bu motora öpücükle paha biçebilecekmisiniz
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
arkadaşlar bugün biraz uç kısmından paslanması olan egzozumu boyadım mat siyah boya ile..
dün şileye gitmiştim..yollar biraz bozuktu ama bazı yerler süperdi .hele orman yolu git git hiç bitmesin istedim..
yol bomboş bas basabildigin kadar ama nerde arkada kız arkadaşım var...en güzel şeyde uzun yolda omuz agrısına artçının yaptıgı masaj
dedik bi köy kahvaltısı yapalım..oda ne bütün kahvaltılar bilfigimiz hazır alınmış kahvaltı yuh dedim ...çıkışta dükkan sahibine böyle bi kahvaltı hayatımda yapmadım dedim
bal hazır alınmış.reçel hazır alınmış..salam bile var ulen köy kahvaltısında salamin ne işi var..hangi köyde dilim paynir yeniyo..verdigim paraya acidim.
biraz havuz keyfi
keçiler aç tellere tırmanıyorlar
buda LEŞ motorum...
---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
yol bomboş bas basabildigin kadar ama nerde arkada kız arkadaşım var...en güzel şeyde uzun yolda omuz agrısına artçının yaptıgı masaj
<<Kuzgun canı sıkılınca Yavrusunu yermiş>> şimdi yazacak bi konu olmayınca leş luş işlerimi kaldı arkadaşlar
İKİTEKER : bir yaşam tarzı- gönül işi-sitres topu-heyecan-arzu veee en önemlisi alınabilcek en büyük hazdır
ister kişi kuş kondurur ister boncuk doldurur insanLAR , adamlar enduru tarzıyla bi ton para harcayarak bir sürü rezillikler ve eziyetlere doğaya kafa tutup dere tep bayır çayır demeden ve hatta çoğumuzun hayal edemeyeceği ikitekerleri parçalayarak hazlarını ve gönül çlıklarını gideriyor o yüzden pek lafa gerek yok
her zaman her yerde her iklim ve hava koşulun da ikiteker ikiteker AFFINIZA SIĞINIYORUM SAYGILAR VE SEVGİLER
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde lütfen birbirinize girmeyiniz arkadaşlar, sizi sükunete davet ediyorum
evet arkadaşlar bugün aldım ben de grisinden aranıza katıldım, ödemesini yaptım yalnız motoru 2sinde alacağım vergiye girmesin ilk takside diye. Siyahını sipariş etmeye gittim kaparo verecektim grisini önden görmüştüm canlı, yandan da görünce iyice hoşuma gitti, satıcı da zaten malını satmak için gri toz tutmaz vs siyahı gösterdi başka bir motor karış toz belli diye griye ikna oldum ve griyi aldım. İlk fotoğraftakinin aynısı aldığım. Zar zor pazarlıkla 50 lira düşürttük küsüratını almam diyordu sadece, neyse kısaca alacaklara da bilgi olsun diye yazayım neler aldığımı
--2500 visa taksit 12 ay
--250 ilk motoru alırken peşin
--20 benzin parası
--100 ls2 kask
--50 koruyucu
--50 de çantaya
kask da bu
not: dhde de konu var görürseniz şaşırmayın
hayırlı ugurlu olsun ..allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
aramıza hoş geldin..
siyah benimde çok hoşuma gidiyor hatta pişman bile olmuştum siyah almadıgım için ama dediginiz gibi toz tutuyor..
birde eger paranız arttıysa çanta demiride alın..çantayı oraya taktırırsınız.
orjinal çanta yerinde kırılma olabiliyor..
50 lira çok az bi pazarlık olmuşş
benim istanbulda servis arkadaşım var..mondial servis ve satım yapıo..
150 mcx için 150 lira indirim yapıodu tabi tanıdıgı kişilere..
hayırlı uğurlu olsun tekerlerin daima düz bassın
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
teşekkürler arkadaşlar. @ümit_150_zc işte tanıdık olsa 150 bence inerdi 68 lira bir indirim oldu işte, hayırlısı olsun bakalım inş ağzımızın tadı bozulmaz, artık buralarda bir ekip varsa katılmak lazım tek tabanca bişey yapılmaz motorla da
Ben Mondial'in kampanyalı fiyatından ayrıca peşin fiyatına 12 taksitten yararlanarak 250 lira peşin 2000 lira 12 taksit toplam 2250 liraya 125MX aldım.
Tescil için ankara emniyetinden randevu alıyosun, Ek-1 formu doldurup zorunlu trafik sigortasını yaptırıyosun, gerekli fotokopileri ve evrakları toparlayıp randevu saatinde emniyette oluyosun. Ankara trafik tescil bürosu iskitlerde ankamall yanında, batıkent de büyük ihtimalle oraya bağlıdır.
http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=666212
bu da tescil bürodan randevu almak için link.
Hocam sen 5 lira fazlaya almışsın, normal fiyatı zaten 2245, ben de 12 taksit yaptırdım 68 lira zor düşürdüm. Ek -1 formunu emniyetin içinden almıyormuyduk, ayrıca zorunlu trafik sigortası da ruhsatı aldıktan sonra yapılmıyor mu? 2 temmuzda gidip motorla evrakları alacağım ordan emniyete gideceğim ankamalin ordaki
selam arkadaşlar
izmir marmaris 2 kişi yaklaşık 120-130 kilo gittim geldim 4 saat te gittim 4 saatte geldim yaklaşık 120 kuruş yaktı.hızım yaklaşık 100 km oldu ara dinlenmelerim oldu 3 defa hem motor nefes alsın hem biz diye tık demedi 1 ay önce gittim bu sıcaklarda değil ama aklıma gelmediği için yazmadım paylaşmak istedim motoru 14000 de aldım şimdi 17000 e az kaldı.
aklıma takılan bi kaç soru var.
1- 120 kr normal mi? sizin motorlar ortalama ne yakıyor ( şehir içide 120 kr yakıyorum devirli kullanmıyorum )
2 - sizin motorlar max kaç hız yapıyor? çıkmadan önce kabüratör sübab ayarı yaptırdım ve debriyej balatalarını değiştirdim motor önceden 2 kişi 120 yapıyordu ayarlardan sonra 110 u geçmedi bende hava ayarını oynadım 120 yi gördü fakat sanki eskisi gibi değil.kafama takıldı
3 - sizin motorlarda titreşim kç km de başlıyor ve bitiyor 90 km de titreşim var 100 km de sıfır titreşim var çok rahat fakat 100 km den sonra motordan uğultu gibi bir ses geliyor.
not:20 40 motor yağı motor titreşimi azaltıyor arkadaşlar benim motorda en azından öyle.
4 - stop etme derdim yok önceden ışıklarda ederdi fakat şimdi yok 1000 devirde sorunsuz fakat rolantideyken motor boşta gaza tam birden bastığımda stop ediyor sizin motorlardada bu oluyormu
MOTORU ALMADAN BENDE ÇOK ARAŞTIRMA YAPMIŞTIM YENİ ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR MOTOR GAYET GÜZEL HERHANGİ BİR SIKINTI VERMEDİ BEN 2 Cİ EL ALDIM VE ÇOKDA TEMİZ DEĞİL HALEN TIK YOK MAŞALLAH
Benim motorda zaten fazlasıyla indirim var 3e 5e bakmam drift çok pahalı grumble'a göre. Aradaki fiyat farkına 6-7 bin km gezerim ama ben de hediye iç lastik aldım bir tane, dağ taş geziyorum lastiğim patlarsa pompam da var yanımda hiç sorun olmaz
Sigorta emniyete başvurmadan önce yapılıyo çoktandır böyle. Ek-1 formunu emniyet içinden yada sigortacılardan alabilirsin.
Öyle yazıyor ama ben şu anda ankara bahçelievlerdeyim 2 hafta önce eski motorumu da ankaraya getirdim, okulum bitti istanbuldan taşınıyorum yavaş yavaş.
Şase, motor no ve Tc kimlik no.su gibi şeylerden sigorta yapıyolar, ilk sigorta böyle oluyo ama plaka çıkartmazsan geçerliliği yok.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)