Açıkçası güvenemedim sıvı soğutmasına. Zamanla kaçırma, soğutmama gibi durumlarla karşılaşmak istemedim. Belkide alanlar hiç karşılaşmaz ama ben hava soğutmalı 150cc bi motosikleti seçtim. Yakıtta önemli tabi. Gönlüm 250 cc isterdi gücü hissetmek için. Biraz düşündüm de ne kadar parca ve büyük cc o kadar masraf oluyor. Arıza çıkarmasa bile çıkaracak parçası çok. Yakıtıda 150 cc ye göre fazla. Şimdilik 150cc ile yetineceğim
bu gün bayideydim gene akümü şarj ettirmek için gitmiştim
bayiyle de bolca muhabbet yaptım
bayi toplantısı + eğitim semineri için bayiyi temsil edenler ustalar v.s yıl sonunda nazillide toplanacaklarmış
mondial artık yüksek seviye mallara çevirdi gözünü diyor bayideki abi de
elindeki ucuz scoot ları 2007 model mallar dökülen son mallar olacakmış.
küçük bi not.
destro v.s büyük seviyo motor alacak yani yeni çıkan motorları alacak arkadaşlar
şuan için teknik servis yetersiz
ha biyere kadar idare eder ama bilmiyorum ileri düzey bi bilgilerinin de olduklarını sanmıyorum
diyeceğim o ki destro falan alacaksanız ilkbaharı bekleyin
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Öncelikle hayırlı olsun.
Zamanın olduğu zaman video çekersen sevinirim.
Egzos sesini çok merek ediyorum açıkcası.
Regal Raptor 150 5.000KM - Regal Raptor Daytona 350 10.000KM - Yamaha MT-07 20.000KM
benim boy 185
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Tam gelmiş
Sanki küçük Mu Durmuş yoksa banami öyle geldi
Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
fikrim 250 destro ve 150 mr'yi almakta acele etmemeniz .nedenine gelince henüz
bayilerde parçaları mevcut degil her ne kadar 150 mr'nin parçaları diğer 150'liklerle benzerlik göstersede sıkıntı yasayacagınız asikar.modeller bayilerde yaygınlassın ,parcalarıda gelmeye baslasın ondan sonra alın derim
hayırlı olsun otopsici kardeşim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
@otopsici
Hayırlı olsun hocam. Motorun tarzını beğendim. "sıkışık" bir yapısı var, sevdim ben. Zaten sen gidip Nightrod'a da binsen "altında kaybolmuş" der bizim forum ahalisi...Adı üstünde 250cc, ne HEYBETİ olabilir ki...
Arkadaşlar, arka amörtisörlerin ayarlı olup olmadığını merak ediyorduk ama, resimlerde gördüğümüz kadarıyla havalı amörtisör var arkalarda. Yani ayar gerektirmiyor ve patlama, çatlama derdi yok. Bu çok iyi.
İlim, ilim bilmektir. İlim, kendin bilmektir. Sen kendini bilmezsin. Ya nice okumaktır?
bu arada benim gt 650 yi satmaya karar verdim arkadaşlar
malumunuz artık vimizde yeni bir bücür var onun için araba şart kırmızı gelinimi satmak zor geliyor ama mecburiyet
(gerçi çok çok bi sonraki sezon yeniden alırım gibi :D)
soldan sağa annem, ebru (abimin eşi) benim hanım, kız kardeşim kızım ve ben en büyük abim
ha bu arada arkadaşlar motosiklet ufak değil benim bedenim bacaklarıma göre çok uzun o yüzden (yamukluk bende yani)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)