Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Şubat 2011, 16:07
arkadaslar bizm motorun siyahı da çıkış:D
Reklamlar
-
16 Şubat 2011, 21:14
Alanın elinde bez siler durur artık
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
18 Şubat 2011, 00:39
belo adlı üyeden alıntı
Alanın elinde bez siler durur artık
motoru sadece direksiyon kilidiyle bırakabiliyor musun merak ettim. Mersinde biraz zor oluyor ?
-
18 Şubat 2011, 19:42
erenozgen adlı üyeden alıntı
motoru sadece direksiyon kilidiyle bırakabiliyor musun merak ettim. Mersinde biraz zor oluyor ?
1,5 metre saglam bi zincir aldım onada kocaman bir kilit ve demir olan bir yere kilitliyorum direksiyon kilidini kırarlar bence güvenmeyin ve saglam kilitleyin
elverengin@gmail.com
-
18 Şubat 2011, 20:22
belo adlı üyeden alıntı
1,5 metre saglam bi zincir aldım onada kocaman bir kilit ve demir olan bir yere kilitliyorum direksiyon kilidini kırarlar bence güvenmeyin ve saglam kilitleyin
bi zincir, kilit alayım bende doğru söylüyorsun...
-
19 Şubat 2011, 01:43
s.a arkadasLar yeni üye oLdum dün bayide gördüm mhyi hasta oLdum biraz soruşturdum son oLarak da sizin yazdıkLarınızdan faydaLandım sanırım bu cok dogru bir karar oLucak. ama önce eLimdeki benzin düşmanını satmam lazım
-
19 Şubat 2011, 02:18
erenozgen, geçmiş olsun umarım sende birşey yoktur. Onarımın yapılacağı yerde şansına yedek parçalar var galiba, ben burada bi hava filtresi bulamadım. Adamlara sorduğumda motor yeni çıktı ne yedek parçası diye gözlerini patlatıp tuhaf tuhaf bakıyorlar.
-
19 Şubat 2011, 16:52
-
19 Şubat 2011, 21:40
en iyi yol sahibinden oluyor bu ara herkes oraya bakıyor yada tamicine bırak
elverengin@gmail.com
-
19 Şubat 2011, 23:43
inzell adlı üyeden alıntı
erenozgen, geçmiş olsun umarım sende birşey yoktur. Onarımın yapılacağı yerde şansına yedek parçalar var galiba, ben burada bi hava filtresi bulamadım. Adamlara sorduğumda motor yeni çıktı ne yedek parçası diye gözlerini patlatıp tuhaf tuhaf bakıyorlar.
onarım yapılan yerde yedek parça olsa 2 hafta sürmezdi zaten:D
çinden geliyo mübarekler ondan bekliyom( ya da yakındaki bi servisten )
motor yeni ama unutmayın bunlar zaten parça halinde geliyo burda birleştirliyor.yani parça bol bol mevcut :D
-
19 Şubat 2011, 23:46
sadece ön tekerlegi takıyorlar birde gidonu falan gerisi komple kasada
elverengin@gmail.com
-
20 Şubat 2011, 19:41
belo adlı üyeden alıntı
en iyi yol sahibinden oluyor bu ara herkes oraya bakıyor yada tamicine bırak
sahibindene iLan verdim beLo eyw. tamirciye bırakırsam vasıtasız kaLıcmm
-
20 Şubat 2011, 22:17
-
20 Şubat 2011, 23:46
bu gün varya beyazı canlı gördüm açık yeşil jant şeridi çektiler birde tank pad taktılar varya nazar degdirecegim diye korktum resmen manyak bi alet oldu inşallah kazasız belasız kullanır
elverengin@gmail.com
-
21 Şubat 2011, 11:51
belo adlı üyeden alıntı
bu gün varya beyazı canlı gördüm açık yeşil jant şeridi çektiler birde tank pad taktılar varya nazar degdirecegim diye korktum resmen manyak bi alet oldu inşallah kazasız belasız kullanır
belo kiminse beyz resim atsın da görelim belki bende yaparm ha? fikir olur en azından
-
21 Şubat 2011, 23:17
valla adamı bi daha gorursem fotoları atarım
elverengin@gmail.com
-
yuh ya
ulan bizde de ne şans var ya... daha motoru alalı ay olmadı ötv indirim yapıldı... kaçtı bir tarafımıza fazladan bir 300 TL... yuh oğlu yuh ya.. böyle şans olur mu arkadaş... o paraya ben dünya kadar ihtiyaç giderirdim... Şansıma tüküreyim...!
-
Freegun adlı üyeden alıntı
ulan bizde de ne şans var ya... daha motoru alalı ay olmadı ötv indirim yapıldı... kaçtı bir tarafımıza fazladan bir 300 TL... yuh oğlu yuh ya.. böyle şans olur mu arkadaş... o paraya ben dünya kadar ihtiyaç giderirdim... Şansıma tüküreyim...!
benim de kafam attı şimdi bu alaya :l
-
al bendende o kadar kaçan kaçtı
elverengin@gmail.com
-
arkadaşlar sert motorcu nikli kişinin ben amcaogluyum bir kaza sonucu hayatını kaybetti allah rahmet eylesin...araba ile carpıştı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)