Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları
Reklamlar
-
13 Aralık 2010, 17:12
Reklamlar
-
13 Aralık 2010, 17:23
Osbourne adlı üyeden alıntı
Ahha yakaladım ben bu motoru
Regal Raptor DD250G-2 modeli..
NAC Street 25 diye de geçiyor..
Belki arada yazılmıştır, kaçırmış olabilirim ama motor Regal Raptor imiş..
Mondial'in öne çift diski kendisinin taktırdığını biliyorum bu arada..
Aha aşağıda resmi..
Altta da Mondi..
Bu arada Mondial için çok iyi bir haber bu, belirtmek isterim..Sonunda kaliteli bir Çin'li üreticiyle iş yapmaya başlamışlar..
Üsdat geç kaldın ama sen ben birkaç sayfa öncesinde asıl üreticinin bilgilerini zaten paylaştım. Bu alet johnny pag tarafından ABD pazarı için yapıldı. burda regal raptor sadece üretici sıfatında
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
13 Aralık 2010, 17:37
Geçen gün bir vitrinde gördüm. İlk bakışta far dikkatimi çekti. HAlojen ampul değil cbf farı gibi. Yeterli gelmeyeceği imajı veriyor. Kullananlar ne diyor acaba bu duruma.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
20 Aralık 2010, 11:09
-
20 Aralık 2010, 11:15
Regal raptorun sitesin siyah rengi var gerçekten çok hoş duruyor.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
22 Aralık 2010, 23:50
çinlilerde disk manyaklıığı var galiba...en dandik modelinde bile disk vaar..bende 2004 model yamaha crypton vardı disk yoktu onu hala çözmüş değilim ..bu arada bi entreasan olay daha var...cryptonda 99 dan beri disk var sadece 2004 modelinde yok..:D
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
23 Aralık 2010, 00:47
sercan2667 adlı üyeden alıntı
çinlilerde disk manyaklıığı var galiba...en dandik modelinde bile disk vaar..bende 2004 model yamaha crypton vardı disk yoktu onu hala çözmüş değilim ..bu arada bi entreasan olay daha var...cryptonda 99 dan beri disk var sadece 2004 modelinde yok..:D
Ustacım; disk koysalar, dert koymasalar dert.. sizede birşey beğendirilmiyor yahu
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
27 Aralık 2010, 20:30
ARBETUS adlı üyeden alıntı
Üsdat geç kaldın ama sen
ben birkaç sayfa öncesinde asıl üreticinin bilgilerini zaten paylaştım. Bu alet johnny pag tarafından ABD pazarı için yapıldı. burda regal raptor sadece üretici sıfatında
Bu bilgiler doğrultusunda diyebilirim ki kısmetse Subat ortalarına doğru bu makineyi alırım...
Bu arada kullanıcı arkadaşlarda umarım bizi sukutu hayale uğratacak bir yorumda bulunmazlar...
-
27 Aralık 2010, 20:40
Bu modeli alanlara hiçbiryerde motordan bahsetmeyeceklerine dair zorla sözleşme mi imzalatıyorlar. Tehdit felanmı var nedir arkadaş. Birisi de çıksın işte o delikanlı benim desin yaw.
Yaz geliyor ne alacağını kararlaştıramadı millet daha
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
27 Aralık 2010, 21:26
ben bu gün inceledim.motor güzel yalnız artçının oturma şansı sıfır.35-40 kiloluk çocuk belki anca sığar.Fiyatı çok yüksek.Motor o kadar kalıplı değil.yani benim altımda öyle durmadı.bu parayı vermektense yeni 150 mc modelide yaklaşık aynı kalıpta.150 cc olsa ne 250 cc olsa ne sanki bunu alan nereye gidecek.ş.içi kullanacak.önemli olan motor kalıplı olsun.biri 120 yapar öteki 140 km yapar yakıtta cabası.
-
28 Aralık 2010, 21:40
-
selam arkadaşlar ben sitede yeniyim.İlk motorumu almayı planlıyorum bir alternatif olarak bu motoru inceleyeyim dedim 23 sayfanın tamamını tek tek okudum ama motor hakkında neredeyse hiç bi şey öğrenemedin tecrübe anlamında.Zaten yeni başlayacak birisi olarak kıtım bu konuda şimdi aklımda daha bi karıştı.Ama şu halde kanuni racer200s önde duruyor.
-
Su hararet göstergesi nerede acaba?
-
Haydaa neden kulanıcılarından hiç ses yok biraz bilgi verseniz yakıt tüketimi, titreşimi hakkında?
-
arkadaşlar ben siparişimi verdim kutu içinde gelecek. seviste birlikte montajını yapacağız.martın ikinci cumartesi günü ondan sonra ne var ne yok anlatırım artık
-
odo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben siparişimi verdim kutu içinde gelecek. seviste birlikte montajını yapacağız.martın ikinci cumartesi günü ondan sonra ne var ne yok anlatırım artık
merakla bekliyoruz kardeşim bol resim video bol bilgi aktarımı
-
bugun bende araştırırken bayisinde önerdiler bana bu motoru önceki motorlardan farklı oldgunu söylediler sipariş üzerine getirtiyorlarmış ve 1 kişiye satmışlar geçenlerde yarın gidip o alan kişi ile görüşcem bakalım neler diyor.olmadı nazilliye giderim yakın bana
-
bi ara almak istedim bu motoru sonra vitesli kullanmayı bilmediğimden vaz geçtim piaggio x8 200 aldım önceki motorum mondial 150 zc idi ama bakıyorumda hala alan veya kullanıp yorum yapan olmamış bu arada x8 200 çok güzel makina dengeli ve hızlanması iyi merak eden varsa tavsiye ederim
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
-
hiç tavsiye etmiyorum motoru bayii çapında ilk alan benim dolayısıyla ilk talihsizde benim herşey iyi güzel de titreşim aşırı derecede
-
cbrl-ozkn adlı üyeden alıntı
hiç tavsiye etmiyorum motoru bayii çapında ilk alan benim dolayısıyla ilk talihsizde benim herşey iyi güzel de titreşim aşırı derecede
Dostum biraz daha açarmısın acaba ... titresim kaç km. hızlarda başlıyor... ilk alanlardanım demişsin , herşeyi iyi derken neleri iyi senin gözünde yakıt sarfiyatı hakkında ne dersin.:?! vs vs... zaten fazla kullanıcı yorumu okuyamadık... lütfen biraz daha bahset... tşk. ler simdiden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler