günaydın herkese
Gunnaydinlar guzel ulkemin guuzel insanlari
günaydın Türkiye
kazasız bir 24 saat inşallah
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Günaydın..Bugun zurnanın zortt dedigi yere gelicez sanırım..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Günaydın dostlar,
Bildiğiniz üzere 81.İEF Fuarı açıldı. Haberi olmayanlar için bilgi vereyim, bu sene motorsiklet ve bisiklet için ayrı bir hol ayrıldı. Yolu düşen herkesi bekleriz ben bugün gitmeyi düşünüyorum yorumlarımi size akşama aktarırım...
Herkese saygılar, sevgiler. Tekeriniz her daim düz bassın...
20 dakka önce A2 ehliyet sınavından çıktım sorular çerez gibiydi 100 olmasada 99 kesin almışımdır ) gelsin B - A2 A2 direksiyon sınavından sonra ehliyet cebimde
10 dakkada çözdüm vurdum kafayı yattım
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
beyin bedava
Merhabalar yeni üyeyim.Sizleri buradan hep takip ediyorum arkadaşlar.Tokatlıyım.
İlerde inşallah 125 drift almayı düşünüyorum.
İyi forumlar.
Bizim mcx grubu ölmüs.burda muhabbet ii masallah.gerci mcx grubu yok mc den dawam edioz :S
sanırsam yeni modeller gelecek ...
s.a bu mondial gercekten cok hoş duruyor ben vitesli motora yeni başlayacak biriyim siteyede bu gün kayıt oldum bu motor başlangıc için acemi sayılırım nasıl olur arkadaslar en azından en az 3-4 yıl bana motorluk yaparmı sonucta çin malı
Carsamba günü beyaz driftimle aranızdayımmm
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Pek uzun yol yapmayacaksan,motoru temiz kullanacaksan,125 cc yi 125 cc olduunu kabullenip 150 km hiz yapmaya çalismayacaksan almani tavsiye ederim iyi bir baslangiç motorudur.
arkadaşlar bende drift aldım. 2012 model sıfır km den beyaz benimkisi. yalnız motorun bazı sorunları var.
1- motor titreşim olarak iyi ama motor çok zırıltılı çalışıyor bu problemi yaşıyan var mı?
2-daha 150 km de ama acayip benzin yakıyor 10 tl ile 60 km gidiyor ve bana göre oldukça fazla.
3- 2.3 ve 4. viteslerde özellikle 4500 - 5000 - 5500 devir aralığında tekleme yapıyor. motor sanki bir gaz verip bir kesiyo. daha düşük devirde olmazken daha yüksek devirdede olmuyor. bunun nedenini ve çaresini bilen arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. bu durum sürüş zevkini olumsuz etkiliyor. servisin cevabı motor çok yeni hele bir rodaj bitsin oluyor. ne dersiniz ?
saygılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)