Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Eylül 2012, 00:50
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Millet genelde motorlara biniyor, lak luk etmiyor
ben hem motora biniyorum hem de tamir ediyorum, modifiye ediyorum gerçek anlamda. Haliyle laflayacak hal kalmıyo
Yaw menguu :D mavi seritmi..Beyaz seritmi yoksa.. jantlarımı boyayım...Carsamba alıom motoru :D deliricem..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Reklamlar
-
02 Eylül 2012, 00:52
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Yaw menguu :D mavi seritmi..Beyaz seritmi yoksa.. jantlarımı boyayım...Carsamba alıom motoru :D deliricem..
Millet karıya kıza erişemiyince delirir sen de motora kavuşamayınca deliriyosun hey allahım ya Jantları boya bence ama beyaza değil maviye boya, kontrast olsun. Hep aynı renk olur mu hiç ;)
-
02 Eylül 2012, 00:57
Millet karıya kıza erişemiyince delirir sen de motora kavuşamayınca deliriyosun hey allahım ya
Jantları boya bence ama beyaza değil maviye boya, kontrast olsun. Hep aynı renk olur mu hiç ;)
Töbe ya :D dur motora ulasalım.. sonra onada ulasırız :D artık bana cok iyi gelick bu yollar. :D köy 10 km :D gidiş.. orda kalırım 1-2 gün manisaya öyle gelirim 500 Den sonra otopark bulucam :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
02 Eylül 2012, 01:08
Selam Beyler,
Bugün 500km bakımını yaptırdım motorun. Tüm cıvatalar tekrar sıkıldı, yağ değişti, zincir yağlandı, debriyaj, rölanti ayarı falan bambaşka oldu çıktı motor yalnız usta test sürüşünden sonra motoru zorla ama sıkıştırma motoru kompresyonlu kullan, devir saati elektriğe bağlı çok takma dedi. Bakımdan önce 6000 devri geçmediğim için farkedemedim ama sanki 8000 devri geçemiyorum gibi geldi. Usta 2. Viteste 55i görmüş motor şuan gayet güzel dedi. Siz ne dersiniz sizce devirdeki durum normal midir?
Bugün İzmir Fuarına gittim. Açıkçası motorsiklet holü beklediğimden zayıftı. Sym, bumoto, bisan ve birkaç custom chopper firması dışında firma yoktu. Yamaha, Honda, Suzuki, Mondial, Kanuni gibi markaların hiçbirisi yoktu. Neyse inşallah seneye Motoshow düzenlenirde adam gibi fuar gezeriz...
-
02 Eylül 2012, 01:11
oooo süper.. peki sende diskte sorun oldumu ötme falan ?
-
02 Eylül 2012, 01:13
Benim 125mx'in diski de ötüyor düşük hızlarda ama hiç tutmayan bir telli kampana frene tercih ederim öten diski.
-
02 Eylül 2012, 01:15
Benim 125mx'in diski de ötüyor düşük hızlarda ama hiç tutmayan bir telli kampana frene tercih ederim öten diski.
+1. Balata temizleme spreyi ile geçiyormuş benimkide ötüyor denemek lazım.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
02 Eylül 2012, 01:16
İşte o benim kafamı bozar..Parcamı degişiyordu.. drifte..birdaha yapmıyor dendi amma.. ?
-
02 Eylül 2012, 01:18
viper17 adlı üyeden alıntı
+1. Balata temizleme spreyi ile geçiyormuş benimkide ötüyor denemek lazım.
Motoru yıkayınca, uzun süre asfaltta sürünce falan hiç ses kalmıyo ama toprağa girince yine eskisi gibi.
-
02 Eylül 2012, 01:20
Motoru yıkayınca, uzun süre asfaltta sürünce falan hiç ses kalmıyo ama toprağa girince yine eskisi gibi.
Bende bazen geliyor, ustaya sordum yumuşak ve kaliteli balata alırsan düzelir dedi
-
02 Eylül 2012, 01:23
viper17 adlı üyeden alıntı
Bende bazen geliyor, ustaya sordum yumuşak ve kaliteli balata alırsan düzelir dedi
Nerden bulucaz ki öyle balatayı ? rialli'dekilerin hepsi 5 lira gerçi çarşıda 10 liradan aşağı alamazsın aynısını ya o ayrı.
-
02 Eylül 2012, 01:23
Valla İzzet hiç diskte bir ötme olmadı şimdilik. İnşallah olmaz ama şu ana kadar motor ne su gördü me de toprak belki bun bağlıdır ses gelmemesi
-
02 Eylül 2012, 01:24
-
02 Eylül 2012, 01:26
Ben beyaz derim...
-
02 Eylül 2012, 01:27
Nerden bulucaz ki öyle balatayı ? rialli'dekilerin hepsi 5 lira
gerçi çarşıda 10 liradan aşağı alamazsın aynısını ya o ayrı.
Sanırım böle bişey
http://www.motobakkal.com/?urun-4143...-BALATASI.html
-
02 Eylül 2012, 01:28
Sakalda alıcam..Rodaj zaten..yavas gidelim..millet bizi izlesin
Sag veya sol ..Ön camurlugada.. İ. Göçmen ( B Rh -) Yazdırıcam. kırmızı ile.. ..Fara karartma xenon hepsi sıra ile :D
-
02 Eylül 2012, 01:28
Elcik değiştireniniz oldu mu? Bugün serviste gittim geldim değiştireyimmi diye. Marka model tavsiyesi?
-
02 Eylül 2012, 01:29
Sakalda alıcam..Rodaj zaten..yavas gidelim..millet bizi izlesin
Sag veya sol ..Ön camurlugada.. İ. Göçmen ( B Rh -) Yazdırıcam. kırmızı ile.. ..Fara karartma xenon hepsi sıra ile :D
Usta sakin ol sıfır motoru apaçi yapma bence orjinal hali çok güzel
Elcikler genelde markasız, ucuz ve renkli oluyor çin malı motorlar için
http://www.rialli.com/ara/?ara=elcik
-
02 Eylül 2012, 01:30
Yok bea.. güzel bunlar..rizoma var.. cakmaları iyi deyil.. ötekinler honda yamaha falan var olmaz..
-
02 Eylül 2012, 01:32
beyaz motora parçalı jant şeridi tak izzet daha şekil olur..
boyama yaparsan ilerde sorun olur dökülme caert curt..
orjinal halide zamanla dökülebilio jantlardaki boya oazaman boyatırsın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)