Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
-
-
Harika görünüyorlar, Mondial kendini aşmış artık ne diyelim.
-
Bu motor inşallah kore gibi bir ülkenin elinden çıkmıştır ?
Dikkatimi çeken egsozda Lambda Sensörü var mondial emeklemeden yürümeye mi başladı ne ?
Lambda Sensörleri nedir? Motor egzoz manifolduna monte edilmiş olup, egzoz gazları içindeki yanmamış oksijen miktarını ölçmek için egzoz gazlarını koklar ve ECU tarafından okunabilen bir voltaj üreterek hava-yakıt karışımının çok fakir veya zengin olduğunu gösterir. Bu sayede, aracın her sürüş şartında hava-yakıt karışımı sürekli olarak kontrol altında tutularak optimum performans ve yakıt ekonomisi sağlanır.
Mondialin (beyin)ECU içeren bir motor getireceği aklımın ucundan geçmezdi...
-
Aynalar ve gösterge tamamen Ybr den alıntı.
Görüntü çok güzel.
-
Lambda Sensörleri nedir? Motor egzoz manifolduna monte edilmiş olup, egzoz gazları içindeki yanmamış oksijen miktarını ölçmek için egzoz gazlarını koklar ve ECU tarafından okunabilen bir voltaj üreterek hava-yakıt karışımının çok fakir veya zengin olduğunu gösterir. Bu sayede, aracın her sürüş şartında hava-yakıt karışımı sürekli olarak kontrol altında tutularak optimum performans ve yakıt ekonomisi sağlanır.
bu tür ECU içeren sistemlerde,motorun en uygun yakıt karışımını seçebilmesi için,enjeksiyon sistemine sahip olması gerekir.Ben özelliklerinde besleme tipini göremedim.Yoksa bu da katalizör sistemi gibi koftiden?
-
airhead adlı üyeden alıntı
bu tür ECU içeren sistemlerde,motorun en uygun yakıt karışımını seçebilmesi için,enjeksiyon sistemine sahip olması gerekir.Ben özelliklerinde besleme tipini göremedim.Yoksa bu da katalizör sistemi gibi koftiden?
Ben fotoğraflarında karbüratörde göremedim bu motora sensörü süs olsun diye takmamışlardır herhalde ? Tek nokta enjeksiyon sistemi var galiba. Motorun fiyatı 5bin düzeyinde. Resimde motorun arkasından parçanın ne olduğunu çözemedim
-
Mondial ve böyle bi motosiklet
Tebrik ediyorum Mondiali...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Napiyorsun dedim mondial aklın başında mı...) Şu yeni modelleri denemek istiyorum ya. Kaliteli modellere benziyorlar...
-
Mersin İl Temsilcisi
yine de 5200 tllik fiyatla cbf250 nin 2. elini tercik sebebi kılmaya devam eder...
gerçi kalite olarak rekabeti kafaya koymuşsa da tebrik ederim kendilerini...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Gerçekten güzel görünümlü bir motor!PArçaları kalburun biraz üstünde bi kaliteye sahipse o fiyata alınabilir biraz zmn geçsin düşünmek gerekir...
-
Motor bloğu ,egzosların ve diğer metal yüzeylerin siyaha boyanma işi beni işkillendiriyo altında acaba kalitesiz metal kullanıp sonrasında oluşabilcek pasları gizleme mi var.Bu sadece mondial için değil, böyle çok motor var.Ben mi fesatlık yapıyorum acaba?
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
-
y.infernal adlı üyeden alıntı
Bu motor inşallah kore gibi bir ülkenin elinden çıkmıştır ?
Dikkatimi çeken egsozda Lambda Sensörü var mondial emeklemeden yürümeye mi başladı ne ?
Lambda Sensörleri nedir? Motor egzoz manifolduna monte edilmiş olup, egzoz gazları içindeki yanmamış oksijen miktarını ölçmek için egzoz gazlarını koklar ve
ECU tarafından okunabilen bir voltaj üreterek hava-yakıt karışımının çok fakir veya zengin olduğunu gösterir. Bu sayede, aracın her sürüş şartında hava-yakıt karışımı sürekli olarak kontrol altında tutularak optimum performans ve yakıt ekonomisi sağlanır.
haydaaa bide injeksiyonlu cıkıyomus motor baya bi kaliteye benziyo inş. kalitelidir.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
çok güzel görünüyor, bir cruiser hastası olarak benim bile ilgimi çekti, bu arada ekleyim bildiğim kadarıyla o tip egzostlar euro 3 dedikleri ibareyi taşıyor ve zorunlu olarak tüm yeni üretim motosikletlerde var.
-
moto karburatörlü sanırım resimlerden birinde gaz kelebeği gözüküyo !
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
valla bu ıkıncı ele de dusmez butce 3000 bız yıne 2. ellere bakmaya dewam
-
Motor Regal Raptor'un Nac Street 250 modelinin aynısı. Bence gayet güzel bir motor. Regal Raptor genel olarak belirli bir kaliteyi tutturabiliyor, bu motorda da aynısı beklenebilir. Asıl önemlisi titreşim problemi olup olmadığı. Bir deneyen olsa da yazsa şuraya.
Açıcası bu motor diğer yeni mondail modelleri gibi iyiyse ben hayatta bu paraya 2006 model nesli tükenmiş CBF 250'yi almam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler