Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Temmuz 2012, 01:33
motoru alalı bir kaç gün olmuştu
bunu daha önce yazmıştım foruma
yanımdan kahverengi geçiyordu drift in
genç arkadaş yanımdan geçerken siyahı da pek yakışıklıymış bunun dedi
tabi o zaman beni bir kasıntı aldı sorma gitsin
fakat kafanı bulandırmayayım başkasının fikri değil gönlünün çektiği rahat hissettiğindir
hani derler ya <<Renkler ve Zevkler Tartışılmaz>> aynen öyle
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Reklamlar
-
30 Temmuz 2012, 01:34
beyaz yanak çok güzel duruyo motorda ama..lastik dublekx olunca korkuyo insan..
birde arkadaşlar drift ile mcx aRAsında nekada güç farkı var..????
-
30 Temmuz 2012, 01:35
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Evet manisa merkez.. Hemseriyiz
Bide sabah sinyal linki verdim.. 30 Tl 2 cifti karbonlu sarı..Bide göstergelerin içine beyaz led dösendimi yakar ya..
Sanırım artık kararımı verdimde ..Biraz abez bi soru sorucam ybr ye bindigimde..Karnım agrıo..Cok baskı oluyor depodan..Anlarsınız ya..Hani tekme gelince karnınız agrır aynı o sekilde..
fakat ybr denen kerata da iyidir hakkını yemeyelim fakat o paralara ancak kazık yenilir DRİFT varken
-
30 Temmuz 2012, 01:38
c90 adlı üyeden alıntı
fakat ybr denen kerata da iyidir hakkını yemeyelim fakat o paralara ancak kazık yenilir DRİFT varken
Yok abi tek ondanmı kaynaklanıyor gercekten baya bi agrı oluyor hele ayaklarım yerde,motoru ilere,saga,sola hareket ettirirken..
Bak murat abi 3 kişi canlandı topik ..İmkanınız varsa hergün böyle konusalım..
Murat abi eger farı öyle yapmak istersen Ampül al veya folyo var onlardan kaplat incecik naylon.. yapıskanlı nasıl eskiden kitaplara katlardık (Seffaf) Renk Renk buda öyle
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
30 Temmuz 2012, 01:39
izzet o led sinyalleri sadece öne takılıyo..
arkaya takıldıgında plakadan dolayı görübmüyo..
bende düşündüm ama sadece öne olsun istemedim tekleme gibi..
sapları biraz daha uzun olsa ledlerin bulabilirsem bu şekilde direk takıcam..
ön farada mercekli xenon yaptıracam benim ustaya mercekelri bekliyoruz
-
30 Temmuz 2012, 01:44
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
beyaz yanak çok güzel duruyo motorda ama..lastik dublekx olunca korkuyo insan..
birde arkadaşlar drift ile mcx aRAsında nekada güç farkı var..????
Mcx yanılmıyorsam 15hp drift 13 hp tabi aynı zaman da tork farkı da var mcx in bunlara bakarsak mcx
---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:41 ----------
izzet o led sinyalleri sadece öne takılıyo..
arkaya takıldıgında plakadan dolayı görübmüyo..
bende düşündüm ama sadece öne olsun istemedim tekleme gibi..
sapları biraz daha uzun olsa ledlerin bulabilirsem bu şekilde direk takıcam..
ön farada mercekli xenon yaptıracam benim ustaya mercekelri bekliyoruz
daha iyi ya plakayı taktırırken teneke kıvırtmışsan plakayı alt kedi gözüne değecek şekilde monte ettir
plaka ile kuyruk arasına taktırırsın hem bi değişim olur
-
30 Temmuz 2012, 01:44
Burda bi abiminizin motoru vardı. farın altına sis lambası takmıs 2 tane.. Cok hosuma gitti.
Sinyaller arka için buluruz birsey artık..olmadı sapı kalır.. üstüne cıkartır onu monte olursa öylede olur..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
30 Temmuz 2012, 01:48
Talip333 merhaba
sadece okuyorsun galiba bu ara teşekkürler beğeni için
---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:46 ----------
neyse herkese iyi geceler yarın sabah iş var yatmak lasım yoksa insanlara hizmet veremeyiz
yarın görüşmek üzere Allah'a emanet
-
30 Temmuz 2012, 01:49
Burda bi abiminizin motoru vardı. farın altına sis lambası takmıs 2 tane.. Cok hosuma gitti.
Sinyaller arka için buluruz birsey artık..olmadı sapı kalır.. üstüne cıkartır onu monte olursa öylede olur..
o sis farı benim di izzet ben tekmıştım..:==)))
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-121.html
bu linkte resim mevcut..
-
30 Temmuz 2012, 01:50
Benim arka fren olayım pisikolojik olmus nasıl düzelicek..
1 Hafta önce köydeki motorla 10-15 ile giderken arka frene basmamla beraber ne varsa uctu..Tambur.. Göbekteki dalga kırılmıs..
Simdi kurstaki motorla frene basmaya bile korkuyorum.Gene aynısı olupta ne varsa atıcak diye korkuyorum..
Ayy ümit abi cok güzel olmus ya... Ellerine saglık cok yakımıs.. Fiyatları nedir acaba ben koruma demirine de takmak istiyorum. 4 Lü ?? Bide Anahtar yardımı ilemi acıp kapatıyorsun.
-
30 Temmuz 2012, 01:53
Benim arka fren olayım pisikolojik olmus nasıl düzelicek..
1 Hafta önce köydeki motorla 10-15 ile giderken arka frene basmamla beraber ne varsa uctu..Tambur.. Göbekteki dalga kırılmıs..
Simdi kurstaki motorla frene basmaya bile korkuyorum.Gene aynısı olupta ne varsa atıcak diye korkuyorum..
yok yav korkma bişi olmaz allahın izniyle..
rrahatça basabilirsin..
-
30 Temmuz 2012, 01:57
yok yav korkma bişi olmaz allahın izniyle..
rrahatça basabilirsin..
Bide Ben mesela dubaların arasından gectim işte 2.dubadan gecerken 2 ye atıom.. Öyle gidiom en son dubadan sonra 8 ciziom sonra düz geliom o kısımda.. neden yapıom bilmiom motoru 1 e atıp debraja basarak dönüyorum.2 Dede dönebilirim ama 1.de dönüom Sanırım garip bi cocugum ben..
-
30 Temmuz 2012, 02:14
bu sişs far ı ile ilgili konu açmıştım..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-powe-led.html
kontaga baglı ve arada anahtar var..resimlerde görünüyo..
sen yine iyisin egitim görüosun..ben scooterle girmiştim sınava..
ve bu vitesliyi alınca kullanamadım 1 hafta benzin almaya bile gidemedim korkudan.ne bayırda kalkabildim nede trafige çıktım..
ama tam 1 hafta sonra istanbul trafiginde gitmedigim yer kalmadı..yani al sen motoru kullanmak heç sorun deil.sınavıda rahatlıkla geçersin..
bize sınavda 8 çizdirdi ama 2 duba arasında
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:11 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...p-lambasi.html
bu linktede topcaseye yapmış oldugum led çalışması..
-
30 Temmuz 2012, 02:18
Ben demire takmak istiyorum.. Veya Güzel bi xenon iş görürmü..Aman abi inş alabilirim.. Surda eylüle 1 ay kaldı eylüle kadar almak istiyorum.
-
30 Temmuz 2012, 02:25
demirede olur neden olmasın..
xenon iş görürmü bilmem merceksiz olunca sıkıntı oluyomuş xenon lar..
alırsın inşallh..
olmadı 2. el temiz al bitane..
hem rodajla ugraşma birazda aksesuarlı bulursan sende ugraşmazsın
-
30 Temmuz 2012, 02:27
demirede olur neden olmasın..
xenon iş görürmü bilmem merceksiz olunca sıkıntı oluyomuş xenon lar..
alırsın inşallh..
olmadı 2. el temiz al bitane..
hem rodajla ugraşma birazda aksesuarlı bulursan sende ugraşmazsın
Oda varda peşin vericem gerisi karta böldürürüm. 2.elde istemiyorum yeni olsun diyorum...
Ee abi kaca kadar burdasın. Ben aldım sıcak neskafeyi :D oturuyorum
-
30 Temmuz 2012, 02:43
Oda varda peşin vericem gerisi karta böldürürüm. 2.elde istemiyorum yeni olsun diyorum...
Ee abi kaca kadar burdasın. Ben aldım sıcak neskafeyi :D oturuyorum
valla bwen suan hastanede nöbetteyim sabaha kadar nönbet var sabaha kadar burdayım.
demin iftar etkinligini gördüm forumda irfan abinin düzenledigi kısmetse oraya gidecem..
geçen gittigimiz süperdi..
-
30 Temmuz 2012, 02:50
valla bwen suan hastanede nöbetteyim sabaha kadar nönbet var sabaha kadar burdayım.
demin iftar etkinligini gördüm forumda irfan abinin düzenledigi kısmetse oraya gidecem..
geçen gittigimiz süperdi..
Gördüm onu ya pideleri falan Oh abi gez gez Ben öglen 5 saat uyumusm simdi uykum yok kahvede actı zaten napcam bilmiyorum..
Umit abi simdi sana bi soru.. Benim suanda 950-1000 TL param var kursa 120 Tl cıkarmakta 250 Tl tutuyor =370 Tl. Hepsi.
630 Tl param kalıyor hadi 7 güne de 100 tl haftalık 730 diyelim sence ehliyeti motoru aldıkdan sonramı cıkartayım. ? 1 Ay sonra yoksa.. Kazandıgım gibimi ? O parayı peşin vereyim yoksa git cıkar mı dersin..Taksitlerde zorlanırsın diye..
-
30 Temmuz 2012, 02:54
izzet ben motoru aldıktan tam 1 yıl sonra aldım ehliyeti.hep korka korka kullandım..yani keyif alamadım.
ehliyeti aldım rahat rahat biniyorum keyif alarak..
allah korusun yakalansan bi ton para birine zarar versen sonuçları kötü oluyo ehliyetsiz
bence önce ehliyetini al sonra motor al..
ki kafan rahat rahat binersin motora..
motoru geç al ama ehliyet öncelikli olsun
-
30 Temmuz 2012, 02:59
Abi işte param var..Ehliyeti cıkartmak için..Motoru aldıkdan sonramı cıkartsam diye düşündüm..
Bide ben motoru nasıp kısmetse alıcam..Neler verirler yanında ??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)