kasa guzel ama 2006-2014 abi. suyunu cıkardılar bence.
kasa guzel ama 2006-2014 abi. suyunu cıkardılar bence.
Arkadaşlar merhaba
Bende R6 almayı düşünüyorum. Temiz bulmak sanırım biraz fazla zor. En son bir çorumda temiz diye düşündüğüm motor buldum. Bugün gidip almaya niyetlendim. Kullancı ile görüştüğümde hasarı olmadığını belirtti fakat Sigorta şirketinde tanıdık vasıtası ile motorsikletin geçmişine baktım da 3 farklı hasarın olduğunu gördüm ve resimlere de ulastım. Sizde bu motorsikletten bana göre uzak durun. Yada çok iyi bir usta ile gidip motoru alın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-hatasiz-2008-yamaha-r6s-158202764/detay ilan bu arkadaslar lütfen almadan 2 kere düşünün.
Temiz r6 alacagim satanlara duyurulur
RR giderse Sıfır bir R6 denemek istiyorum nedense
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
bugün yeni aldığım direksiyon amortisörünü takmış bulunuyoruz. 25 kademeli ayarı mevcut suan 15. kademede fakat deneme yanılma ayarlıyacagız artık. 17. kademe biraz sertti sehir içi için.
markası nedır? ne kadara-nereden temın ettın? hayırlı olsun ;)
teşekkürler. öhlinsin çakması belli bir markası yok steerin damper full set diye geçiyor (cnc, metal god diye birçok marka var benzeri) scotts, gpr ve öhlins pahalı gelince buna yöneldim. 245 liraya geldi ebay dan. zx10r da kullanan bir tanıdığım memnun olduğunu söyleyince de aldık bakalım nolcak. ama kısa bir deneme ile çalıştığını hissettiriyor yumuşattıkça gidon rahatlıyor. ucuz etin yahnisi yenmez derler ama
tecrubelerını aktarırsın. ohlıns full set 1250 cıvarıydı yanlıs hatırlamıyorsam. tekrar hayırlı olsun ;)
hafta sonu fırsat bulursak deneyeceğiz. baya araştırmıştım r6 lar için en iyisinin scotts olduğunu düşünüyordum fakat öhlins ve scotts dediğiniz gibi 1250 civarı. tekrar teşekkürler
Hondada kendinden var sanirim neden yamahada koymamslar anlamiyorum tank slap kotu bisey
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce almış olduğum 2012 model r6 mı üzülerek satıyorum ailevi nedenlerden dolayı araç çok temiz hiç bir kazası belası yoktur. tamami ile orjinaldir. motorumu daha 3 gün önce komple bakıma soktum araç 3400 km dedir ben 4000 rodaj bakımını erken yaptırdım yağ yağ filtresi hava filtresi zincir bakımı antifiriz sağında solunda gevşeme yapan vidası osu busu bir sürü şey tam bi bakım yapıldı sezonda hiç bir sıkıntı çıkaracak araç değil zaten daha sıfır ayarında km de yok isteyen arkadaşa şase ve motor no verebilirim sorgulatmak için hatta aşağıya yazayım.
şase no: JYARJ155000005468
MOTOR NO:J515E027944
Motora her türlü kefilim motorun sadece sağ r6 yazan yerde küçük bir çizik var oda benden önceki sahibi çizdirmiş başka nokta çizik yok oda önemli değil zaten araç tamami ile orjinal renk beyaz
motorun fiyatı 28990 tl dir motor bursa inegöl dedir.
resim var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-ayarinda-2012-model-tamami-ile-orjnl-mukemmel-ses-3400-km-161768222/detay
bu ilanda
Arkadaslar 15 yildir motora biniyorum 250 cc uzeri hic motora binmedim r 6 almayi dusunuyorum ne dersiniz
15 yıldır motosiklet kullanan birisi en aşağı 30 yaşından fazladır diye düşünürsek sıkıntı olmaz bence, güle güle kullanınız.
Arkadaşım 18.000 devir ve 200 km nin sık sık üstünde hızlarda gidiyorsun. Zaten çok gerekli olmayan bir şeyi alıyorsun. Neden dandik markasız ürün tercih ettin. Yüksek hızlarda kitlerse ne yapacan. Hangi metali kullandılar acaba???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)