mct 250 motoru ile bir benzerlik var mı acaba? önceki sayfalarda var denmişti, doğrumudur? o kadar para verip titreşim çekilmez heralde, açıkçası bende heveslenmeye başladım
mct 250 motoru ile bir benzerlik var mı acaba? önceki sayfalarda var denmişti, doğrumudur? o kadar para verip titreşim çekilmez heralde, açıkçası bende heveslenmeye başladım
MR250'nin motorunun silindir sayısının 2 olması dışında MCT250 ile uzaktan yakından bir ilgisi olmadığına her türlü iddiaya girerim.
Bu arada MR 350 'nin gelmesine çok sevindim. Boyut ve tasarım olarak MR 250'den çok daha iyi bence. Umarım fiyatta uçmaz Mondial.
350 liği merak ettim şimdi
hayırlı olsun mondial ciler 350 liğiniz fakat resimleri bi garip cekmişler
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
350 lik motora en az 7 milyar isterler heralde, hala uyduruk Nylon lastikler var 350cc motor
ile 150 km hiz cok rahat yapar saniyorum, bence lastikleri daha kaliteli olmali bu halde buyuk tehlike.
7000 az gelir, 250cc supermoto-enduro-cross getirmişler 9950-9750-8900 tl fiyat biçmişler rapido 400cc diye bir model gördüm, çok güzel, o da firmanın bu çılgın fiyat politikasına takılır heralde ...
250cc de supermoto-enduro-cross da bir boşluk var ama mondial markası için bence rakam bu olmamalıydı ...
Şu motorun sesini falan duysak ya :d
BU MOTOR 120 KM HIZDAN sonra su fışkırtıyorsa arkaya bakmadan KAÇILMASI GEREKEN BİR MOTOR BENCE
daha ne olsun arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim bende bu motordan çok büyük bi beklenti içindeydim almayı düşünüyordum. hatta bi başlıkta mondiali kötüleyen arkadaşlara destan yazdım ön yargılı olmayın bence güzel işler çıkarmaya başladı diye ama bu haber beni hüsrana uğrattı sıfır motordan su fışkırıyosa 10 000 km den sonra pistonda fışkırır yağda, siboplarda kusura bakmayın ama çok ekstra bi motor üretmeddikleri sürece ürettikleri motor piyasada gerçekten herşeyiyle kabul görmedikten sonra benim için mondial motosiklet markaları arasından çıkmıştır. herkese mondialleriyle mutluluklar dilerim...
üstad nasıl bir soru bu yaaa kınıyorum seni nedemek hepsimi su fışkırtıyo? tabi ki çeşitlerini yapmıştır koskoca mondial markası bu borumu ben haberini yetkili arkadaştan aldım yağ ve benzin fışkırtanıda varmış onlarıda 2 ay sonra süreceklermiş piyasaya lastik fırlatan ve şasi kıran modellerinden hiç bahsetmiyorum bile bak
Arkadaşım mondialde sen motor al diye ölüyodu zaten almazsan alma daha 2 gün oldu konuşuyosunuz bmw r1200 aldı arkadaş başına gelmeyen kalmadı o napsın 34000 tl verdi motora komik olmayın
kawasaki 500 lük kullananların hepsi bilir (en 500 kle 500 gpz 500) devir daim pompası yeterli gelmediği ve sıraı silindirler olduğu için motosiklet biraz sıkıştırınca direk radyatör tahliyesinden bütün antifirizi dışarı atar ki 80 veya 90 ı geçince
bende en 500 vardı sordum soruşturdum motorun devir daim pompasının içinde 1 veya 2 cc hava kalınca (halk arasında hava yapmak diyolar) silindirleri soğutamadığından antifirizi kaynatıyormuş
sonra ilk alınan motosilet (ki çin işi antifiriz doldurulmuştur kesin) kesinlikle yağını suyunu kendiniz koymalısınız ayrıca antifirizin bir genleşme katsayısı mevcuttur fazla doldurmuş olma ihtimali var
onu bırakın 120 gibi süratte rüzgar bile soğutmaya yeter motoru motosikleti bi kontrol ettirin devir daim pompası çalışmıyor olabilir (kul yapısı kardeşim belki pervaneyi monte etmediler belkide içindeki hayavı almadılar)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Tek bir kişide çıkmış bir problemden motoru ebediyen karalamak ne kolay değil mi pitoresk arkadaşım ?
Büyük ihtimalle soğutma suyu karışımı fazla koyulmuştur. Otopsici, sen bakabildin mi sende de var mı bu sorun ?
mondial radikal bir değişim geçirerek geçmişteki yapılanmasını bir kenara bırakıp yeni bir açılım gerçekleştirmiştir.bu geçiş sürecinde böyle cesaretli firmalara biz destek değilde köstek olursak,bu ne ticari ahlaka sığar nede sosyal ahlaka.karşı tarafı rencide edecek yada ticaretine sekte vurabilecek bir cümleyi heleki böyle umuma açık, milyonlarca insanın aynı anda görüp fikir sahibi olabileceği bir alanda(internet) sarf etmeden önce bir kez değil bir kaç kez gözden geçirmeliyiz.
otokontrolden yoksun insanlar, diğer fertlerede çamur bulaştırırlar.ama en sonunda kendi çamurlarında boğulurlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)