yok ya 10 bin devre yaklaştı. ondan sonra gideceğini sanmıyorum. varmı 11-12 bin devir çeviren ) zaten 9 bin devirde zız zız zız ses yapıo
ben o devirlere çok rahat ulaşıyorum ve 2 kişi 135 gördük performans mükemmel belkide motorum bu yüzden çok yakıyor :S
12 bn devire hangi viteste çıkıosunuz
her viteste çıkıyo benim canavar ama 5te çıkmak için ısınmış olması lazım motorun mesela bi 100km yapmış olman lazım
breh .....
mesela geçengün izmir - ankara asfaltında 150lik motorla kapıştık uzun bi süre geçemedi sonra depoya yatmış geçti beni bende yattım geri geçtim böyle bi canavar oldu benimki ama yukardada yazdığım gibi 20tl benzinle 104 km dedimi bitiyo
Bugün 125mx'imle 120'yi gördüm, başım göğe mi erdi hayır tabiki ... bana göre bu tarz motorların güzel hızları 80-90 civarı. 125mh drift de fazla hava yapmasın, eninde sonunda o da bir mondial klasiği, öyle motor üzerine yatıp 130-140 yapmaya çalışırsanız, hele bunu bir de dimdik bir inişte yaptığınız gözönünde bulundurulsa canınızdan olmanız an meselesi olur.
Ne kadar hizli gidiyomus bu alet yav haberim yokmus bende bi deneyeyim bari
bugün bujiye bakayım dedim.sökemediğimden kodlarına bakamadım ama üstünde ngk yazıodu çakmamı acaba )
Abi Ben devirli kullanırım,Düz yol dedimmi..Basarım,Benim tek derdim..Ybr lere tokat verip,,fare gibi oynamak..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
115 basıyor benim motor, 750 kmde henüz, 500e kadar 80i geçmedim ondan sonra uzun yollarda basmaya başladım. Henüz yağını suyunu değiştirmedim hafta sonu bakıma sokacağım. Biraz daha hızlı olsa dört dörtlük motor oluyor. Misal sollama yaparken vs arkadan hızla araba gelebiliyor sen yavaş yavaş geçiyorsan kötü durum. Motor 140-150 yapacak, normal olarak da 110 da gidecek. Bunda normal olarak 100 gidebiliyorsun ama 115i geçmek sıkıntı oluyor. Belki ileride hysong tarzı 250ye geçerim. Dediğim gibi motorum çok iyi ama az daha olsa dört dörtlük olacakmış bana.
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
125-150 lik motorların canını çıkarmayı bırakın bence artık bunlar ne otoban motoru ne hız motoru hiçbir değil. Bir de şu muhabbete gıcık oluyorum adam geliyor 125 lik motorla. Bakıyo sende de 125 var.
" Abiiiii gaç yapıyooo buuuuu ? " La kaç yapabilir zaten en fazla canı ne bunun
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Ucusa cikiyoruz galiba 125 cc lik bi motordan daha ne bekliyoruz ki 80-100 km arasi guvenli surus icin yeterli
motoru hor kullanip gereginden fazla sikistirirsak cabuk dokulur
daha sonra da cinli mondialler soyleydi boyleydi denir
fikrimce de uzun yolda arac sollamk dahil 80-120km arasi hizlanmasi ii olan bir motor ideal bi motordur 250cc cogu makina da bunun icin yeterlidir uzeri cc ler de luks diye tabir ediyorum fikrimce
250 cc makinelerin ka tanesi saglıklı olarak çalışıyor ve 140 ı geçiyor hyo geçiyor ama kendini bitiriyor cbf deseniz ALLAHlık
ybr 250 sadece bir sene geldi oda cırt eeee geriye ne kaldı kahraman mr250 inanın bu mr250 mh tan az yakıyor ve
ekleyeyim son hızınının daha muhabbeti olmadı ama ilk intibam çakma bir er5 şasesine sahip diyebilrim
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Günaydın arkadaşlar,
250cc sınıfında SYM SB250 Wolf Ni ve Suzuki SW250 Inazuma'yı incelemenizi tavsiye ederim. Sıfır fiyatları yüksek ama ikinci elde alınabilecek fiyatlara ineceklerdir bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)