Gösterge paneli direk ybr'den alıntı
yalan yok bende olumlu yazılar yazmıştım bu model hakkında ama okudular bi tarafları tavan oldu herhalde bugün bayiiye gittim sormaya taksit kredi olayını falan öğreneyim dedim satıcı 5.025 dedi. yok 4.741 dedim. oda sitesinden gösterdi. bi anda buz gibi soğudum. herşeyde bi hayır var derler anlaşsaydık bu akşam üzeri altımdaydı motor. iyikide olmamış diyorum.....
Sucuların, lahmacuncuların kullandığı 100 cc.lik 125 cc.lik motorlar bile 5000 km.de parçalanmıyor. Ben şahsen Gaziantep'te otursam Kuba alırım. Geçen gün motor sitesinde okudum iyi denilen bir motorun parçasını 5 aydır beklediğini motorun yattığını yazmış. Ben 4 yıl 151 RS kullandım yolda kalmadım. Masrafta açmadfı, bakımlarının dışında. Türkiye'de şu anda yedek parça bolluğu ile fiyatları ile vede güçlü firma olması nedeni ile Mondial'dir. ben bunları yazarken 60 yaşındayım bunca yıllık araba ve motor tecrübemle yazıyorum. Boya kendiliğinden atmaz. Mühim olan araçları sürüş ve bakımıdır. Destro almış çok memnun olanlar var.
Orhan KÖNİ
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
kimse 5025 verip kumar oynamaya yanaşmıyor fiyatı bir süre düşük tutup sonra zamlandırsalardı daha akılıca olurdu die düşünüyorum 4bin tl gibi
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Zaten çıkaralı kaç ay oldu. Ticari anlayışları bu önce bindir, sonra kampanya yap indir. Araçlarda altıncı aydan sonra fiyatların yeni model çıkacağı için düşürülmesi lazım. Ülkemizde ticari anlayış bu. Gıda maddesi değil kampanya olduğu zaman almalıyız. 5250 TL. fiyatla piyasaya çıktı, ÖTV. indirimi ile fiyatı 4741 TL.ye düştü, hemen arkasından 5025 TL.oldu. Üç ay satılmasın 4000 TL.ye 12 ay taksitle satarlar.
Orhan KÖNİ
ne kadar övülsede o bir çinli arkadaşlar...
malzeme kalitesi belli...
buna verilen o para yazıktır...
ikinci el bir honda yamaha kawasaki yada suzuki bu motorun sizi üzdüğünün 10/1'i üzmez....
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
merhaba arkadaşlar
plaka ve ruhsat işlemlerinin biraz uzaması ve benimde vakit ayıramam yüzünden bir kaç gün gecikmeyle sonunda motoru teslim aldım
Yukarıda ki yorumları okudum...bağcılardan Önce Sultanahmet'e işyerime sonra, sirkeci harem feribotu ile anadolu yakasına ve sonunda Cengelköy'e evime 23 km. yol yaparak varabildim..
Uzun süre ara veren biri olarak bir anda kendimi bağcıların trafik ve yaya keşmekeşinin içine buldum iş yerinden ybr125 motoru olan bir arkadaşımla tek motor gidip arkadaşımın eskortluğunda işyerime kadar gelebildim, aslında biraz da pişman oldum binip getirme konusunda ama artık çok gecti dönüş yoktu artık..
heleki motoru çalıştırıp o güçlü homurtuyu hissedince nabzım 150 vurmuştur...
1998' den beri ilk kez motor üstüne çıkan ve daha öncesinde kara java ve cross motor kullanan biri olarak benim için cok büyük bir heyecan ve yenilik oldu motoru almak malesef eleştiren arkadaşlar kadar karşılaştırma yapacak imkanım yok ilerleyen günlerde bizde de yeterli kanı oluşacaktır muhakkakki...
yinede kısaca;
dış görüntüsünden bahsetmeden, gayet seri, gaz koluna cevap veriyor, vites gecisleri kolay, alışmam uzun sürmedi, ön frenler gayet yeterli geldi bana arka frenlerle beraber koordineli kullanıldığında yeterli gelecek bir fren sistemi var gibi görünüyor.
20:00 de iş yerinden cıktıgımdan geceleyin de kullanmış oldum, farın aydınlatması iyi, özellikle uzunlar gerekli etkiyi yapıyor...
gıcıklandıgım bir konu 20 tl lik benzin koydum.. benzin göstergesinde hic bir kıpırdama olmadı sanırım çalışmıyor, birde aynaların kalitesi hosuma gitmedi.. unutmadan mr 250 için orjinal motor koruma demiri gelecekmiş bayii öyyle dedi fiyatı konusunda birsey söylemedi.
gelir gelmez taktıracagım.
Umarım pişman olmayız kazasız belasız biner gideriz...
benzin göstergesi bende de çalışmıyor sadece depoyu fulleyinde bi kaç saat çalışıyor ondan sonra tekrar düşüyor dandik bi sensoru var
Hayırlı olsun kbenligil. Benim de çok kararsız olduğum bir model.
www.motorumla.net
teşekkürler arkadaşlar...
allah sizinde gönlünüze göre versin artık ne olursa...
titreşimle ilgili olarak; malum en fazla 80 km bastım, titreşim namına pek bişi hissetmedim (kendim motordan fazla titredigim den de olabilir )
sanırım daha önceki yorumlarda yüksekçe hızlarda yada rodaj dönemi bittikten sonra arttığından bahsediliyordu...
ilerleyen zaman zarfında, bu konuyla ilgili de paylaşımda bulunurum elbette.
ama bence titreşimle ilgili ciddi sıkıntı yaratacakmış gibi durmuyor arkadaşlar.
boyum 1.75 ' oturma pozisyonu, kullanım rahatlığı çok iyi geldi bana...şehir içinde kıvrak ve yorucu olmadığı kanaatindeyim. amortisör sistemi de iyi gerçekten sert değil, yumuşakta, cok iyi bir ayar tutturdukları belli...
bu kadar iyi kelimesini kullandıktan sonra, objektif olduğum söylenemez
ama kesilikle söylediklerimde abartı yok ne hissettiysem farkettiysem o nu yazdım.
olumsuz ne farkedersem de yazarım kesinlikle...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:57 ----------
ha birde gaz kolunda 2cm kadar boşluk var, normalmidir bilmiyorum.. bu hafta sonu motor ustası arkaşıma söyle bir baktıracagım...
sormayı unuttum bayiye bu motorun bir kullanma kılavuzu vede hediye anahtar takımı verilmesi gerekmezmiydi... öyle bisi verilmedi arayıp soracagım bugün.
Rodaja dikkat et sabırlı ol sıkıştırma motoru ki gerçekten kronik problemleri var mı anlaşılsın. Çoğu motordaki problemler düzgün rodaj yapılmamasından çıkıyor.
uyarı için saol seko... özellikle en çok dikkat edeceğim konu rodajını doğru yapmak...
zaten şehir içinde yeterli hıza motoru zorlamadan çıkıyorsun... 70 - 80 km. hız zaten hertürlü yeterli...
bunun haricinde telefonda kılavuzunu vermeyi unutmuşlar, en yakın zamanda elime geçer.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:41 ----------
komik olmuş telefonda söyledikleri...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)