Hayırlı olsun arkadaşım en sonunda + ve - lerini yorum yapacak bir kullanıcı oldu ehehe
Hayırlı olsun arkadaşım en sonunda + ve - lerini yorum yapacak bir kullanıcı oldu ehehe
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler fotoları bekliyoruz
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
hayırlı olsun arkadaş yorumlarını bekliyoruz.
hadi bakalım bol resim ve teknik detay isteriz. gerçekten 15 sayfadır buna çok susadık
Motorsiklet değil ''MOTOSİKLET
Bir şey dikkatimi çekti, otopsici arkadaş da söylemişti zaten, 9. sayfada motorun MR150 ile yanyana fotoğrafı var. Fotoğrafta MR 150'den bile biraz daha ufak duruyor. Bu boyutta 250 cc bir motor bence gayet iyi performans gösterecektir. Son sürat çok fark etmese de hızlanmalar gayet iyi olacaktır bence.
@otopsici:
doğrusu motoru bende çok merak ediyorum, yerinde inceleme şansım olmadı. fikir vermesi açısından eğer imkanın varsa 650comet ile yan yana bi fotoğrafını çekebilir misin?
tşk
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
@Otopsici
herkes merakla incelemelerini bekliyor
Otopsici arkadaşım,
Hepimiz çatladık burada, çık şöyle mahallede bir turla çekiş, titreşim, vitesler vs. kendini belli eder. Zaten GT650'den tecrübelisin anlarsın hemen nasıl gittiğini. En azından milletin merakı bir nebze olsun diner. Hava açınca uzun uzadıya tekrar test edersin. Bende olsa evde oturamam yahu .
aga denemeye fırsatım olmuyor ben sağlık memuruyum neredeyse hiç zamanım olmuyor 4-5 gündür bir kere boş kaldım ondada gün boyunca yağmur yağdı işten daha yeni geldim motosiklet halen aldığım dükkanda çıkarmadım halen dışarıya
ama sesi filan acayip tatmin edici çalışması filan çok hoşuma gitti sadece binip üzerine sürmedim o kadar
çalıştığında fazerin orjinal egzostu ile çalışıyormuş gibi ses çıkarıyor bi olduğu yerde badinaj çektirdim gücü bence tatmin edici gibi geldi ama dediğim gibi sürmeden hiç bişey diyemem
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Peki üzerindeyken boşta devir yükseltince titreşim falan oluyor mu ? Titreşim derken neyi kastettiğimi anlıyorsun, Çin tipi titreşim.
Gt650 kadarsa sorun yoktur.
Peki durduğu yerde rölanti sesini videoya çekme imkanınız var mı en azından sesini duysak şimdilik
motor literatürüne "Çin tipi titreşim" diye bir tanımda girmiş oldu böylece
arkadaşlar biraz sabredin yahu, vakti olunca test edip yazar daha aldığı dükkandan evine getirmeye vakit bulamamış
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Dün bayide özellikle baktım ama Destroda arka süspansiyon ayarı yok maalesef. 150 MCde ise sertlik ayarı yapılabilen süspansiyon var.
Tekrar bayiye gittim. Fakat farklı bir bayiye. Orada Mondial 150 MC,Mondial 125 MH Drift ve Mondial 150 MR vardı. 150 MR hoşuma gitti. MR 250 Destro'dan vazgeçtim. Pazartesi inşallah teslim alıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)