valla ben oringli zincir taktırmıştım..hiç gerdirmiyorumm..
ve heo aynı şekilde duruyor..
valla ben oringli zincir taktırmıştım..hiç gerdirmiyorumm..
ve heo aynı şekilde duruyor..
servise yağ değişimine gidince sor gerilmesi gerekiyor ise yaparlar
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Sağolun ama ben servise gitmiyorum, bakımları kendim yapıyorum. Servis zaten çok meşgulmüş hyena 100'ü çift debriyajlı yarı otomatik yaparmısın dedim, çok meşgülüz be kardeş dedi
Mh ye git gide alısıyorum.. Bakalım amma o yazı vardı usta diyemi ne cok cix olmus ya..helal olsun diyorum .
Umit abi gördünmü sinyalleri.. cok güzeller.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
evet gördüm izzet sinyalleri ama plaka biraz kesmiş sinyalleri plaka biraz daha küçük olsa daha güzel olur aslında..
Abi bizim arkadas.. biz atölyede o siyah serit cizgisine kadar..kestik demir testereyle plaka küçük biraz ama cok iyi.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
sinyaller led olsa daha az enerji çeker..
ve motora uygulanan ekstra eektronik uygulamalarda rahat olur..
Umit abi dönüşlerde motorda arkayı attıyorlar ya saga sola nasıl oluyor ?? oooo
Sayılı gün cabuk gecer eylüle 7 gün kala belki siparis verebilirim :D
toprak yolda kullanırlen motoru ..
her vites degişiminde motor patinaj çekiyodu..
vites küçülttügünde kazıtıyo çok zevkliydi..
tabi eski lastiklerle suanki lastiklerle olmuy çakılıo yere
Umit abi ridline gitsem birsey olurmu peki ?
::: o neki izzet anlamadım ben..
izzet motor vazla şakayı kaldırmaz...
atıverir üstünden biliyosun..
bende bazen öle haraketler yapmaya çalışıorum ama tehlikeli işler onlar..
:D noluyor burda yaw :D redline medline İzzet kırarsın kolu bacağı bak :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Güzellik olarak driftin üstüne motor tanımam :D İzzet drifti alınca Adem abi ile bi kapışın bakam :D Titan Vs Drift :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Ellesmesin bana Belki gecemem adem abi 150 görüyorum diyor.. bu 130 görüyor.. ama arkasından ayrılmam orası kesin yolum bodruma düşerse ilk işim kapısmak
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)