2008-2009 sıyah kazasız r6 dusunuyorum ancak fıyatlar ucuyor...
maasallah.
gozumu tırmalayan 5 sey oldu. kawa dısında takılan monster stıckerları. depo ustu canta. kask. sınyaller.manetler.
stıcker, zevk ısı gecınız.
kask , zevk ısı gecınız.
canta , lazımdır gecınız.
sınyaller bence gomme olursa dadından yenmez.
manetler kısa sıyah olursa dadından yenmez.
kendı cevaplarımı verdım
+gp ye bayıldım.en sevdıgım egzozlardandır
Eyw saolasın.
Gömme sinyale karşıyım çünkü motosikletin gece görünürlüğünü %100 etkiliyor.gidiş geliş ayrımsız ve ışıklandırmasız yolda 4lüleri yakıyorum karşımdakine kendimi farkettirmiş oluyorum yoksa adam çözemiyor ufak bi ışık var ama ne o diye.Gömme sinyalde sinyalin görünürlüğü bitiyor.Aslında orj plakalığı biraz daha şık olsa arka sinyallerle birlikte onuda takma taraftarıyım.
Müsait bi zamanda amerikan park yapıcam ön sinyaller hep yanacak öyle daha güzel oluyor 2013 RR da fabrika çıkışı öyle
Stickersa gelip geçici heves ama monsterın kawa ile bir alakası yok monster enerji içeceği markasının logosu o.Motosiklete mal olmuş bir marka daha çok.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Yamaha bayinde R6'ya bindim, çok fazla eğilmek zorunda kaldım ve bu pozisyon beni rahatsız etti. Bu motosikleti çok beğeniyorum, fakat bel problemim var. Sürme pozisyonuna zamanla alışır mıyım? Yoksa bu sevdadan vazgeçeyim mi?
Gereksiz bilgiler: Yaşım 33, boyum 183 cm
Rica ederim. K1300s,Vfr1200,K1600gt/gtl ve 2 silindir düşünürseniz R1200gs tavsiye ederim.
30-40km hızda efili efili gidiyorum.
Güneş tam tepemde, bütün ihtişamıyla beni parlatıyor.
Önümde düz uzun bir yol, ufukta gözüken birkaç tane viraj var.
Gaz kolunu hafif hafif çevirdikçe;
Altımdaki 120beygire 180kg ağırlığında donatılmış safkan japon aygırının,120beygiri bir olup şahlanıyor.
Tepedeki güneşe meydan okuyor adeta.
Siyah vizörümün altında gülen bir yüz oluşuyor gazı her açtığımda..
Ardı ardına gelen virajlarda çocuk gibi şenim.
Ve öyle bir haz veriyor ki....
Bu hazzı ne parada,ne bir işte,nede bir kadında alabilir insan.
Belki üstün başın biraz tozlu, pis fakat 21.YY ın kovboyusun sen...
Atının üzerinde vahşi,özgür ve daima gençsin!
@Felon
Sar gasteye adamı uğraştırma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)