Felon motorun super kardes... ilgini ve azmini kiskandim ... saygilar...
Felon motorun super kardes... ilgini ve azmini kiskandim ... saygilar...
Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Başlık tam istediğim gibi özellikle Felon arkadaşım sana bir kaç sorum olacak müsait olunca cevap vermen dileğiyle...
Selam Arkadaşlar,
Tüm R1 ve R6 kullanıcılarını Facebook grubumuza bekleriz ;)
http://www.facebook.com/groups/R1.Turkiye/
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Merhaba arkadaslar, Ben de 2004 cbr 600 f vardi onceden. 2 ay once 2006 model r6 aldim. Forum 600f cilerin forumuna gore gercekten cok hareketsiz :(
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Kardes senin beni taniman lazim F sayfasindan R6 F' e gore cok daha hafif ve cok daha guclu. F benim icin bisikletmis diyorum simdi. Ama oturumu cok rahatsiz R6 nin :( insanin belini ve bileklerini agritiyor. R6 nin viraji F' e gore daha iyi geldi bana. Cunku motor hafif olunca viraja da dahaiyi yatiyor. F'in tipini cokbegenerek kullandim ama R6 cok yakisikli kardes yaa) Sonucitibariyle + lari ve - leri bunlar bana gore...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Lastiklerin degisim zamani gelmisti yapacak bisey yok )
http://youtu.be/jHOh6ZPe_x8
herkese merhaba .
bende 2011 model yzf r6 kullanıyorum daha öncesinde cbr r125 ve ninja 250 kullandım 600lük sadece yzf r6 kullandım ve kullanıyorum en başta tip olarak diğer motorlardan çok farklı olduğunu düşünüyorum oturuş pozisyonu biraz rahatsız ama boyum 1.86 yinede belki yeni alışıyorumdur ondan olabilir çünkü sadece işe gidip gelirken kullanıyorum birde haftasonları arada virajlarda harika geliyor bana millet honda cbr 600rr daha iyi diyo virajlarda,oturuş pozisyonunda bilgisi olan varmı . ben 600 lük motor alırken hiç araştırmadım motor bilgim vardı biraz direk aşık olduğum ve hayallerimin motorunu aldım . bu forumuda yeni buldum hep MD de takılıyorum google dada üstlerde çıkmıyor neden acaba ama çok sevdim burayıda . herkese keyifli kasklı sürüşler
Bende 1 ay kadar 600 rr kullandıktan sonra dün r6 almış bulunmaktayım..benimkide tamamen görsel aşk bakalım yarın istanbul parkta ilk deneme şansını bulucam..oturuş konusunda herkes aynı şeyi diyo ama henüz cok bi rahatsızlık duymadım
kadıkoy yakası bı bulusma ayarlayalım haftaya.hem tanısmıs oluruz hem motorları karsılastırırz sıze de uyarsa ;)
guzel olur tabiki,gerci biz her pazar istanbul parktayız,buluşma olmasada gelen haber versin tanısırız..bugunde yagmur sonrası gayet keyıflı gecti..
Herkeze iyi günler.Beni bu günlerde r6 aşkı sardı.Acaba bu ilandaki fiyat olarak nasıl ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orjinal-kazasiz-ve-cigerli-125569471/detay/
bende düşünüyorum ama bu fiyatlar biraz fazla gibi 2004 r6 için
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Temizse eğer verilebilir diye düşünüyorum.Kullandım geçen çok zevk aldım kullanırken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)