evet arkadaşlar
çantaya led taktım..
sinyaller
park
ve fren olarak
tam istedigim gibi oldu
[IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/g/7x93k.jpg[/IMG
birazdan konu açacam
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
evet arkadaşlar
çantaya led taktım..
sinyaller
park
ve fren olarak
tam istedigim gibi oldu
[IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/g/7x93k.jpg[/IMG
birazdan konu açacam
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
geis olsun eray
ne kadar ufak da olsa rahatsizlik veriyor senin gibi bende titizim
degismeyince icin rahat etmez
dedigin gibi bi kan akit gou olanin gozu aksin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
durmak yok yola devam diyorsun yani bekliyoruz fotolari umit
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Umit hakikaten cok vahset ve saskonlik icinde uygulamalarini takip ediyorum
merhaba arkadaşlar ...arkadaş debriyaj balatasını değiştir orjinal olmak şartıyla ister apaçi ister cbf ister ybr balatası koy bu sorunun kalktığını göreceksin....
Arkadaşlar. Motorun 6000km bakımını yaptırdım. Ama yetkili servis ne bujiyi değiştirdi nede hava filtresini temizledi. Kitapçıkta 6000 km bakımında bujinin değişmesi gerektiği yazıyor. Nasıl yetkili servis bu anlamadım.
Karar verdim 8000km bakımını kendim yapacam. Hem 45TL ödedim hemde üstünkörü bakım yaptılar. Üstelik yağı da ben götürmüştüm :(
yakınlarda başka bi yetkili servis varsa ona götürün ve bu durumu MONDİAL MÜŞTERİ HİZMETLERİNE telefonla ve e-mail yoluyla bildirin.
illaki ilgeleneceklerdir.
eğer değişen bişey olmazsa sürekli arayarak taciz edin mondiali.
benim sürekli gittiğim servis o konuda sıkıntısız maşallah...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Bende mail attım aradılar beni
sizide ararlarlar inş. derdinizi anlatın
günaydın beyler,
yakıt konusunda sizlere danışmak istedim. Yakıtı hangi firmadan ve ne tür yakıt alıyorsunuz. 95 mi 95+ mi 97 mi. saygılar
ve motor arızasını yaptı, motordan değişik ses gelince servise götürdüm.birkaç saat sonra uğradığımda yanlış yağ kullanımı sonucu silindir,eknsantrik mili piyano değişecek dedi. oysaki yağ değimini bizzat kendim gidip 10-40 vitesli motor için castrol alıp o yağı koydurmuştum. 10-50 konacakmış. kitapçığında ne yazıyorsa onu koydum dedim. garanti için başvuracağız dediler. olmazsa 300 tl masrafı varmış. yepisyeni motora olanlara bak.
bazen böyle sıkıntılar olması normal
inş. garantisi olur sende masraftan kaçınırsın
gecmis olsun... Sadece yagla alakali bi sorun oldugundan emin misin
bence yagla alakali degil gibi geldi oyle olsa idi benim diger motor komple giderdi. Neden mi babam yanlislikla 2 zamanli yag koymus
4 t yerine yaklasik 2 ay o yagla calisti ve hic bir sikinti yaratmadi.
Yag motoru yaglar ince yada kalin yag olmasi farketmez gibi me geliyo
(yagin onemini inkar etmiyorum sadece islevini soylemek istedim)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
Arkadaslar dun motor istunde yogun bi gun gecirdim
Ali ve ayse adli iki arkadasimin dugunlerinde yanlarinda olmak amaciyla nisanlimla yollara dustuk
once kozluca beldesine ordanda halebi koyune gectik
motoruma masallah olsun ki ozellikle ilk 45 km hic kontak kapamadan gaz kesmeden banamisin demedi
tabi bi orya bi buraya derken fazla foto cekemedim ama cektiklerimi de bugun yada yarin aksama paylasacagim
memeleketim memleketim ne kadar guzel yollari ve bozuk yollari varmis:-):-):-)
140 km yol yaptik ve harika bir gundu
motorum da tek sikayetim selesi onun disinda
NUBER ONE yani
arkadaşlar vites göstergesi var mı bu motosiklette?
selam uzun zamandır sadece okuyordum
fakat bugünlerde motorsikletimin motorunda bir cayırtı kopuyor aklım çıkıyor
daha önce bu olay c90 da vardı eksantrik zinciri ve dişlisinden olduğunu söylemişlerdi bu yüzden motoru satmıştım
debriyajı sıkınca cayırtı son buluyor tabi motor rolantide iken bu ses yok
bu konuda bilgisi olan varmı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Forum bütünüyle bir sessizliğe bürünmüş yaa eee motorsiklet forumlarınin yazin böyle olması çok normal.
Ben anlamadım bu motor sezonunun yaz olmasını, ankaraya bi geldim daha haziran ayında gündüz ölümcül bir sıcak var. Daha büyük bir motor almayı düşünüyordum ama bu hava koşullarında çok kararsızım, kışın motorun geç ısınması zor çalışması dışında bence herşey süper, kar yağarken bile motora bindim.
arkadaşlar bu motosikletten almaya karar verdim sonrasında yorumları okurken şöyle bi fikre vardım. bu motosikleti bayiden alıp direk kullanmak biraz zor. önce zinciri değişmek gerek sonra tekerler onların da değişmesi gerekiyor, şu anda aklımda olmayan bi kaç değişiklik daha yapılması gerekiyor galiba. gerçekten de bayiden alıp direk değişiklik yapmadan kullanmak mümkün değil mi bu motoru?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
unutmadan; bu motoru almak için karar vermeme neden olan fotoları da eklemeden olmaz
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)