Yok öyle deyil olay söyle ..
Adem abinin arkadasıda titan alıyor 2.si bir geziyorlar gezerken habire adem abi geciliyor..gecilmesi sorun deyil..bide maskara oluyor..o olaydan sonra 350 Tl ye Rektefe yaptırıyor.. 150 Lik.. 250 Tl elektrik tesisatını yaptırıyor 150 Cc makine bu sekilde 150 Yi cok rahat görüyor..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
izzet motora bi ara şöle bişi düsündüm ..arka çamurluk..
bunu formaliteden yapmıştım nasıl olcak die..
ama eger gerçekleştirisem daha farklı yapıcam göze hoş görünecek şekilde..
:D :D hımm motor 150lik yani :D İzzet kanka drifti 200lük yapam :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
arkadaşlar drifte mcx pstonu artık neyse o atılıo.
162 cc yaılıyo yani.
motor aksamı aynı oldugu için..
o şekli resim çekmek için yapmıştım..
beya olan yeri içi demir plastik ile tutturacam daha güzel görünecek..
ama boş bi zaman ve biraz para lazım
Biraz pasmı var ne ?? Arka tekerlek.. somununda.. ?? Abi güzel bence yapabilirsen cok iyi olur esasında artık japonlarla yarısıcak durumdalar..cinliler
Driftin ikinci elleri çok uygun motor 3000 kmde 2000tl süper .)
somun deilde orda pul gibi bişi var onda pas var ..ee olcak okadar 9500 km de motor..
ayrıca 8 bin bakımında motorun bütün vidalarını söktü ustam..
motoru tutan o büyük vidalar bile..amörtisörler aklına gelen hepsini..
tek tek yaglayıp tekrar taktı pas olmasın zayıflamasın diye vidalar
ben olsam sıfır almazdım..rodaj için bekle 1000 km alırken ugraş bir ton..
ikinci eli hem rodajsız hem alım satımda ugraşmıyosun..
hemde bulursan eksesuarlı daha iyi oluo.
Gittim bayide yoktu tek merkezde o satıyor cok gidiyor satılıyor. dedi eger gelirse. ailemi alıp gene gidip üstüne binicem bakalım.. Eylül bası veya eylüle 7 gün kala :D bakıcam birseyler
Umit abi depo içindeki neydi adı unuttum ya :D o sende kırıldımı nasıl yaptırdın..
şamandıradanmı bahsediyosun...
bende kırılma falan hiç bişi olmadı..
ama benzini fulledigin zaman şamandıra içten depoya vuruyo tık tık die..
beyler selam driftimi satıp destro alıcam? Ama bu destro çok satmadı maalesef 2. Seri kaliteli gbi ama bilgi sahibi arkadaşlardan yorum beklyrm selamlar..
130. sayfadaki driftler pek hoş olmamış
Driftten güzel motormu var be :D
bugün bende gittim pendikteki bayisine şöyle...minibüsle ordan geçerken bi inip inceleyeyim dedim....aslında mcx roadracer bakıcaktım ama göremedim... sonra ona benzer bi motor gördüm beyaz grenajlarıyla... yaklaştım .. bide baktım mondial 125 mh drift . allahım ne güzzel motor dedim...küçük diyolardı küçük falan da değil..mcx road racer hemen hemen aynı.. mc biraz daha yüksek sanırım o kadar..motor kısmıda baya büyük sanki 150-250 cc gibi duruyo...(e ilkdefa görünce hep resimde görmüştüm ) . driftin görüntüsü çok hoşuma gitmişti .. heybetli bir 125 cc....çok güzel motordu valla...güle güle kullansın sahipleri...
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)