saolasın hepimize...Gopronun bu açıdan çekebilmesi için vakumlu ayağıyla tanka bağlamak gerekiyor fakat r6'da depo dizaynı yüzünden deponun ucuna vakumlayamıyorum, ortasına vakumlamak gerekiyor.
Kafamın olması gereken yeri gopro kaplıyor yani.Bende gopro olduğu zaman artçı selesine dayıyorum popoyu, kafayı sol tarafa koyuyorum öyle gazlıyorum ama rüzgar budalası yapıyor insanı
aslında goproyu vakumlu aparatıyla değilde küçük plastik yapışkanıyla kullanırsam o zaman hiç yer kaplamıyor ama öyle olunca göstegenin tamamı gözükmüyor ,onuda ben sevmiyorum
Gopro hero1 var bende, gece hiç çekemiyor ama bana yetiyor çok memnunum.
Bu tarz bi kamera almayı düşünüyosan gopro bu işte tekel durumunda.diğerleri gopronun kalitesine yaklaşamıyor bile.
Kamerayı düşürsende yerden yere vursanda hiçbirşey olmuyor.sadece dış kabı kırılır onu değişirsin.
Yani olmadık yere yapıştırdığında düşerse hiç sorun değil, sadece üstünden araba geçmesin yeter.
Gopronun youtubeda efsane videoları var, bir surfçü goprosunu düşürüyo denize ve 3ay sonra buluyo, alet hala çalışıyor
---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:20 ----------
Şöylede bir video atayım hero1 in 2zayıf noktası var 1.si gece hiç çekemiyor 2.si güneşe karşı çekimleri zayıf.Fakat bunları hero2de düzeltmişler.hero3 ise çok daha deli bişey