Çooook teşekkürler dünden beri nasıl yapsam diye kafa patlatıp duruyodum kaldırdım koltuğu buldu soketi ve taktım. Herşeyi sorunsuz çalışıyor beyin ile alarm kornasınıda sabitledim bi güzel mükemmel oldu. Daha önce çocuklar motorumu kurcalıyormuş haberim yokmuş alarmı taktım 1 saat içinde 3 defa çaldı sonra gittim çocukların bitanesinin kulak alarmını kurcaladım biraz, sonra bidaha gelmedi ses Bilgi için memurmb'e ; soket için mondial'e çok teşekkürler!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
evet denedim ve koltuğun altında soket var taktım bende 50 liraya almıştım ve hiç sorunsuz çalışıyor. şu linkten açmayı tekrar deneyin : http://www.yedekparcatuning.com/?uru...et-Alarmi.html
hayırlı olsun, peki hocam vites boşta olursa mı çalıştırıyor? Verdiğiniz linkte 37,76 TL diyor kargoyla mı 50ye geldi?
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Hayirli olsun alarminiz allah alarmin calmasini nasip etmesin mi denir artik bilemedim
tesekkur ederim talip kardes. Ah soyle bi yakin olunsa droftcilerle de gezmelerin tadini cikarsak.
Arkadaşlar motosikletimi satıyorum neden derseniz iki aydır sadece 4 km yol yapmışım ve ikinci çocugumda olduğu için hem scootera hemde arabaya dönecegim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6762454/detay/
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Ümit kardeş nerelerdesin. Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Ben bu asi çocuğu nasıl alsam. Sıfır kredi kartına 12 taksit ama sonrasında lastiğiydi çantasıydı koruma demiriydi uğraşmak gözümü korkutuyor. Yada diyorum 2 el almak için kuyumcudan 20 gr kredi kartına çektir 12 taksit ikinci el al bir tane diyor içimden bir ses. Ama hangisini dinlesem hangisine gem vursam bilmiyorum. Bana bir fikir verin şu an tek ehliyetim var ve aylık 300 lirada cikartabilecegim para.
ben ilanları takip ediyorum..
düşük km motorlar genelde 2300 ile 2500 lira arasında..
eger tam eksesuarlı bulabilirsen 2.el al derim
çünkü sıfırı çıplak motor plakası ruhsatı falan 3300 liraya gelio..
tabi buna eztra yapman lazım lastiktir vs.dir
benim düşüncem 2.el almandan yana..
eger sıfır alayım diyosan benim burda MONDİAL BAYİSİ OLAN ARKADAŞIM VAR ordan alabiliriz..
yanında koruma demiride hediye ettirirz..
fiyattada bişi apar
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95118017/detay
bu motor 13 binde ama..üstünde mişhelin lastik topcase ve yan çantalar da var.
Bencede iyiyimiş
elverengin@gmail.com
Manisada 4 gündür 2 drift vardı siyahı satılmıs,beyazı kalmıs.Ybr alamassam direk onu alıcam
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Tamam 2 el alıyorum adama mesaj atayım altın mi vereyim yoksa bozdurup parasını mi almak ister diye biraz tuhaf alışveriş olacak ama bayramdan sonra üzerine düşeyim şunun. Yoksa bize drift kalmayacak kışa sağol bu arada teşekkürler. Yorum için
direk para ver ...
artı motordan anlayan arkadasın tanıdıgın varsa almaya gittigin zaman bi baktır derimm...
varmı peki suan aklında olan motor..almayı planladıgın
Ben 2 bin yada 250 lira daha fazla olabilir. olanlara bakıp cihazın durumuna göre artık yanımda birini götüreceğim zaten hemde drift kullanıyor oda 10 bin kmdir. Hatta arkadaşıda servisci
ikinci el alman daha mantıklı bir oring zincir 80 tl lastikte 200 desen al sana 300 lira
elverengin@gmail.com
Beyler bu 125MH'ye o-ring zincir niye gerekiyo, bende 125MX var 2300km'ye geldi daha zincir germedim. Yani ayağımla bakıyorum 2-2.5 cm esneme payı anca var zaten çok gergin olunca arka göbeği ve şanzıman rulmanlarını yer. Siz her trafik ışığında 0-100 denemesi mi yapıyorsunuz acaba ? ben de arada sırada tam gaz kalkıyorum ama zincir bollaşmadı henüz. Motor güçsüz bişey de değil hani son hız 115 görüyo orjinal haliyle.
iki gündür sahimden com daki ilan için arıyolar ..
sanırım motor bu aralar gidebilir.
bi tarafım satma diyor motoru..
bi yanımda istedim ücreti verirlerse sat diyor..
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
bi ara mcx almayı düşünmüştüm taki mcx le deneme yapana kadar ve vazgeçtim
sonra cbf düşünüyodum..bugün servise gittim..
orda cbf olan bi usta vardı motorunu satım mc almış..
dedim hangisi daha güçlü mc nni daha güçlü oldugunu söyledi..
cbf nin 1 le çıktıgı yokuşu driftle 2 mc ile 3 le çıkarsın dedi .
2 ayrı usta bunu söyledi...benim kafa yeniden karıştı
şuan tvs ye yöneldim...
drift çok iyi bi motor..ama ben yakında nişanlanacagım artçı ile beyabi gezicem onun için artçı için rahat bi motor arıyorum ve biraz daha güçlü..
yoksa drifti asla satmam hem yakışıklı hem karizmatik..
Murat abiyi göremedim ya bugun.. Duruma göre yanına gidebilirim birzdan belki .) 150 km yolu gece yaparız .
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
İi geceler arkadaslar
umit basta icinden nasil geliyorsa oyle yap ama sana bi tavsiye
verbilir miyim musadenle
eger drifti satarsan ne cbf ne tvs alirdim yerinde olsam
cunku asagi yukari ayni gucte motorlar artci icin rahatligi haricinde drifte binmek daha mantikli
eger gucun yetiyorsa 250cc bi motor al hem yolda yormaz asilir gider. Ben de senle ayni nedenden dolayi motoru degistormek istiyorum esimin daha rahat etmesi icin ama niyetim 250 cc
simdi acele etmiyorum ama gelecek sezona kismetse bi hyo gv250 niyetim var. Tabiki son karar senin
bu arada gencten bi arkadas yolda durdurdu bugun beni
motor alacakmis niyeti de drift sohbet ettik biraz bi tur attik
hosuna gitti drift. Bana satar misin dedi (tabi sifir fiyatini da soylemistim) neden olmasin dedim. Niyetlendi ben 3000 istedim o 2750 verdi eger durumum olsa ok derdim ama su an acelem yok telefonumu aldi babasiyla konuup haber ederim dedi bakalim ne olacak
Hakkaten izzet bu aralar murat abinin sesi cikmiyo
belki karakacaniyla kafa dinliyordur
beklerim İzzet
baya yoğundum bu gün arefe ya
malum mezar ziyareti falan
bu ara bütün MT ailesinin bayramını en içten dileklerim ile kutlarım
inşallah bayram yolculuğu felakete dönmez insanlar üzülüp ağlamaz
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)