlısı olsun...
-
04 Eylül 2012, 12:55
Arkadaşlar bu motor 2011 ve 2012 de çıkmış 2013te de çıkıcakmı? motoru seneye almayı düşünüyorumda o yüzden sordum.
-
04 Eylül 2012, 16:06
S.a aranıza yeni katıldım motor çok güzel bende pederi ikna etsem de aranıza katılsam arkadaşımda var çok güzel diyor bu konu 1. sayfadan itibaren okudum çok yararlı bilgiler var çok güzel
-
04 Eylül 2012, 17:27
hayırlı olsun
-
04 Eylül 2012, 18:01
hayirli olsun
nerelisin acep
-
04 Eylül 2012, 18:18
Hayırlı olsun kenan. Allah kazasız belasız KULLANMAYİ nasip etsin inşallah. Tekerin hep düz bassin
-
04 Eylül 2012, 18:19
Konu günaydınlarla hayırlı olsunlarla devam ediyor anlaşılan herkez motorunu sorunsuz kullanıyor ne şanslıyız derken benim motor 2000Kmde titreşime başladı.Kırık dökük asfaltlar taşlı çakıllı yollar birazda haşin ve gaddar kullanımım yüzünden motor vibrasyon makinası olma yolunda hızla ilerliyor.İlçemdeki her motorcuya gittim titreşime çare yok bunlarda dedi abi bi bak dedim mondial alırsan katlancan titreşime vs dedi.Varsa bildiğiniz bi ayarı kendim halledeyim yoksa motoru satılığa çıkarıcam.
Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.
Amaç;
Dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
-
04 Eylül 2012, 18:21
sinan151 adlı üyeden alıntı
S.a aranıza yeni katıldım motor çok güzel bende pederi ikna etsem de aranıza katılsam arkadaşımda var çok güzel diyor bu konu 1. sayfadan itibaren okudum çok yararlı bilgiler var çok güzel
A.slm sinan sende hoşgeldin. Inşallah herkesin gönlü olacak şekilde halledersin. Sana bir tavsiye koruma kıyafetlerini al ilk önce.(bunun için forumdan faydalanabilirsin). Sonra zaten evdekiler senin kararlı olduğunu ve herşeyi eksiksiz olarak yapacağını gördüklerinde motorun üzerinde sana daha çok güven duyacaklardir. Hayırlısı olsun tekrardan.
-
04 Eylül 2012, 20:08
Evet bende ilk olarak kask,kıyafet,eldiven vb alıcam onlarda inş izin verir
-
04 Eylül 2012, 22:25
gokhanbeyaz adlı üyeden alıntı
driftte yağ filtresi varmı, varsa nasıl temzleyebilirim ?
hava soğutmalı 1 silindirli motorsikletler de yağ filitresi olmaz ve hava soğutmalı filitresiz olduğundan yağın ömrü kısaldığından kısa süreli yağ değişimleri gerekir
-
04 Eylül 2012, 22:33
burdurlu1985 adlı üyeden alıntı
hayirli olsun
nerelisin acep
manisaliyım kardsim
-
04 Eylül 2012, 22:33
Gogur adlı üyeden alıntı
Konu günaydınlarla hayırlı olsunlarla devam ediyor anlaşılan herkez motorunu sorunsuz kullanıyor ne şanslıyız derken benim motor 2000Kmde titreşime başladı.Kırık dökük asfaltlar taşlı çakıllı yollar birazda haşin ve gaddar kullanımım yüzünden motor vibrasyon makinası olma yolunda hızla ilerliyor.İlçemdeki her motorcuya gittim titreşime çare yok bunlarda dedi abi bi bak dedim mondial alırsan katlancan titreşime vs dedi.Varsa bildiğiniz bi ayarı kendim halledeyim yoksa motoru satılığa çıkarıcam.
yağını zamanında değiştir drift de titreşim mitreşim yok olamaz da bunun motorun km ile alakasıda yok
kulaktan dolma ifadeleri de sabit bir fikirmiş gibi aktarmayın
drit 6000 km ye dayandı her 600-750 km de yağ değişimi yapıyorum malum havalar sıcak motora koyduğum yağın nerde ise rengi bile değişmiyor
son kullandığım DEW oil 10-40 tı şanzumanda vites değişimlerinde tıkırt tukurt ses geliyordu şimdi şıkır şıkır geçiyor
yağı teklif eden bir madeni yağ satıcısı cankuşumdur
yinde korkarak koydum motora ama DEW e helal olsun adamlar yapmış isteyene temin edilir 1Lt ambalaj 10 TL yarın tekrar aynı yağı alıp değişim yapmak istiyorum
-
04 Eylül 2012, 22:35
nebri_1986 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kenan. Allah kazasız belasız KULLANMAYİ nasip etsin inşallah. Tekerin hep düz bassin
allah razı olsun kardsm seninde
-
04 Eylül 2012, 22:35
manisaliyım kardsim
manisanın neresinden
hoş geldin
-
04 Eylül 2012, 22:39
c90 adlı üyeden alıntı
manisanın neresinden
hoş geldin
köprübaşı ilçesi hoşbuldum
-
04 Eylül 2012, 23:06
köprübaşı ilçesi hoşbuldum
iyi ala
ben de Salihli
-
04 Eylül 2012, 23:25
c90 adlı üyeden alıntı
hava soğutmalı 1 silindirli motorsikletler de yağ filitresi olmaz ve hava soğutmalı filitresiz olduğundan yağın ömrü kısaldığından kısa süreli yağ değişimleri gerekir
diğer arkadaş var dedi,hatta yerini bile tarif etti ) peki filtre yoksa pisliklerin toplandığı bi yer varmı acaba,yağı boşaltsak tamammı yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)