Selam arkadaşlar bi bakınıyordum mr250 hakkında herkes şüpheli alsam almasammı gibilerinden ben bu yaşadığım tecrubeler dogrultusunda bilgi vermek amaçlı mr250 destro hakkında artılarını eksilerini dilim döndügünce aktarayım size
magazanın önünden geçiyordum motoru gördüm içeri girdim incelemek için motorla çıktım herşey bu kadar ani oldu
ilk kontagı açıp marşa bastıktan sonra sesine hasta oldum 250cc sınıfındaki en tatmin edici sese sahip almamdaki en büyük sebeb de bu asıl herşey bndan sonra gelişiyor
ECU ateşleme sistemine sahip olan mr250 mondial de bir ilk doğrusu ayrıca sıvı sogutmalı olması uzun yollar için bir avantaj diye düşünüyorum enjeksiyonlu olması tabi günümüz petrol fiyatlarında baya bir cimri ilk denemem de rodaj sırasında 1,25lt ile sürekli 120km hızla 29km yaptım daha sonraki denemem de (3000 km den sonra) sabit 100 km hızla yine aynı benzinle 35 km gittim
frenlemem sistemi gerçekten çok berbat ön çift arka disk fren ama 100 km hızla ani frenle durma mesafesi 6mt
çift piston dan oluşan 249cm3 motoru özellikle 1500 lü kmlerden sonra sanısın ki altında hızar motoru var titreşim hat sahada araştırmalarıma göre pistonların ikiside paralel olarak aynı anda çalıştıgı için bu kadar çok titreşim varmış
hız konusunda merak eden varsa rahatça ulaşabildigi hızı sitesinde de belirtildiği üzere 120km sonraki denemelerimde sıkıştırarak 145 km ye kadar çıktım aldık bi kere inş. önümüzdeki yaza ustamın elinden iyi bi geçecek o zaman km nin altına bile ineriz
buda en son hali ybr125 in ön siperini buna uydurdum yakıştıgını düşünüyorum dogrusu
aklıma gelenler şimdilik bu kadar dedigim gibi biraz oynanırsa motoruyla titreşim haricinde tatmin edici bir mt yeni almak isteyenlere ısrarla söylüyorum üzülürsünüz şiddetle hiç tavsiye etmiyorummm bu fiyata keşke gidip +93 model japon alsam iyiydi dedirtti bana