Bakalım bugünde kursu bitirdim.. Duba aralarında saga sola yapmak ne güzel seymiş ya...Her gecen gün ilgim daha fazla büyüyor..6 Gün sonra sınav var
Bakalım bugünde kursu bitirdim.. Duba aralarında saga sola yapmak ne güzel seymiş ya...Her gecen gün ilgim daha fazla büyüyor..6 Gün sonra sınav var
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hayirli olsun simdiden
şimdiden başarılar dilerim
panik yok motorsiklet işini bilir sadece ona yardımcı ol yeter
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Da direksiyonu cevirmeye korkuom düşücem diye..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
merak etme bir aya kalmaz konpedanı olursun
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
canım bir kaç gündür sıkkındı
sabah kalktım daha çocuklar uyuyor
ne yapayım derken kendimi duşta buldum
giyindim kaskımı aldım
halbuki hiç fikrimde yoktu
kaskı eldiveni montu aldım
marşa bastım
dedim ne etcez
çıkalım bi bakalım yola
çıktım çıkmasına
bir baktım kurşunlu kaplıcalarını geçmişim
Allah diyen köyüne varmışım
dedim geri dönmek olmaz bi kırk oluk yapayım artık bu beni kesmez
kırk oluğa vardım varmasına ama hala kafam bulanık
dedim bir gölcüğe kadar gitmek farz oldu
gölcüğe vardım kahvenin birine oturdum bir çay sigara molası verdim
baktım karnım acıkmış dedim göl kenarında atıştıracak bir şeyler bulurum
baktım kafeterya açık bir sucuklu tost bir ayran patlattım
dedim şükür doyduk
tekrar bir marş daha yol ayrımına vardım ödemiş sapağı ya dedim 40 küsur yaşdayım daha ödemi'e inmek nasip olmadı
bir gidelim bakalım
vardık ödemişe
ortalık daha hareketlenmemiş sağa çektim bir çay içtim
eee dedim burdan geri dönmek olmaz sür bakalım tire torbalı urla
ödemiş ilk demir yolunu geçerken yolda bakım var kavşakta yavaşladım arkamda bir astra yol vermem için sellektör yapıyor
ohha dedim zaten bir araç geçer vede motor o virajı hızlı dönemez aldırmadan döndüm yavaştan
viraj bitti yol düzeldi asıldım gazı
1-2-4-5 derken 110 küsur oldu hızım aynaya baktım amcam nasıl geliyor bir görmelisiniz bu ara birden yolun sağında bir levha bu yolda radar ile hızzzzz kontrolü yapılıyor
çektim elimi gaszdan hızım 100 e düştü amcam gaza nasıl asılıyor yapıştırdı belki hızı o hırsla 150 üstü idi
baktım acil frenliyor karşı taraftaki radar aracını gördü ama nafile 1-2 dakika sonra kontrol noktasında polis arkadaşlara laf anlatıyor tabi ben de bir şey yok durdurmadılar bile
sonra urla tarafına dönünce bir rüzgar hızımı 80 den yukarı çıkaramadım motor ve ben hafif olduğumdan sallanıyorum
ne ise uzun lafın kısası kemalpaşa turgutlu üzeri salihliye dönüyorum telefon çalıyor çektim sağa motoru stop etmeden yaktım dörtlüleri hanım arıyor nerdesin sen kahvaltı hazır
yuh dedim ne kahvaltısı saat öğlenin 12.30 u bekleyin 30 dakikaya ordayım
ne ise bu opellerin derdi benle ne bilmem turgutluda emniyet şeridinde kırmızı ışıkta duruyorum genç ve hanımı eski kasa beyaz bir korsa durmadan gaz verip duruyor
tabi beni genç sandı minyonum birde kask olunca genç sandı beni dedim bu sefer olmaz o kalktı gitti ben de yavaşça kalkıp devam ettim
fakat motorun ilk defa 130-135 yaptığını ahmetli ışıklardan sonra gaza asılınca gördüm
neyse saat 13,00 gibi eve vardım toplam 239 km yol yapmışım
Ne kadar sessiz ya..
arkadaşlar bu driftin öndeki kahverengi camı plastigi uzatabilirmiyiz..mc topiginde biris yapmış.
cbf in ön uzuncamını delerek takmış çok hoş duruyo bizde yapabilirmiyiz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-211.html
Abi yapılır da bu camı söküp o ücgen far gibi kesmek lazım.. bu arada motor kac km de abi ?
kestiririz sorun deil..
ama fiyatı 50 lira yav yuh yani..
bu cbf in aksesuarları bile çok pahallı...
benim motor 9500 km de
3 kişi ile topik getmez bi yere
bu topik suskunları oynuyor
yada sessiz sinema
Sorunu yoktur inş abi..Sanırım gercekten motorumu buldum artık..Bence gerek yok abi rüzgari cok keser o..hızını düşürür..
Bugun güzel gecti direksiyon benimde dubalara hızlı girdim cok iyi oluyor Koruma demiri mi yoksa sakalmı kararsız kaldım ben..
Yok gider bence.. Murat abi.. ben cay ocagında calısıyorum.cay dagıtırken telefonum tepside oluyor forumdan cıkmıyorum ..Ybr topigine bak kimse motordan konusmuyor...Mh topigi altlarda kalıyor gelen olmuyor bence biraz konusmamız lazım en yukarda olursa daha ilgi ceker gelen..konusur.
bence korum demiri
hem motora yakışıyor hemde yatmalara karşı koruma
sakal motor zaten hava soğutmalı bu sıcaklarda motor sakal yüzüne havale geçirir
çabuk şişer
ya şu bizim drifte modifiye yapan arkadaşları tanıyormusun
izzetim
tanıyorsan bir diyalog kursak benim oğlan gördü delirdi bizde yapalım Karakaçana yakışıklı olsun diyor
Renk siyah olmalı çizikleri gösterir ama asildir siyah
bencede koruma demiri..hem seni korur hem motorunu..
sakal motora gerçekten havale geçirtir.
modifiye yapanlar hiç bilgi vfermedi resimleri atıp gittiler ..
siyahy ve gri çok hoş ..
kırmızı beyaz olan biraz fazla abartılmış sanırım..
jantların boyası güzel olmuş..
İZZET renk konusuna gelince..
3 renkte gayet güzel.beyaza modifiye yakışıyo..
siyah daha asaletli duruyo
gri toz kir fazla göstermiyo..
beyaz biraz daha önde sanırım...
Murat abi tanımıyorum ama izmirliler bende manisalıyım.. izmirde görebilirim heralde...
Bulmaya calısırım abi.. senin için neler yapmak istiyorsun o siyah var sarı yapmıs farı cok iyi olmus.. beyaz var.. pembe yapmıs.. delirtmişler ya..
1 Önerim daha var Bizim ybr ye park lambasına pat pat beyaz lamba almıs arkadas.. kontaktan sanırım .. bişi yapıodu yanıp sönüyor lamba..
Bide abi cakar lamba nasıl olur güzel dururmu.. Fazla ısık hiçte kötü durmaz.
Az önce eniştem sordu naptın karar verdinmi diyor..dedim mondial alıcam ne kadar dedi 2800 dedim kredi kartına 12 taksit yapıyorlarmıs iyi işte dedi.. O 4 vites aldırmaz bana 5 vites candır diyor
Bu arada ruhsatı üstüme alabilirmiyim. ? Devlet ehliyet verdigine göre ruhsatıda verir heralde.
Emre Atıcı arkadasımızın motoru sadece yanak ne hale getirmiş motoru işte bu yüzden grimi diyorum. ??
evet siyah sarı diyor zaten oğlum
Manisa merkezden misin
yaş 18 olunca her yol roma
bende ledli sis farı yapmak istiyordum
maşonlardaki kedi gözleri yerine
valla hocam süper gezmişsin Allah kaza bela vermesin uzun ömürler versin, tam istediğim şey ama henüz rodaj bitmediğinden, balatadaki yayı belklediğimden ve tek başıma gezmek istemediğimden daha uzun yol yapamadım böyle. Çok istiyorum ama sabrediyorum. Ramazanda motor zor oluyor alttan asfalttan felaket sıcaklık geliyor. Ramazan bitsin artık kuryecilerle felan tanışayım diyorum burada pek gezen bir arkadaşa rastlamadım Ankara da. Şöyle kızılcahamama vs basıp gezip gelsek ama şimdilik hayal
Evet manisa merkez.. Hemseriyiz Bide sabah sinyal linki verdim.. 30 Tl 2 cifti karbonlu sarı..Bide göstergelerin içine beyaz led dösendimi yakar ya..
Sanırım artık kararımı verdimde ..Biraz abez bi soru sorucam ybr ye bindigimde..Karnım agrıo..Cok baskı oluyor depodan..Anlarsınız ya..Hani tekme gelince karnınız agrır aynı o sekilde..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)