Km kaçta br süre sonra subab ayarı istiyor
Km kaçta br süre sonra subab ayarı istiyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
ilginç
S.a bu model ve motoran comanche 125 arasında kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ilk motosikletim olacak bu yüzden ucuz olsun istiyorum fakat elimde kalmasın dağılmasın sağlam olsun üzmesin beni servisine götürüp bakımlarını yaptırıp yağını benzinini koyup gideyim istiyorum kullanan arkadaşlar bana + larını - lerini uzunca yazarsa ve fikirlerini sunarlarsa sevinirim
resimler gayet güzel ama..
motorda ayna olmayınca bana bi tuhaf gelio çıplakmış gibi..
belki ben böyle alışkın deilim 7ya ondandır..
A.S. kardeşim hoş geldin motoran 10 bg bile degil ve artık itenekli motorların devride yavaş yavaş bitiyor ve ayrıca çok saglam fiyat koymuşlar tamam burası MH topiği kimse yogurdum ekşi demez ama mondial yedek parçaylada bi adım öne çıkıyor bence sen gel aramıza katıl al bi Mh rahat et
Mh alıncada ilk iş lastikleri ve zinciri degiştir bu motorda artık bu işler olmazsa olmaz oldu
Şimideden kazasız belasız kullanman dileğiyle hoşçakal
elverengin@gmail.com
bizim oğlanın resimlerini de atayın en kısa zamanda bari bak gördüm drfitci kardeşlerimi gaza geldim bende :D
[B][COLOR="#008000"]Dikkat et evlat; eline bir kez iki zamanlının yağını bulaştırırsan, bir daha asla çıkartamazsın.[/COLOR]
2012 Mondial 125 MH Drift./Beyaz. | Hayati Atakan Türkmen - Amasya[/B]
S.a arkadaslar zamanında drift e cok laf atmıstım fakat simdi gözüme cok iyi gözüküyor ..breton la drift arasında kaldım.. 850 Tl fark var
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
O kırmızı beyaz drift ne şahane olmuş oyle yapanın eline sağlık...
Bu aletin 2.ellerini araştırmaya basladım,benim mondial scooter 22,000'e dayandı artık zevk vermiyor.
Temizini,iyi bakılmısını bulursam almaya niyetlendim...
S.a arkadaşlar. Fotografları paylaşılan motorlardan apoel adlı siyah motordaki tüm modifiyeleri söyleyebilecek var mı ? Acil lütfen ..
S.a arkadaslar gittim drift i sordum..
2.800 Peşin dedi. Banka kredisi ile
12 Ay 3100=258 Tl
24 Ay 3500=145 Tl
Sizce fiyatları nasıl 12 ayda cok fark koymuyor ama taksiti cok geliyor..
Ben en az 1000 en fazla 1500 Peşin verebilirim...
2800-1000=1800/12=150 Tl
Nasıl iyimi. ??
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
bence 12 ay daha uygun..
bu arada 2. ellerine baksan ya hem rodaj falan ugraşmazsın..
hem sıfırndan dahada ucuz oluo..
şöle mişlen lastikli koruma demirli bulursan al derim
Sizin o taraflarda ayna yok sanırım ?
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Yok abi 0.alıcam ben yapıcam herseyini..
Breton falan bakıyordum ...Fakat hem titriyor hemde günes+uzun yolu gördüm dedim ya bozulursa ne yaparım ben...850 Fazla veririm,alırım geldim evdekilere söyledim işte kredi kartsız falan diye.. Annemde-babamda emekli benim.
Bide adam dedi kredi kartına peşin fiyatına 12 ye bölerim dedi.
Not:1 sayfa önceki Glkp45 Le sorduk drift i gidip gel dedim drift alalım 0.almam ben dedi.
bişey yok üçgen led sinyal yeşil jant şeritleri sarıyla-yeşil arası cama kaplama ybr alt sakalı bide tornada manetleri büktürmüş o kadar bişey yok yani . reklamcıya gidip kaplattırırsın egzosdaki sacı toplasan 50 lira harcanmamıştır.
________
beyaz far ampülü ve fara sarı kaplama . yeni çakozladım davayı :D
[B][COLOR="#008000"]Dikkat et evlat; eline bir kez iki zamanlının yağını bulaştırırsan, bir daha asla çıkartamazsın.[/COLOR]
2012 Mondial 125 MH Drift./Beyaz. | Hayati Atakan Türkmen - Amasya[/B]
Valla kim ne derse desin mubarek Mh nimet gibi oldu eger bu tip motosikletler olmayacaktı ybr yi cbf i 6000 tl den aşşagıya gömmezlerdi bize
elverengin@gmail.com
Drifte selam yola devam
gençlik aynalar arkanızdaki gözünüzdür
bunun ne kadar önemli olduğunu acı bir şekilde öğrenen genç arkaşım var 2 yıl önce 3 ay hastahanede yattı kalkınca ilk yaptığı iş aynaları yerine takmaktı
arkadan gelen aracı fark etmeden sola direksiyon kırmış 3 ay hastahanede yattı Allahım onu sevdiklerine bağışladı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)