Arkadaşlar fiyat ötv'ile birlikte 4.700'e düşmüş.. Bilginize..
Arkadaşlar fiyat ötv'ile birlikte 4.700'e düşmüş.. Bilginize..
[I][B]Lastiğini yak evlat! Ruhunu değil.. [/B] :bounce:[/I]
10-15km kullanmak yetmiyormuş demekki?..
Hyosung'ın motorunun küçücük ve hava soğutmalı olduğunu söylemek nerden baksanız bilgisizliktir.. V motor, çift silindir, sıvı soğutmalıdır Hyo'nun motoru.
V motorlar, sıralı silindirler gibi titreşim yapmaz. Ayrıca o minik dediğin motor 28 beygir güç üretiyor.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bu motora para veren varmı acaba
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
orda yazdığımı yargılamadan tam okursan ikinci seçenek hyo cometin 2. eliyse kesinlikle mondi dedim ve hala söylüyorum. bi çok motoru denedim ve kullandım ducati ve triump hariç ama diğerleriyle kıyaslarsam cidden hiç beğenilecek motor değil. tmm doğru 29 hatta 30 beygir olsun ama o gücü gösterene kadar kendini yırtıyosa ben ne anladım o güçten. ve halen söylediğimi destekliyorum bu şartlarda halen mondi diyorum..
ybr 125 in 2004 ve 2009 arası kadranları kullanılmış ybr nin aynaları kullanılmış çok güzel olabilir ama bi kerede çalıntı yapmasınlar ben kardeşim dişimi kırıcam ya bu iki şey her zaman bozuyo illa ki kopya yapıyolar ya sende başka kadran yap dijtal koy yapmıssın bu makineyi madem yazık yani başka bişey değil
Yeteneğin varsa bi tane motosiklet tasarlasana nasıl bişey çıkartacaksın?
www.motorumla.net
Bu alet kaç silindir bilen varmı? güzel,ben beğendim...iki sene önce ben cbf250'yi almadan piyasaya çıkmış olsaydı ben bunu tercih ederdim.
Hatta benim motoru satıp bunumu alsam...
Bu motor 250 cc ve daha güzel özellikleri de var. buradan bakabilrsiniz http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...ex/Page-2.html resimleri de burada http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...TRO/index.html
"kbenligil" hangi şehir de nereden almış 4700 motoru bilen var mı ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İKİLER OTOMOTİV VE MOTORLU ARAÇ. İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
ÇINAR MAH. OSMANGAZİ CAD. NO: 14/A BAĞCILAR / İSTANBUL
Tel : 0 212 462 83 35 - 0 212 462 84 71
Fax : 0 212 462 84 48
e-Posta : beko55@hotmail.com
Web : www.ikilercenter.com
ben buradan aldım fakat adamlarla bir kez konusmuslugum yok sadece telefonda ruhsat ve plaka işlemleri için konustum. adapazarı mondial bayi olan yakın ahbabımdan alıyordum fakat motor olmadıgı haberi gelince fabrikadan, saolsun abimiz tanıdıgı olan bu ikiler otomotivden ödeme yaparak aracı aldı, bende ona ödüyorum. simdilerde...
aslında cok birsey farketmedi bana olan fiyatta 4720 tl ye geldi fakat .. ödemelerin sonuna dogru 50 - 100 keseceğim.. samimiyete binayen..
eğer sizde bu fiyatı almıssanız bayiden iyi fiyat gercekten..
cumartesi işlemler yetisirse motoru teslim alacagım inşallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------
hyo iyi motordur, bir arkadaşım kullanıcısıydı... ama eğer saglam cıkarsa bu motor ekonomi acısında hyo dan daha iyi olacak gibi..
dört gözle bekliyorum bu motordan yeni alanların yorumlarını nedir nasıldır benimde listemde yer alıyor :D merak ediyorum..
hımm anlaşıldı
yazılanları en baştan okuyun bence o kdar yorum yazdım bu motoru bayii çapında ilk alan benim şu an 5000km de.. yıllardır motor kullanıyorum beni motorculuga lanet ettirdi ben hata yaptım sizde alıp pişman olmak istiyorsanız siz bilirsiniz!!!
rodajını onlar mı yaptı ben mi nerden biliyorlar hadi iyi yapmadım varsayalım iskeletin boyası kavladı altında paslı yerler ortaya çıktı her gün biyeri kırılıyor bir yeri kopuyor bunlardamı rodajdan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
dogru bu motoru alıpda şöyle iyi böyle iyi diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar bende hemen satacak olsaydım bende aynısı yapardım ama dogru olan bu degil ben hata yaptım bir başkasının da benim gibi aynı hataya düşmesini istemem siz bilirsiniz agalar herkesin paşa gönlü bilir son sözüm bu motoru sende alırsan sende pişman olursunn !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)