evet fotosunu çektim bugün. jikle en altta resimde, kapalı diyorsunuz?
evet fotosunu çektim bugün. jikle en altta resimde, kapalı diyorsunuz?
evet bu durumda kapalı oluyor
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
sağolasın, peki burada rolanti ayar civatası gözüküyor mu? Burası sol taraf
o zaman doğru vidayla oynamışım, çok sağolun. Buarada şu rodaj süresi hiç iyi bir süre değilmiş. Gidiş geliş 20-30 km yaptım ortalama, belediye otobüsleri bile geçiyor beni, 70i geçemiyorum ne yazıkkı
iftara annem gelmişti telini unutmuş ben de bahane arıyordum akşam bir motor süremedim gittim diye o bahaneyle şimdi gidip geldim biraz gezdim akşam ayrı bir güzelmiş. Trafik desen az güneş yakmıyor mis gibiydi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
sabit gazla düz uzun yolda mecbur gidiyoruz, 70te seyrediyoruz mecbur, trafikte şehir içinde küçültüp büyültüyoruz mecbur. Zevkli kesinlikle değil :D Kasti basmıyor sandığım belediye otobüsleri bile 70i geçiyormuş düz yolda da haberimiz yokmuş meğer :D
biraz resim paylaşalım..ramazanda gezemiyoruzda napalım resim çeklim biraz.
ayazaga ormanı karsıda görünen yer maslak..gezilecek çok yer var aslında ama tek başınada olmuyo
sağ olsun mondial bu gün aradı
daha önce drift in hızlanma problemini mail atmıştım
bu konuda teknik elemanları ile görüşüp bu konuyu çözmeye çalışacaklarını beyan ettiler
bu cin min diyenlere kapak olsun
demek ki adamlar iletişim kısmını gözetleyip yaşanan sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorlar
geri bildirim ve ürün arkasında durma diye buna demezler de daha ne ye derler bilmiyorum
sağol mondial
birde bu sorunu çözünce en azından garanti kapsamında olan mh lere de ücretsiz uygulasalar
büyüklüklerini ve mondial ciddiyetini bir kere daha o ahkam kesenlere kapak olsa adamlar utansa
TEŞEKKÜRLER MONDİAL
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
yahu çin diyene bir sor bakalım japon olsa adamlar eve özel servismi yolluyor
İzmirde şahit olduğum çözülemeyen arızaları benim arkadaşa paslıyorlar özellikle mondial yönlendiriyor
peki bu olay japonda olsa ne halt yiyecegiz epi topu iki üç yetkili servis var hepsinin yapacagıda belli
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
@ümit_150_zc ben de aynı dertten muzdaripim, şöyle dağ bayır orman vs gezecek bir ortam daha olmadı. Tek başına anca koca şehirde ya berbere ya pizzacıya ya markete gidiyorsun anca.. Ramazan bitince birşeyler yapmam lazım benim de. Kanım kaynıyor ama gezecek adam yok
Motorla tek gezmek daha keyiflidir aslında, kafana göre takılırsın. Artçı da zor iş, küçük motorların dengesini çok etkiliyo, 70'le girdiğin viraja 40-50 girersin düşmeyelim diye.
artçı dediğin gibi olmaz, ben de istemem artçı 2-3 motor takılacaksın. Sabah çıkacaksın bir yere balık mangal gezi vs akşam döneceksin gibi diyorum
Tek gezmekte ii ama belli bi zaman sonra insani bayiyo asiri kalabaliga da gerk yok soyle kafa dengi iki uc arkadas acioacaksin yolaara aslinda
tek gezmek canınız sıkılınca sitres atmak için iyi bence
aklınıza esince son gaz açıp motoru yorarsınız
aklınıza esince de emniyet şeridinde 50-60 ile gidip kafa dinlersiniz
fakat gurup farklı aklına esen gaz açamaz
aklına gelince geride kalamaz
gurup liderine uyma konvoy adabı diye bir şey vardır
Vay arkadaş ya bi tanıdık bulamadıkki Mh dirift alak 2.ele pke güvenmiyorum gördüğüm tüm 2.eller sticker dolu ön amartisor kesilmiş ve nedense km çok düşük
Mersin ve Adana içi Mondial Mh dirift alınır 2.el
Sado
:D Sahibindene üyeyim zaten devamlı oalrak takip ediyorum ilanlarıda ben mersin içi arıyom genelde ama oda pek yok 1,2 tane buldum birisi pert diyeri 2000 de ama her yeri oynanmış güvenilmez
Ben MT den güvenilir birisnden almayı planlıyom yabancıya gitmesin maksat ama oda mersinde kullanıcı yok :s
Sado
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80481040/detay
rakam görsün gözünüz
adam abarmış hatta maya ekşimeye yüz tutmuş bu ne ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93441159/detay
bu arkadaşların paradan haberleri yok
para icat edildi ama böyle kullanılsın diye değil
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)