Yamaha YZF R6 Kullanıcıları / Bilgi paylaşım başlığı
Reklamlar
-
12 Aralık 2017, 23:12
kaganakdin adlı üyeden alıntı
Efsane duruyorsun abi maaşallah
Reklamlar
-
11 Şubat 2018, 02:27
Ahaliiiii nerdesinizzzzz 2 aydır mesaj yok ayıptır ya 😃
-
28 Şubat 2018, 02:08
shadow slx adlı üyeden alıntı
Madem cevap hakkı doğmuş bir iki cümle daha yazayım o zaman.
Ben ilgili şahsı tanımam bilmem, motorum arıza yaptığı zaman yamaha motor gurubu kurucumuz olan Aşkın ın tavsiyesiyle gittim. ilk başta çok ilgili bir abimiz gibi intiba yaratmıştı bende neyse 1 ay sonrasında motoru ne yaptın diye telefonda sorduğumda bana hala yuvarlak cümleler kurduğu için, dedim ki abi bu daha ne kadar sürecek malum mevsim yaz 6 ayda mı yapıcaksın bunu dediğim de bir atarlandı, yapmıyorum gel al motorunu dedi bizde gittik aldık.bu işten para kazanan profesyonel bir insan ne kadar iyi usta olursa olsun karakter de önemli biraz. Çalışır götürdüğüm motoru param parça şekilde elimize verdi. Dünyanın en iyi ustası olsa ne olur şimdi? bana mı garezi vardı yani. He sonra ne oldu biliyomusun ondan alıp başka bir yamaha yetkili servisine götürdüm aynı gün ve motorumu 1 sene sonra ancak tamir ettirip alabildim. Ağzım yandı beni böyle mağdur edenlere de hakkımı helal etmiyorum. burda ilgili şahsiyetin payı sonrakine göre daha az ama yatak sarmış motoru anlayamadı sonuçta.
Siz bu yorumu yapalı biraz uzun zaman olmuş ama bu konuya her bakındığımda arada bir sizin bu mesajınız gözüme çarpıyor ve çıldırıyorum. Keşke bahsettiğiniz ustanın kim olduğunu ve dükkanın adınıda verseydiniz, diğer arkadaşlarımızında dili yanmazdı belki sizin mesajnızı görünce. Ne diyelim, uzun zaman geçmiş anlaşılan ama yinede çok geçmiş olsun umarım bir daha bu tarz olayları hiçkimse yaşamaz.
-
Grup çok aktifmiş :D 2 soru sorsak motoru satınca alırız cevabı heralde
-
Herkese merhabalar cbr 250 sattıktan sonra araştırma içerisine girdim bir tane r6 buldum 2006 model kırlangıç kasa olarak geçiyor.. Bu motora bakmaya gittiğimiz de nelerine dikkat etmek lazım nerelerini iyice bakmak lazım yardımcı olursanız sevinirim.
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
Arkadaşlar iyi akşamlar r6 nın kontak anahtarı değiştirmem gerekiyor çalışmasında falan sorun yok ama çalışma pozisyonuna alınca anahtarı, çekiyorum ve elime geliyor. Bu kontağı değiştirince immo falan değiştirmek gerikiyormu yoksa anahtarı tak bas marşa yetiyor mu?
-
26 Nisan 2018, 10:44
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Herkese merhabalar cbr 250 sattıktan sonra araştırma içerisine girdim bir tane r6 buldum 2006 model kırlangıç kasa olarak geçiyor.. Bu motora bakmaya gittiğimiz de nelerine dikkat etmek lazım nerelerini iyice bakmak lazım yardımcı olursanız sevinirim.
BİRAZ GEÇ bir yorum olacak ama , bakmasanız daha iyi :D o motorun size pek bir hayrı ve huzuru olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:43 ----------
çağlar_85 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iyi akşamlar r6 nın kontak anahtarı değiştirmem gerekiyor çalışmasında falan sorun yok ama çalışma pozisyonuna alınca anahtarı, çekiyorum ve elime geliyor. Bu kontağı değiştirince immo falan değiştirmek gerikiyormu yoksa anahtarı tak bas marşa yetiyor mu?
bnm motorunda tek anahtarı var , komple değiştirmek istedim netten biraz araştırdım ellememek daha iyi :D epey bir pahalı sistem bildiğim kadarıyla, bunun anahtarını bile kopyalatmak epey külfetli.
-
20 Haziran 2018, 11:13
bu ucuz motorlar olunca , geyiği tartışması soranı çok oluyor , arkadaşlar para kaptırmamak için akşama kadar tartışıyorlar ama , bu pahalı ve güçlü motorların başlıklarındaki herkes ya bilgili yada parasını basıp yaptırıyor galiba :D başlık ölü
-
01 Eylül 2018, 10:22
bir süre sonra yine ben , artık kimse r6 ya binmiyor galiba
-
04 Aralık 2018, 13:45
:D birkaç ayda bir gelip mesaj atmışım ne güzel
-
11 Aralık 2018, 16:14
bu pazar binip sezonu tamamen kapadık , istanbulda havalar buz :D bol yağış
-
12 Aralık 2018, 12:46
-
12 Aralık 2018, 14:31
pusudayım
-
12 Aralık 2018, 14:41
numan adlı üyeden alıntı
pusudayım
Kurt puslu havayı severmiş
-
12 Aralık 2018, 16:13
omerta adlı üyeden alıntı
Kurt puslu havayı severmiş
buralarda havalar kapalı, bakım falan yapıp avunuyoruz
-
31 Aralık 2018, 01:46
Merhabalar, motorsikletinde Hyperpro gidon amortisörü kullanan dostlar ses verebilirmi rica etsem? Çok tuhaf bir biçimde 2014 model R6'da kullandığım bu markadaki çok övülen gidon amortisörünün tüm parçalarını tutan resimdeki vida kırıldı. Çukurdan, hendekten geçmişliğimde yok. Bu kadar kolay biçimde kırılan önemli bir parça Allah korusun ciddi anlamda gidon amortisörüne ihtiyaç duyduğumda kim bilir neler yaşatır bana..
NOT: Gidon amortisörü yaklaşık 5-6 aydır takılıydı.
-
31 Aralık 2018, 02:09
DisturbedXL adlı üyeden alıntı
Merhabalar, motorsikletinde Hyperpro gidon amortisörü kullanan dostlar ses verebilirmi rica etsem? Çok tuhaf bir biçimde 2014 model R6'da kullandığım bu markadaki çok övülen gidon amortisörünün tüm parçalarını tutan resimdeki vida kırıldı. Çukurdan, hendekten geçmişliğimde yok. Bu kadar kolay biçimde kırılan önemli bir parça Allah korusun ciddi anlamda gidon amortisörüne ihtiyaç duyduğumda kim bilir neler yaşatır bana..
NOT: Gidon amortisörü yaklaşık 5-6 aydır takılıydı.
https://www.probolt-australia.com/me...6100-10s_3.jpg
bu parçanın ismi alyan başlı saplama cıvata diye geçer sanırım sanayiide
İstanbul da oturuyorsan ataturk oto sanayiide
Mert Teknik Hırdavat var
Maslak Mahallesi, 121. Sk. No:19, 34398 Sarıyer/İstanbul
0212 346 17 16
adresi bu google da bulursun zaten burda envai çeşit cıvata somun vida ne istersen hangi maddeden istersen var
benim r25 in koruma takozunun böyle alyan başlı saplama cıvatasi yamuldu gittim istedigimin aynısından verdiler memnun kaldım.
-
31 Aralık 2018, 02:16
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
bu parçanın ismi alyan başlı saplama cıvata diye geçer sanırım sanayiide
İstanbul da oturuyorsan ataturk oto sanayiide
Mert Teknik Hırdavat var
Maslak Mahallesi, 121. Sk. No:19, 34398 Sarıyer/İstanbul
0212 346 17 16
adresi bu google da bulursun zaten burda envai çeşit cıvata somun vida ne istersen hangi maddeden istersen var
benim r25 in koruma takozunun böyle alyan başlı saplama cıvatasi yamuldu gittim istedigimin aynısından verdiler memnun kaldım.
Bilgilendirme için teşekkürler, Adana'da yaşıyorum burada bu tarz parçaların satıldığı bir yerden 10 tanesini 5 tl'ye aldım ancak asıl endişem birdaha aynı sorunun yaşanma ihtimali. Bu markaya gidon amortisörüne ihtiyaç duyulduğu anlarda nasıl güvenebilirim artık diye aklımda deli sorular gidip geliyor..
-
31 Aralık 2018, 03:25
Eğer aynı malzemeden aldıysanız materyal olarak diyorum mukavemeti olmayan bir malzeme bu . Esneme payı yok denecek kadar az çok sert bir malzeme . Ferritik çelik diye geçer .
Burada asıl olay senin can güvenliğin . Eğer mümkünse dublex çelik hatta imkanin varsa çökeltme çelik bir saplama alman . Renklerinden bile anlaşılır bunlar . Dublex yada lüks dublex çelik siyah, çökeltme çelik sariya yakın bir malzeme olur ki ömürlük malzemedir .
Çalıştığım yerde birçok yüksek devir çeviren ve torklu makinalar da bu ikisi kullanılır .
Dediğim gibi , renklerinden bile anlayabilirsin . Kazasız belasız
-
31 Aralık 2018, 06:17
gogozh adlı üyeden alıntı
Eğer aynı malzemeden aldıysanız materyal olarak diyorum mukavemeti olmayan bir malzeme bu . Esneme payı yok denecek kadar az çok sert bir malzeme . Ferritik çelik diye geçer .
Burada asıl olay senin can güvenliğin . Eğer mümkünse dublex çelik hatta imkanin varsa çökeltme çelik bir saplama alman . Renklerinden bile anlaşılır bunlar . Dublex yada lüks dublex çelik siyah, çökeltme çelik sariya yakın bir malzeme olur ki ömürlük malzemedir .
Çalıştığım yerde birçok yüksek devir çeviren ve torklu makinalar da bu ikisi kullanılır .
Dediğim gibi , renklerinden bile anlayabilirsin . Kazasız belasız
hocam metalürji de bilgilisiniz masallah nazar değmesin.
buraya satın aldığım saplama civatasinin resmini atayim hem arkadaş görsün hemde siz bi yorum yaparsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)