Tamamdır , elimden geldiğince yardımcı olurum. Metal bilgisi meslekten dolayı hocam yıllardır bu işin içindeyim
Tamamdır , elimden geldiğince yardımcı olurum. Metal bilgisi meslekten dolayı hocam yıllardır bu işin içindeyim
bende ki somun başlı imiş şimdi hatırladım.
siyah renkte büyük ihtimal sanayiide sulandırma denilen teknikten uygulamışlardır metali sertleştirme gibi.
bu somun başlı saplama civatalari yamaha r25 için pronix marka koruma takozuna ilaveten motor bloğuna giden bağlantısı için kullanılır.
konu sonlanmış gibi ama depoya bağlanan yerdeki civata mıdır? Aliexpressten alabilirsin. Ben tamamını yedekledim o parçaların.
Ek olarak gidondaki parçanın rahat hareket edebildiğini kontrol edebilir misin? Rahat dönmüyorsa zorlayarak kırmış olabilir.
Biraz geç oldu ama aşağıdaki vidaları kullandık hocam, önceki vidaya göre dahamı iyidir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Allah razı olsun hocam, çok sağolun. Kızılay caddesinden 10 tanesini 5 tl ye aldım çok şükür hallettik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
Aynen hocam depo vidası, şaseye doğrudan monte edilen vida. Yedekleme konusunda da aliexpress, ebay, amazon gibi sitelere nazaran çok iyi fiyata bulduğum için bende 10 tane aldım dursun
Vidanın kırılma konusunda da muhtemelen bahsettiğiniz gibi oldu yani önceki monte eden usta sanırım o vidayı fazla sıkmış bu sebeplede kırılmış, yeni ustamla bu ihtimal bizede mantıklı geldi.
hocam fazla sıkma olayını yapmamak için
tork anahtarı kullanabilirsin
@gogozh hocam arkadasin attigi resimdeki cıvata başını kaç nm tork ile sıkmak lazım bilgi verirmisin.
haftada bir çalıştırıp bakıp bakıp sesini dinleyip geliyorum, lanet olasıca havalar
R6 Buji değiştirme km si 10000 mi yoksa 20 bin felan mı ? biryerde bulamadım,
şubat marttan güzel olmadı , martta nisandan :D ağustos inş. güzel olacak burası önemli , selam r6 ahalisi
MT-07'lilere de slm var mı?
Arkadaşlar biraz acil bir konuda tavsiyelerinizi beklemekteyim;
2014 R6 motorsikletimin far ampülü patladı acilen değiştirmem gerekmekte. Çok pahalı olmayan, kaliteli ve tercihende led düşünüyorum. Hangi marka-modeli önerirsiniz? Işık gücünün diğer araçları tehlikeye atmadan güçlü olmasıda gerekiyor çünkü farlara film çekmiştim, film olunca ışık zayıf olacak aksi halde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)