Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Yamaha YZF R6 Kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    dentcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 899 Panigale
    Felon motorun super kardes... ilgini ve azmini kiskandim ... saygilar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Başlık tam istediğim gibi özellikle Felon arkadaşım sana bir kaç sorum olacak müsait olunca cevap vermen dileğiyle...

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Selam Arkadaşlar,

Tüm R1 ve R6 kullanıcılarını Facebook grubumuza bekleriz ;)

http://www.facebook.com/groups/R1.Turkiye/
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

efekarahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Merhaba arkadaslar, Ben de 2004 cbr 600 f vardi onceden. 2 ay once 2006 model r6 aldim. Forum 600f cilerin forumuna gore gercekten cok hareketsiz :(
    vlknsyrn bunu beğendi.

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı efekarahan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar, Ben de 2004 cbr 600 f vardi onceden. 2 ay once 2006 model r6 aldim. Forum 600f cilerin forumuna gore gercekten cok hareketsiz :(
    F ten sonra R6 nasıl geldi her yönuyle soruyorum.. (+) larını (-) lerini sana göre F böyleydi R6 söyle dediğin yerleri flnn pişman......
    ister özel den yaz ister burdan ister F sayfamıza bekleriz her turlu

...
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Motosikleti
    CBR 600F
    Kardes senin beni taniman lazim F sayfasindan R6 F' e gore cok daha hafif ve cok daha guclu. F benim icin bisikletmis diyorum simdi. Ama oturumu cok rahatsiz R6 nin :( insanin belini ve bileklerini agritiyor. R6 nin viraji F' e gore daha iyi geldi bana. Cunku motor hafif olunca viraja da dahaiyi yatiyor. F'in tipini cokbegenerek kullandim ama R6 cok yakisikli kardes yaa) Sonucitibariyle + lari ve - leri bunlar bana gore...
    vlknsyrn bunu beğendi.

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    Alıntı efekarahan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardes senin beni taniman lazim F sayfasindan R6 F' e gore cok daha hafif ve cok daha guclu. F benim icin bisikletmis diyorum simdi. Ama oturumu cok rahatsiz R6 nin :( insanin belini ve bileklerini agritiyor. R6 nin viraji F' e gore daha iyi geldi bana. Cunku motor hafif olunca viraja da dahaiyi yatiyor. F'in tipini cokbegenerek kullandim ama R6 cok yakisikli kardes yaa) Sonucitibariyle + lari ve - leri bunlar bana gore...
    tanıyorum biliyorum hocam..merak ettim kırlangıç kasa yı kullanma sansım olmadı..
    hafifliği ve gucu,virajı daha iyi diyosun saollasın çok teşekkurler
    kal sağlıcakla

.....
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Motosikleti
    CBR 600F
    Lastiklerin degisim zamani gelmisti yapacak bisey yok )

http://youtu.be/jHOh6ZPe_x8
    tolga_4425 bunu beğendi.

Motosikleti
    yzf r6
    herkese merhaba .
    bende 2011 model yzf r6 kullanıyorum daha öncesinde cbr r125 ve ninja 250 kullandım 600lük sadece yzf r6 kullandım ve kullanıyorum en başta tip olarak diğer motorlardan çok farklı olduğunu düşünüyorum oturuş pozisyonu biraz rahatsız ama boyum 1.86 yinede belki yeni alışıyorumdur ondan olabilir çünkü sadece işe gidip gelirken kullanıyorum birde haftasonları arada virajlarda harika geliyor bana millet honda cbr 600rr daha iyi diyo virajlarda,oturuş pozisyonunda bilgisi olan varmı . ben 600 lük motor alırken hiç araştırmadım motor bilgim vardı biraz direk aşık olduğum ve hayallerimin motorunu aldım . bu forumuda yeni buldum hep MD de takılıyorum google dada üstlerde çıkmıyor neden acaba ama çok sevdim burayıda . herkese keyifli kasklı sürüşler

Bende 1 ay kadar 600 rr kullandıktan sonra dün r6 almış bulunmaktayım..benimkide tamamen görsel aşk bakalım yarın istanbul parkta ilk deneme şansını bulucam..oturuş konusunda herkes aynı şeyi diyo ama henüz cok bi rahatsızlık duymadım

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    kadıkoy yakası bı bulusma ayarlayalım haftaya.hem tanısmıs oluruz hem motorları karsılastırırz sıze de uyarsa ;)

guzel olur tabiki,gerci biz her pazar istanbul parktayız,buluşma olmasada gelen haber versin tanısırız..bugunde yagmur sonrası gayet keyıflı gecti..

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dentcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Felon motorun super kardes... ilgini ve azmini kiskandim ... saygilar...
    Teşekkür ederim.
    Alıntı dare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Başlık tam istediğim gibi özellikle Felon arkadaşım sana bir kaç sorum olacak müsait olunca cevap vermen dileğiyle...
    Hocam çok geç gördüm fakat yyardımcı olabileceğim bir konu varsa cevaplarım.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

AliAltay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2005 siyah r6 için malum etiketlerden lazım nereden tedarik edebilirim

AliAltay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olumlu yada olumsuz bir cevap gelirse süper olucak

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Herkeze iyi günler.Beni bu günlerde r6 aşkı sardı.Acaba bu ilandaki fiyat olarak nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orjinal-kazasiz-ve-cigerli-125569471/detay/

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    bende düşünüyorum ama bu fiyatlar biraz fazla gibi 2004 r6 için
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Temizse eğer verilebilir diye düşünüyorum.Kullandım geçen çok zevk aldım kullanırken

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temizse eğer verilebilir diye düşünüyorum.Kullandım geçen çok zevk aldım kullanırken
    sezon sonu almak mantıklı bence şu an fiyatlar çok uçuk normalde zorlasan bu paraya 2006 r6s bile alınır
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buralar pek sönükmüş r6cılar pek yok sanırım ...
    Acil 2006 model yeni kasa r6 sağ sürücü basamağını sanşsızlık eseri kırdım acil de lazım oldu arkadaşlar hala da arıyorum
    Neyse sonra Ankarada rpm motor Sinan diye birinden sipariş ettim ama bana başka bir basamak yolladı sanırım eski kasa basamaktı ,ve bunu 3 kere teyit etmemize rağman yaptı...neyse geri yolladım ben de havale yapacak diye bekliyorum ücretini.Zaten canımlı gibi laubali ve aşağılacı konuşmalarından paramı geri yatıracagını sanmıyorum ama ...
    Uyarımı yapayım dedim Ankara Çankaya Rpm Motor kesinlikle uzak durun derim
    Bugun paramı geri yatırdı (savcılıga bılışım dolandırıcılıgından dava acacaktım ustune hakaretler ... )

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456715 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)