Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
29. sayfa BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları

REKLAM ALANI
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı cbrl-ozkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakalımızda var ama bilmiyorumm =)=)
    usta sence bu motoramı yonelmeliyim cbf150 yemi pek memlun dielsin gibi ama aklımda vardı bu motor cbf 150 yoneldım ama aklımdada 250cc kaldı:D ne diyosun
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial MR250 DESTRO
    cbf 150 de 120 km hıza yükseliyor bu makina da 120 km hızdan öte gitmiyor honda sonuçta mondialle kıyaslanırmı ama benim makina bir kaç gündür servis de iyi bi ayar çektiriyorum epey bi masraf çıktı ama önümzdeki hafta yazarım burayada işe ilk önce kalitesiz parçaları degiştirmek le başladım hayırlısı dur bakalım nasıl oalcak bende merak ediyorum

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sakalla ilgisi yok. Sen motorunun anormal titreşimli olduğunu ve vidalarının falan sıkılı olmadığını söylemiştin. Bu arkadaş titreşimden rahatsız olsa yazardı. Bu yüzden yaşadığın bazı sıkıntıların sadece senin motora özgü olduğunu düşünüyorum. Artık şanssızlık mı başka birşey mi orasını bilemem. Bu motorun yurtdışı Regal Raptor yorumları da çok olumlu. Olumlu derken parasına göre iyi mal yani.

Ayrıca 12 BG CBF 150 ile 20 BG'lik bu motorun aynı son sürati yapması mümkün değil. Bu motor maksimum 140 yapabilmeli. Senin motor fabrika çıkışı sorunlu bence. Değişiklik yapmaktansa sorunlarını direk fabrikaya bildir.

Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende fuarda mondial yetkilisiyle konuştum race modeli 2 ay sonra gelecekmiş onu bekliyorum, ama gelmezse mr de çok hoşuma gitti motoru alınca düşüncelerini paylaşırsan sevinirim bu arada hayırlı olsun Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin

nasıl bişey o ? resim falan varmı

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...acing-evo.html

bildiğim bu var ama 250 lik gelecek dedi oradaki arkadaş keşke telefonun alsaydım ah, mondial'e mail de attım bu konuyla ilgili bir cevap gelmedi bekliyoruz hayırlısı bakalım
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Link açılmıyor.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    gt 250 r
    ana 5 dakika önce açılıyordu

Linki eksik kopyalamışsın. Üzerine sağ tıklayıp bağlantıyı kopyala dersen tam olur.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    gt 250 r

Bu bizim Çinli Mondial değil.

http://www.cybermotorcycle.com/euro/brands/mondial.htm

Mondial'in getireceği de Kuba'daki gibi birşeydir muhtemelen.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    gt 250 r
    getirdiği motorların tasarımlarına bakarsa bu ss' in tipi ( tabi gelirse ) bir şeye benzer gibi geliyor ama gerisi ne olur bilmem

Hoş bir tasarımı olabilir, ben de öyle hissediyorum.
    www.motorumla.net

kwsk-boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125r repsol
    offffffffff ömrümü yedin mondi. bi motoru getirmen aylar sürer. ya eksik getirirsin ya bişeyini unutursun. gelir ok deriz olumlu şeyler yazarız. bi bakarız fiyat artmış. ya mondi senne ayaksın şu sahibinden.com daki balanslı deniler MR250 ler gerçekten balanslımı acaba. yoksa burda balans olması gerektiği yazıldığı için ilanı koyanlar öyle bişemi sallıyo. bilgisi olan bizide bilgilendirirse sevinirim.

Alıntı cbrl-ozkn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakalımızda var ama bilmiyorumm =)=)
    Başka bir forumdaki yorumlarını okudum. İlk aldığında 4.vites 7000 devirde abartısız 138 km/h yaptım demişsin. Burada da 140'ı geçmiyor yazıyorsun. Demek ki 5. vites boşuna konulmuş. Şimdi ben senin yazılarının güvenilirliğinden şüphe duyarım.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka bir forumdaki yorumlarını okudum. İlk aldığında 4.vites 7000 devirde abartısız 138 km/h yaptım demişsin. Burada da 140'ı geçmiyor yazıyorsun. Demek ki 5. vites boşuna konulmuş. Şimdi ben senin yazılarının güvenilirliğinden şüphe duyarım.
    arkadaş onu burdada açıklık getirerek sölemişti bayır aşa 140 yaptığını söledi düz yolda değil
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

4. viteste 138 yapan alet, eğimli bir yolda aşağı doğru 140 yapıyormuş. İlginç...
    www.motorumla.net

Motosikleti
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4. viteste 138 yapan alet, eğimli bir yolda aşağı doğru 140 yapıyormuş. İlginç...
    kardes o sölediğin hızı bayır aşa yapıyor anlatamadım giti 138 i :D

Bahsettiğim yazıdan alıntı yapıyorum, bunu yazan arkadaş MR250'yi yerden yere vuruyordu. Belki de haklıdır bilemem, ama çok farklı konuşmuş burada.

;Şu an 600 km ye ulaştım ilk başlarda çok tereddütle yaklaştım ama beni şaşırttı gerçekten kısaca özelliklerini yazayım ben size
    Motor :Çift Silindir, 4 ZamanlıSilindir Hacmi :249 cm³Silindir Çapı ve Strok :55x53Sıkıştırma Oranı :9.6±0.2:1Max. Tork :20.0 Nm / 6500 d/dMax. Güç :15 kw / 8500 d/dMax. Hız :120 km/hRölanti :1500±100Şanzıman :5 Vitesİlk Vites Oranı :2.846Son Vites Oranı :0.913Çalıştırma Metodu :Elden MarşlıSoğutma Tipi :Su SoğutmaYağlama Tipi :Yağ PompasıAteşleme Tipi :ECU Debriyaj Tipi :Islak Tip, Çoklu PlakaFren Tipi (Ön/Arka) :Çift Disk / DiskFrenleme Metodu (Ön/Arka) :El ile / Ayak ileÖn / Arka Lastik :90/90-18 / 130/90-15Yakıt Tankı Kapasitesi :18.5 lt ± 0.5 ltBenzin Tipi :# 93 ve üzeriAğırlık : 153 kgMax Yükleme Kapasitesi :185 kgBoyutlar U-G-Y (mm) :2180x800x1090Dingil Mesafesi :1510Akü :12V 9AhSigorta :12V 15A

şu an için performans konusunda çok memnunum fazla sıkıştırmamak kaydıyla geçenlerde bastım abartısız 7000 devirde (4. VİTES ) 138km ye ulaştım
    gösterge ybr125 den alıntı EFI göstergesi 180km lik olması onu farklı kılan
    çogu zaman ybr eye çok benzetiyorum ama bu daha kaslı tabii görüntü olaraak...servisden aldıgım ilk gün lanet ettim keşke almasaydım bir titreşim var acayip derecede ondan sonra garaja çektim malın üzerinde ne kadar vida varsa hepsi gevşek bu nasıl iştir dedim acaba ilk defa sıfır bir motor aldıgım için bilemiyorum ama bütün sıfır motorlar mı böyle acaba ?? neyse bütün vidaları elden geçirdim ondan sonra çıktım yola ses seda yok tamam dedim yanlız 3000 devirle 6000 devir arasında çok rahatsız etmesede özellikle kuyruk tarafında titreşim var onuda plakalıgı sökmek son çare diye düşünüyorum. ayrıca alışamadıgım tek bir nokta daha var oda fren sistemi yüksek hızda giderken gerçekten insanın tedirgin ediyor hafif bir dokunuşta hemen kitleyiveriyor arka fren ama ayarlanır heraldi oda onun haricinde gerçekten helal olsun mondial e böyle bir motoru beklemezdim YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN
    www.motorumla.net

Motosikleti
    Mondial MR250 DESTRO
    evet ilk aldıgımda böyleydi yalan yok ilk aldıgım hafta yaklaşık 700 km filan yaptım o zaman bi sorun yoktu ama 2.3. bakımdan sonra kendini göstermeye başladı motor ayrıca neyin mücadelesini veriorsunuz hala anlamış degilim benim sölediklerimin aksine bişi varsa gelsin binsin baksın motora eger benim dedigim kadar degilse anahtarı verecem kendine

Tamam usta inandık, vazgeçtik almaktan.
    www.motorumla.net

29. sayfa BirinciBirinci ... 19272829303139 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler