allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Adamlar bu kadar oturakli bi motosiklet yapmislar arkaya da iki tane duzgun amortisor koyarlar heralde, ayarli olup olmamasi onemli degil onemli olan motorun agirligi yapisina uygun ozelliklerde olmasi. Kullanicinin yaptigi ayarlar durumu kotulestirebilir de cok basit bir motosiklet degil cunku.
@ otopsici:
Allah analı babalı büyütsün abi... Ne güzel bir aile tablosu
Destro ile resminde süper, motor da hayırlı uğurlu olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Başlık 3. sayfaya düştü. Yok mu şu motoru başka alan ? Otopsici arkadaş sanırım yeni sezonu bekliyor .
bence bu kadar heycan yapmayın herşey ortada motor fıyatına göre gayet kaliteli hyo kalitesine yakın bi motor yalnız bişey dikkatimi çekti oda sanki motorda piyasadaki bütün motorlardan bi alıntı varmış gibi... bana kalırsa alınabilecek bi motor ama satılınacak bi motor değil...
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
baslıgın hortlaması ıcın otopsici nikli üyenin bıseyler yapması sart ben de olsa soguk dınlemzdım saglık acısından ıyı olmasada naparsın dayanamazdım bı tur atmadan
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazıyı ama 17. sayfada takıldı.aksoy arkadaşın dediği gibi her model motordan alıntı yapılmış gibi .
motor güzel kullanışlı fakat şuanda tek sorun 120km/h dan sonra motor su kaynatıyor ve kaynayan soğutucu sıvı (su) radyatörün yanındaki su doldurma kapağının üstündeki iğne ucu genişliğindeki delikten fışkırması ve motor üstüne püskürüyor.sıvı kuruduktan sonra sanki motor kızamık geçirmiş gibi oluyor
Ama motor gayet güzel alalı1 hafta oldu 1 depo yakıtla şuanda 370km gittim ve depomda 20tl lik yakıt kaldı (yaklaşık olarak)
motorda ses düzeyi sanki motora abartı egsoz takmış gibi
hız konusunda ise 1. vites ile 2. vites aralığı çok kısa motor 20km/h da çok çabuk 8000devri görüyor ve çok bağırıyor
normal bi yolda motorla zorlanma olmadan 120km/h hızı rahatlıkla görüyorsunuz.
şuanda yazabildiklerim bunlar
saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
bu arada otopsici hayırlı olsun diyemedim
ve tavsiyem en kısa zamanda bi yolculuk yapman.fazla değil 20km git daha sonrasında zaten duyduğun ses tahrik ediyor ve daha da gaza basmak geliyor içinden . sonrasında zaten bırakamıyorsun ;)
O sıvı (muhtemelen antifiriz derler halk arasında : ) boyaya zarar vericektir. Benim scooter ın ön jantın rengini bozdu. Dikkat et bu konuya.
Ve servise bir danış. Eğer sıvı gerçekten kaynıyorsa ve bu nedenle fışkırıyorsa fan müşürünü biraz daha düşük derece ile değiştirmek sorunu çözebilir. Yok eğer suda kaynama yoksa ozaman gerçekten büyük bir sorun var demektir. Ayrıca 120 km hızdan sonra demişsiniz . Bu durumun hızlamı devirlemiş alakalı olduğunu kesinleştirseniz yararınıza olur. Yüksek devirlerde hız olmaksızında yapıyormu acaba. Ki bir motor 120 km hızla giderken su kaynatmaz. Rüzgar yeter tek başına sogutma için. Yada en iyi ihtimalle kapaktaki tahliye valfinde bir sorun vardır veya olması gerekenden fazla sıvı vardır.
Tekrar belirtiyorum (önemli) eğer belli bir devirden sonra sıvı ısınmadığı halde ve kapakta sorun yok,sıvıda olması gereken seviyede ise ve bu fışkırma oluyorsa gerçekten büyük bir sorun sizi bekliyor demektir.
Güle güle kullanın
Ayrıca Otopsici arkadaşım ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...
Birde konuya otopsici el atsın birşeyler yapsın konu ölmesin demişsinizde adam çocuk yapmış yaw daha ne yapsın
teşekkür ederim
denge konusunda gayet güzel . ben tuzladayım km ye gelinde 380 km de yani daha yeni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------
dediğin gibi sıvı (antifiriz) fısşkırıyor resim çekme imkanım olsaydı öotorun üstünü gösterirdim nerdeyse simsiyah motor pembe rengi oldu
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...-MR/index.html
mr350 hadi bakalım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)