okan sebebi şu ben uzun yola çıkyorum bazen ..buda artçı ile oluyo...
ben 90 kiloyum artçım 6 kilo motor çekio ama yinede bayırda falan hız düşüo..
amacım biraz daha güçlü olması..
marka takıntım yok mesala mcx yazdım o çok güçlü bi motor 2 kişi rahat çekebilir.
yok sa ben motorumdan son derece memnunum bügün istanbul çok sıcaktı 50 km fazla yol yaptım o sıcakta tek kişi yokuşları 70-80 den asagı düşmedi
Anladım teşekkür ederim açıklama için. Bende eşimle birlikte ayağımız yerden kesilsin diye istiyorduk bu benim içinde - bir sebep oldu şimdi :(
hem ayrıca driftin selesi artçı için biraz dar rahatsız edebiliyo..
yazdıgım diger motorların seleleri biraz daha geniş ve rahat...
orda belirttigim fiyatı veren olursa satarım..
olmazsa bu motor gider benle...
ıyaptıgım ekstralrı ne bilem boş zamanım oluyodu degerlendirmek için yapmışımdır..
elimden geliyo ve keyif aldıgım için..
yeni motor alsam aynısını onada yaparım yani..
çift kişi çekişte ybr den iyidir ..ama sonuçta 135 cc motor
çift kişide bir sıkıntı yaşamadım drift ile toplsmda 165 kg olduğumuz arkadaşla salihliden kırk oluğa gittik
3. vitesten aşağıya düştüğüm 1-2 180 derecelik virajdan başka hiç olmadı devamında 200 km den fazla yaptık drift de çekme problemi olmadı sadece sele bir 5 cm daha uzun olsa idi
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
öncelikle izzet kardeşime hayırlı olsun diyorum güzel günlerde kullan kardeşim ehliyetini. hatta Allah kullanmayı nasip etmesin inşallah hep cüzdanında kalsın
drift iki kişi ile kesinlikle sıkıntı çıkartmayan bi motor ümite sonuna kadar katılıyorum. ve kesinlikle CBF almasına hak veriyorum bizim motordan yana sıkıntımız yok ama sonuçta artçılarla gezen insanlarız ve onların konforunu da düşünmek lazım. o yüzden ümit kardeşim sana CBF yakışır bence MC-X düşünme eğer imkanın varsa CBF al. hatta kemik tayfadan Ahmet N. isimli abimiz satıyodu CBF ini ona bi bak derim çok temiz görünüyo makine daha 4000 km de.
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Sagol abi.Kisa sure icinde motorumuda alayim
inşallah o da olur. ama rodajını düzgün yap varsın 130-140 görmesin ama uzun ömürlü olsun...
Abi dogru ben cok basmam zaten.bizim arkadasta arora yebere var 2.motoru bu. 7000 de motor gaz verince onu kalkar gbi oluyor 3000 e aldi o koltuguda cok yumusak .7000 deki sorunlari tek gaz teli koptu
valla bende motora ilk bindiğimde 80-90 ı geçmem diyodum da driftle 140 kmleri gördüm hemde orjinal lastikleriyle (kösele desek daha doğru olur).
o yüzden hız yapmam deme yapıyosun...
Yerine gore hersey.Alisana kadar.Duydunmu veya gordunmu arora yebere yi?
Orasi oyle.Ama alicak olsam arora alirdm.
ama Türk girişimci burda topluyo ve tüm parçaları yamaha. arada fark yok ama en azından Türk kazansın arora değil
Arora dediğiniz de adanalı eski zongshen'ci firma.
drift 140 nası basıo hala anlayamadım. kaç kmden sonra motor 140 a çıkıo. 140 la giderken kaç devir gösterio peki ???
İi aksamlar beyler
benim drift hic 140 yapmadi ama boyle giderse zamanla yapacak
nasil mi
once 100 u gecmiyodu daha sonra 110 dedi iki kisi hatta sasirdim
en son olarakta egirdirden donuste 120*yi biraz asti
su an km 3700*de yani biraz daha vakti var:-):-):-)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)