Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Honda Deauville

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    bugün dövil'ime önce boya koruma,daha sora da şeffaf çizilmezlik filmi yaptırdım.özellikle deponun bana doğru bölümüne(tankped yerine),depo yanlarına,arka çanta kapaklarına,ön çamurluk kenarlarına ve farın yan grenajlarına.ancak yapılan yerler bombeli olduğu için birkısım yerler ekli olmak zorunda oldu.benim bundan önceki 4 motorumda bu filmle kaplıydı ve çok memnun kalmıştım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adanalı

Abi nedir bu işin maliyeti bide bunu yazarsan tam süper olacak .
    boya koruma = ?
    flm = ?
    Boya koruma +Film = ?

Bu aradamotorun hayırlı uğurlu olsun .. kazasız belasız kulanırsın işalah ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    arkadaşlar herkese merhabalar. ben hüseyin ankaradayım. deauville alacağım inşallah. bu forumu ''Acaba ne düşünülüyor bu motor hakkında'' düşüncesiyle açmışmıştım. ama artık kesin karar verdim alacam...
    çok teşekkürler hepinize

Motosikleti
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adanalı

Abi nedir bu işin maliyeti bide bunu yazarsan tam süper olacak .
    boya koruma = ?
    flm = ?
    Boya koruma +Film = ?

Bu aradamotorun hayırlı uğurlu olsun .. kazasız belasız kulanırsın işalah ..
    vay vay barış abi,hoş gelmişsin buralara.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.boya koruma ve şeffaf filmi,bu işle uğraşan bir arkadaşım,motor hediyesi olarak yaptı bana.ama normalde boya koruma,motora;100 ytl,şeffaf film de 150 ytl.diye biliyorum.zaten sadece boyalı olan kısımlara yapılıyor.sevgilerimle.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı jaunty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkese merhabalar. ben hüseyin ankaradayım. deauville alacağım inşallah. bu forumu ''Acaba ne düşünülüyor bu motor hakkında'' düşüncesiyle açmışmıştım. ama artık kesin karar verdim alacam...
    çok teşekkürler hepinize

Deauvill kullanıcıları olarak düşüncelerimizi ve sürüş izlenimlerimiz burda eksiksiz paylaşmaya calışıyoruz. Başka yerlerdede deavill hakkında olumsuz birşeye rastlamadım. Ondan dolayıdırkı cutku bey ile birer tane aldık. Başta yaşadıgımız sıkıntıyı servis haletti. Simdi motorumuza mutlu ve huzurlu bir şekilde biniyoruz. Çok daha fazla km yapmış arkadaşlar muhakkak daha faydalı ve tecrübeli bilgiler verecektir.
    Ama ben hız meraklısıyım 250 km hız yapacağım derseniz ayrı kı deauvill ona göre değil. Süratle ne işim var. Yan cantaları rahat sürüş pozisyonu, leyfli sürüşü tercih ediyorum derseniz. Deauvill.
    Sapanca yolunda Cutku 185-190 yaptıysada Deauvill keyf motoru.
    Rüzgar yoksa ok gibi gidiyor. Ben 1000 e yeni geldiğimden 160 km yaptım.
    Rüzgar varsa rüzgarla birlikte her motorda oldugu gibi sallantıyı hıssediyorsunuz. Benim Burgman 650 dede hıssederdim. Rahmetli İstanbuldaki 3 SERVİS ile tanışma fırsatım oldu. Ellerinde parca oldugu müddetce motoru yutarlar. Yeniden imal ederler. geri kalan 2-3 tanesi hakkındada iyi şeyler duyuyor, okuyorum. Şimdilik böyle.

Adanalı arkadaşımızdada bizde yaşanan problem cıkmadı. Bizimki tamamen şanssızlık gözüküyor. Alınan fiyatlarda 19000 ve 19070 . Ancak Bandrol harıc .
    Hakkınızda hayırlısı olur İnşallah.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1264547

Resimler işte burda. Kymco topiğindeki arkadaşlarla yaza elveda derken güzel bir gezi yaptık. 3 kymco ve 2 deauvill.

Bu arada Motor 1000 km gectikten sonra rodajdaki mo mobilet gürültüsü yerini
    Güzel bir motor sesine bıraktı. Şu anda herşey olması gerektiği gibi.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili Cutku, lt/km mi-km/lt mi uyarısı için teşekkürler.bugün dikkat ettimde,km/lt.olarak yazıyordu.ayrıca bugün dövil'ime önce boya koruma,daha sora da şeffaf çizilmezlik filmi yaptırdım.özellikle deponun bana doğru bölümüne(tankped yerine),depo yanlarına,arka çanta kapaklarına,ön çamurluk kenarlarına ve farın yan grenajlarına.ancak yapılan yerler bombeli olduğu için birkısım yerler ekli olmak zorunda oldu.benim bundan önceki 4 motorumda bu filmle kaplıydı ve çok memnun kalmıştım.
    Bora Bey'ciğim, bu durumda göstergenizde hiç problem yok. Her şey yolunda Dijital ekran iki ayrı tüketimi iki ayrı birimde gösteriyor. 1. tüketim gösterimi ekranı o anda ki sürüş şartlarınızda km/lt olarak değer veriyor. Dediğiniz gibi gaz kesince doğal olarak 1 litre ile gidebileceğiniz yol uzunluğu km. cinsinden artıyor. İsterseniz bu birimi ekran önünüzdeyken SEL tuşunu basılı tutarak lt/100km.'ye dönüştürebilirsiniz. Bu ekran sonrası seçimle gelen görüntü ortalama tüketim değerini gösterir. Üstte "Av" işareti olan ekran olup her 3,5 sn.de kendini yeniler. Burda da aynı şekilde lt/100km. birimine dönüştürebilirsiniz. Bu genel tüketim açısından size daha doğru bilgi verir. Her gezi öncesi bunu sıfırlamak gerekir ki zamanla tüketim değerinin düştüğünü görebilesiniz (tabii ki sürüş şartları aynı kalmak şartıyla). Mutlu sürüşler.

Motosikleti
    sevgili Cutku,teşekkürler.bugün yağış olmazsa motoruma bineceğim ve dediğinizi uygulayacağım.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Havanın yağmurlu olması kötü.

Kapalı garajda barı calıştırıp gezeyim.

Motosikleti
    bugün adana'da,öğleye kadar hava fena değildi,hatta güneşli bile diyebilirim.bu havaya aldanıp,mersinden motorcu bir arkadaşımız ziyaretimize geldi.bizde onu ağırladık.ama öğleden sonra biz dışarda iken bir yağmur bastırdı.ne yazık ki deauville'im ilk yağmurunu yedi.gerçi üzerini naylon örtü ile örttüm ama eve gelirken olan oldu.bu arada sevgili cutku'nun söylediğini uyguladım.evvet,lt/km.oldu ekranım.saatide 24 saate adapte etmek istedim ama işte o olmadı.sağlık olsun.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    bugün adana'da,öğleye kadar hava fena değildi,hatta güneşli bile diyebilirim.bu havaya aldanıp,mersinden motorcu bir arkadaşımız ziyaretimize geldi.bizde onu ağırladık.ama öğleden sonra biz dışarda iken bir yağmur bastırdı.ne yazık ki deauville'im ilk yağmurunu yedi.gerçi üzerini naylon örtü ile örttüm ama eve gelirken olan oldu.bu arada sevgili cutku'nun söylediğini uyguladım.evvet,lt/km.oldu ekranım.saatide 24 saate adapte etmek istedim ama işte o olmadı.sağlık olsun.

Aslında onun dışında geriyede birşey kalmıyor.
    Birde amörtisör sertlik ayarı var. Benimki orta sertlikte. Artıcılı kullanışlardada aynı kalsın dendi. Lastık hava basınclarını unutursak sol ayagımızın motorun alt kısımda demire yapışmış etiket var.
    Ön 36 arka 42 hava basıncı.

Motor suyu sağ önde yandaki izgaralardan görülebiliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı john coffee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO XCİTİNG 250

Sevgili Adanalı abi dorado corvusu satıp nasıl deuville aldın yaww helal sana valla ???

Adanalı nın Dorado Corvusu vardı aynı benim gbi valla helal olsun imerendim şimdi ileride benim de olur belkiii

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Yanlız benim motorda ön ayaklarda ve arka cantada yeni taktıgımız reflektörlerde işe yarıyor gözükmüş. Gece hakıkatten motosıkletlerde zayıf bir arka stop ışıgı var. Arka cantaya ve şık duracak yerlere yapıştırılacak reflektörler görünür olmamızı sağlayacaktır.
    Ayrıyetten kaskımızın arkasında parmak halınlıgında 15 cm lık reflektör yapıştırdık. Fayda faydadır. Ön farlar ve sıs fararıyla önden görünür olabiliyoruz ancak arkadan gelen tünelde motosikleti görmeyebilir.
    Resimdede fark az da olsa gözükmüş.

Motosikleti
    sevgili john coffee kardeşim,merhaba.dorado/corvus'tan sonra sıfır yamaha ybr 125,ondan sonra sıfır hyosung gt 250 comet vardı.şimdi ve nihayet deauville'im oldu.sanırım artık son noktam olur.(çünkü hanıma artık değiştirmeyeceğim konusunda söz verdim./tutabilirmiyim bilmiyorum)umarım allah seninde gönlüne göre verir.sevgilerimle.

Motosikleti
    arkadaşlar,nerelerdesiniz ? sesiniz sedanız çıkmıyor.hayırdır !!!

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Göstergedeki anlık tüketim rakkamlarına baktım. 8-10-18 v.s b.r sürü rakkam cıkıyor. Depoda kı benzinle 230 km yaptım ve kalanla 100 km daha gider gibi geliyor. Toplam 330 yapar ve depodada 2 litre kalır.
    Sanırım bir süre sonra 19 litre ile 400 km yapacak.

Deauvill i herkes begeniyor, fikirde bulunuyor ama kullanıcılar ya siteye girmiyor yada gezmiyor.:cherry

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    1 haftalık yagmur geliyor. Bugun hanımla Eston, Şile ,aradan orman yolundan rıva ordan kavacık 200 km yok yaptık. 110 kg ben,hanımda 65 kg. . Sankı tekmişim gibi performans gösterdi. Yokuşta ,hızlanmalarda 2 kişiymiş gibi farklı bir tepki vermedi. Biraz ruzgarlıydı. Rüzdar aldıgımda motor normal olarak ruzgarla birlikte sarsılıyorkı her motorda ruzdarda alacağınız tepki aynıdır.
    Şu anda 1800 km cıvarına geldim. Motorun sesi dahada güzelleştı.
    Yarım depoyla 220 km yapmış şu an. Sağolsun Cuneyt bey km anlık ölcerimide ayarladı. Anlık gösterge de yakıt değişken. Duz yolda 4 lıtre gösterirken yokuşlarda
    7.4 lıtreye cıkıyor. v.s Ama benim için bir depoyla kac gider. Tabi pisikolojık.
    50 km az gitse ne olur. Önemli olan keyifli gitmek.

Üzerinde Cemax XENON var. h7 gece kullanmak pek kısmet olmadı ama gündüz beyaz ışık sıslerle birlikte farkedilmemi sağlıyor. Gerci üzerindeki orıjınallerde uzunları yakıp giderseniz bayagı etkili oluyor.
    Yanlız virajlarda yapılmamsı gerekenleri yaparsanız her vitestlide oldugu gibi
    motor arkası sallanıp tepki veriyor. Virajda 3 ten ikinci vitese düştünüz.
    Motorun kıcı sağa sola sallanıyor. Şimdi artık yapmıyorum. Motor tor tor edip bir alt visesi istesede virajdan cıkıp motoru dıkledikten sonra vites düşürüyorum.

Motosikleti
    hava şartları bırakmıyor ki,şöyle biraz km.yapalım.böyle giderse rodajı bile tamamlayamayacağım.(henüz 310km.oldu) bu hafta sonu gurubumuzla niyetlendik.ama şimdi baktım;cuma-c.tesi-pazar yağışlı gösteriyor.

________ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 650 MT
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resim eklemişsiniz. Birazda bilgi isterük. Maşşallah Motorda cıl cıl.
    Merhaba ben Bursadan Levent, bir yıldır Deauville kullanıyorum, gayet memnunum ancak, şuan Honda Goldwing'e göz dikmiş durumdayım. Motosiklete son noktayı koymuş olurum.

sevgili Cutku, lt/km mi-km/lt mi uyarısı için teşekkürler.bugün dikkat ettimde,km/lt.olarak yazıyordu.ayrıca bugün dövil'ime önce boya koruma,daha sora da şeffaf çizilmezlik filmi yaptırdım.özellikle deponun bana doğru bölümüne(tankped yerine),depo yanlarına,arka çanta kapaklarına,ön çamurluk kenarlarına ve farın yan grenajlarına.ancak yapılan yerler bombeli olduğu için birkısım yerler ekli olmak zorunda oldu.benim bundan önceki 4 motorumda bu filmle kaplıydı ve çok memnun kalmıştım..
    Bu film kaplama olayı ilgimi çekti, zira benim arka çantalar geniş olanlardan, artçılar inip-binerken ayaklarını sürtüyorlar. Fotoğrafları paylaşırmısınız.

Motosikleti
    tabii ki sevgili levent kardeşim,artçıların ayakları ve depo üstü konusunda hemfikirim.zaten bütün motorlarımda bunun için yaptırdım.en kısa sürede resimlerim.sevgilerimle.

tüm DEAUVİLLE'cilerin,mübarek KADİR GECE'sini kutlarım.sevgilerimle.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    şuanki motorumu bir süre kullandıktan sonra alacağım motorlar arasında honda deauville başı çekiyor,gerçekten bakmaktan zevk aldığım hani hastalarının deyimi ile karşısına gecip rakı içilcek bir motor bu topiği fazla okumamam lazım sonra gaza gelip gidip almaktan korkuyorum motoru ayrıca hanımla papaz olmakta istemiom canım abilerim siz zevkle binin motorlarınıza allah kaza bela her türlü şerden sizi uzak tutsun lastikleriniz hep düz bassın belki bende bir gün aranıza katılacağım...

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler