Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Honda Deauville

REKLAM ALANI
    KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanın Yağcı Bir arkadaşı olursa böyle bilginin kralı gelir.

Acıklamaların için bende teşekkür ederim.
    hehee ama benim asıl işim sistem yönetim...
    bilişim güvenlik ağırlıklı olmak üzere yani..
    grup şirketlerden biri AUTOLİNK A.Ş ACDelco akü, motor yağları, ve yedek parçalarının TÜRKİYE distribütörü olup tedarikçisidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehee ama benim asıl işim sistem yönetim...
    bilişim güvenlik ağırlıklı olmak üzere yani..
    grup şirketlerden biri AUTOLİNK A.Ş ACDelco nun TÜRKİYE distribütörü olup tedarikçisidir.
    İşte püf nokta burası. Olayın tümünden haberdar ve bilgili olmak.
    Samımıyete istinaden espiri yaptım. Yoksa kymcoyla çayınızı içtim.

Aslında Pazar sabahı hanımlar uyanana kadar şilede bir gözleme yeyip 12 ye kadarda dönsekmi. Kardeş topik kymcocuları da alırız. Hava durumunu bilmiyorum. Resim siparışlerinide hallederiz.
    08.30 da yola cıkıp gözlememizi yeyip döneriz diye düşünüyorum. Pazara cok var . Daha bu olayı pişiririz.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte püf nokta burası. Olayın tümünden haberdar ve bilgili olmak.
    Samımıyete istinaden espiri yaptım. Yoksa kymcoyla çayınızı içtim.

Aslında Pazar sabahı hanımlar uyanana kadar şilede bir gözleme yeyip 12 ye kadarda dönsekmi. Kardeş topik kymcocuları da alırız. Hava durumunu bilmiyorum. Resim siparışlerinide hallederiz.
    08.30 da yola cıkıp gözlememizi yeyip döneriz diye düşünüyorum. Pazara cok var . Daha bu olayı pişiririz.
    şenol bey;
    yolunuz düşerse her zaman beklerim.opet benzin istasyonunu biliyorsunuz.
    pazar günleri kısa rutlu gezi olursa bende gelirim..
    ama benim asıl keyif aldığım daha uzun mesafeli konaklamalı geziler.
    belirli saatlere sığdırılan geziler istanbul da olduğumuz için trafik içinde oluyor genelde..yorgunluğuna değmiyor gibi oluyor.
    gittinizmi hiç bilmiyorum ama asıl tadı çıkarılan yollar yalovadan sonra düzceden sonra başlıyor.
    bayram tatilinden yararlanıp çanakkale gökçeadaya gitme planım var.
    şehirin kalabalığından uzaklaşıp 2 gün bile olsa sessizlik içinde adanın ıssız yollarında gaz açmak çok güzel olur.
    mevsim balıklarına hiç girmeyelim.. www.gokceadalicakir.com bir inceleyin
    Alıntı birisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    22.07.08
    Gökçeadadayız. Nerdeyiz? Dünyada mıyız? Bilmiyorum. Neden bu güne kadar bu adaya gelmemişiz. Üzülmemek elde değil Antalya, Bodrum v.s. burası çok farklı bir yer. Çakır�da sardalya yedik ama tahinli ballı cevizli karpuz reçeli tatlının tadını uzun süre unutmayacak gibiyiz.

bu gökçeadayı pişirme listesine alın derim. izin kağıdı çıkar belki...

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şenol bey;
    yolunuz düşerse her zaman beklerim.opet benzin istasyonunu biliyorsunuz.
    pazar günleri kısa rutlu gezi olursa bende gelirim..
    ama benim asıl keyif aldığım daha uzun mesafeli konaklamalı geziler.
    belirli saatlere sığdırılan geziler istanbul da olduğumuz için trafik içinde oluyor genelde..yorgunluğuna değmiyor gibi oluyor.
    gittinizmi hiç bilmiyorum ama asıl tadı çıkarılan yollar yalovadan sonra düzceden sonra başlıyor.
    bayram tatilinden yararlanıp çanakkale gökçeadaya gitme planım var.
    şehirin kalabalığından uzaklaşıp 2 gün bile olsa sessizlik içinde adanın ıssız yollarında gaz açmak çok güzel olur.
    mevsim balıklarına hiç girmeyelim.. www.gokceadalicakir.com bir inceleyin

bu gökçeadayı pişirme listesine alın derim. izin kağıdı çıkar belki...
    Yaz olsa bir hafta sonu kacılır ama şimdi kızımı kursa götür, v.s kaçmak zor.
    Birde maçlar başladı. Ama fırsatı buldummu en uygun neresiyse gider gelirim.
    Bayramda siz oturun ben bir gezip geleyim desem beni pişirirler. Bayramda motorda yok. Çocuklarla kısa biryerlere kacacağız. Kısmet.

Ama illaki bir hafta sonu gün kacarız ,

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlar sizler sürprizim var.bugün deauville'mi teslim aldım.plakası yarına kaldı.şimdi resimleri...

Motosikleti
    skygo SG250-4
    hayırlı uğurlu olsun abi. kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle
    Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizler sürprizim var.bugün deauville'mi teslim aldım.plakası yarına kaldı.şimdi resimleri...

OOOOOOOOO Abicim . Hayırlı uğurlu olsun. Allah tekerini düz bassın.
    Valla Bu deauville Hastalıgı sardımı adamı motorunu takasa bıraktırıyor.

Değişik bir durumdan sonra Honda ve servislerinin malının arkasında durması seninde kafanı rahatlatmışa benziyor. Valla yapıştırma nazarlıktan yan cantalara yapıştır. Motor maşşallah görüntüsüyle cabuk nazara gelecek bir model. Kaskonuda yaptır. Başımın gözümün sadakasıdır de yaptır.

Bu arada dıkkat edeceğin bir konu........

Bugun Cuneyt beyde Yetkili Servis Güngör Motora gitti. Honda Merkezinde
    tavsiyesiyle motora Power racing 4 zamanlı 10/50 castrol marka yağ koydular.
    Barız motorda bir rahatlama oldu. Bende 1000 bakımda koyduracağım.

Adanada havalar dahada sıcak. İçindeki yağı alır almaz değiştir bence .
    Aldıgın servisede danış. Merkezden teknik yetkiliden bilgide alsınlar.

Ortralıkta satılan cok deauvill var ancak topikte şimdilik 3 kişi olduk.

Tekrardan hayırlı olsun.

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    bence tam türkiye turunu bırak dünya turu yapılacak makina...

Motosikleti
    sevgili ayhism-sbuyukkilic dostlarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkür edeim.hepimizin tekeri düz bassın,allah kaza bela vermesin.bugün teslim alırken ustaya sordum ve bende gördüm.castrol 1 racing 10/50 koyduklarını söyledi.ben bu yağı hyosung comet'imde de kullanıyordum ve memnundum.bende 1000 bakımda bu yağı koyduracağım.bu arada ustam ilk 1000 km.5000 deviri geçmemi söyledi.benim hyo'da v motordu ve motoru 1-2 yıldır kullananlar bana,5000-6000 arasında kullanmamı ama ara sıra 10 sn.liğine 9000 devri göstermemi önermişlerdi.v motorların yapısı gereği değişken vites ve değişken süratlerde kullanırsam eğer,daha iyi verim alabileceğimi söylemişlerdi (hyo için).sizin bilgileriniz nedir?

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Abi motora aşık oldum Touring alırsam bu model ilk sırada geliyor
    Bu arada hepinize hayırlı olsun
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    sevgili ayhism-sbuyukkilic dostlarım.iyi dilekleriniz için çok teşekkür edeim.hepimizin tekeri düz bassın,allah kaza bela vermesin.bugün teslim alırken ustaya sordum ve bende gördüm.castrol 1 racing 10/50 koyduklarını söyledi.ben bu yağı hyosung comet'imde de kullanıyordum ve memnundum.bende 1000 bakımda bu yağı koyduracağım.bu arada ustam ilk 1000 km.5000 deviri geçmemi söyledi.benim hyo'da v motordu ve motoru 1-2 yıldır kullananlar bana,5000-6000 arasında kullanmamı ama ara sıra 10 sn.liğine 9000 devri göstermemi önermişlerdi.v motorların yapısı gereği değişken vites ve değişken süratlerde kullanırsam eğer,daha iyi verim alabileceğimi söylemişlerdi (hyo için).sizin bilgileriniz nedir?
    1 vitesten 2 ye gecerken 4000 - 2 den 3 e gecerken 4500 devir- 3 ten 4 e gecerken 5000 devir 4 ten beşe gecerken 5000 -5500 devir uyguladım.
    500 km den sonra vites gecişlerinde motorun sesini dinleyerek te vites gecirdim. Yanı motor vitesi değiştirme zamanı geldi dıye uyarıyor.

Devamlı vites değiştir. Motor yaşaladı 2 de idare ederim diye düşünme. At birinci vitese Ama komprasör yaptırırayım derken benim gibi öne doğru yığılma

Demek yağın Adanadada 10-50 koyulması deauvillerde uygun olan yağın bu oldugu anlamına geliyor gibi. Cefasını biz cektik ama doğru yol bulundumu ne. Ama yetkilini söylediği bu . Yağ değişiminde 10_50 kullanın. Hakkatten yağ motoru vezir de eder rezilde..
    Şimdilik durum onu gösteriyor.

Alıntı mach1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi motora aşık oldum Touring alırsam bu model ilk sırada geliyor
    Bu arada hepinize hayırlı olsun
    Şimdi ben paşa paşa 150-160 tan fazlasını gitmem. Vites aralıkları uzun , görüntüsü OTURUŞ pozisyonu keyifli bir motor düşünüyorum hedefim bu diyorsak Deauvill. Allah herkese gönlüne göre versin.

Motosikleti
    burada,gurubumuzdan bir arkadaşımızın REGAL RAPTOR'u var.250 cc.bu yaz,regal sitesinden,birbirinin yüzünü görmemiş ama siteden tanışan 5 regalci,izinlerini ayarlayıp,karadeniz gezisi yaptılar.5 motor 6 kişi olarak.12 gün 3600 km.süren bir gezi olmuş.(bknz.gezi yazıları)arkadaş ADANA'dan,diğer iki kişi İSTANBUL'dan,iki kişi de,sanırım BOLU'dan katılmış.gelince anlata anlata bitiremedi.gelecek yaz,biz de kendi gurubumuzla karadeniz düşünüyoruz.kendisi,12 günün yetmediğini,görülmesi gereken birkaç yere de izinlerin kısıtlı oluşu nedeniyle gidemediklerini,bu yıl enaz 15 gün olması gerektiğini ve bize tecrübelerinden dolayı rehberlik yapıp,bir kere daha karadeniz'i görmeye değer olduğunu söyledi.söylemek istediğim,biz deauvilciler de böyle bir gezi düzenleyebilir,hem tanışmış,hem de gezmiş oluruz diye düşünüyorum.ne dersiniz?düşünmek ve karar vermek ve uygulamak için önümüzde koca bir kış var.

şuna bir bakarmısınız!!!!!!! http://www.motosiklet.net/forum/gezi...karadeniz.html

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı ________ adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Resim eklemişsiniz. Birazda bilgi isterük. Maşşallah Motorda cıl cıl.

burada,gurubumuzdan bir arkadaşımızın REGAL RAPTOR'u var.250 cc.bu yaz,regal sitesinden,birbirinin yüzünü görmemiş ama siteden tanışan 5 regalci,izinlerini ayarlayıp,karadeniz gezisi yaptılar.5 motor 6 kişi olarak.12 gün 3600 km.süren bir gezi olmuş.(bknz.gezi yazıları)arkadaş ADANA'dan,diğer iki kişi İSTANBUL'dan,iki kişi de,sanırım BOLU'dan katılmış.gelince anlata anlata bitiremedi.gelecek yaz,biz de kendi gurubumuzla karadeniz düşünüyoruz.kendisi,12 günün yetmediğini,görülmesi gereken birkaç yere de izinlerin kısıtlı oluşu nedeniyle gidemediklerini,bu yıl enaz 15 gün olması gerektiğini ve bize tecrübelerinden dolayı rehberlik yapıp,bir kere daha karadeniz'i görmeye değer olduğunu söyledi.söylemek istediğim,biz deauvilciler de böyle bir gezi düzenleyebilir,hem tanışmış,hem de gezmiş oluruz diye düşünüyorum.ne dersiniz?düşünmek ve karar vermek ve uygulamak için önümüzde koca bir kış var.

şuna bir bakarmısınız!!!!!!! http://www.motosiklet.net/forum/gezi...karadeniz.html
    15 gün kacarsak eve bir daha girebilirmiyiz bilmem. Ama elbet bir hovardalık yapacağız. Yoksa şile ağva, anadolu fenerleriyle bu motoru eskitemeyiz.

Motosikleti
    mesela ürgüp-göreme olabilir.şöyle 3-4 günlüğüne...siz oradan,ben buradan katılıp buluşuruz...

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    mesela ürgüp-göreme olabilir.şöyle 3-4 günlüğüne...siz oradan,ben buradan katılıp buluşuruz...
    Neden olmasın .
    Yanlız alır almaz yağı değiştirmende fayda olabilir. Hanı 1000 km kadar içindeki kalsın derler falan .
    İlk 1000 km için bir mahsuru yoksa 3 litre 100 ytl değiştir gitsin.

Bu arada kaca aldın, aksesuar taktıracakmısın. ilk izlenimler v.s bekliyoruz.....))))))
    Biz güngör motordan sahibinden com da görüldüğü gibi 19. 070 aldık. Artı Bandrol.... ....)))))
    Valla stoklar bitince dahamı pahalı olur, yoksa kış geliyor diye ucuzlarmı göreceğiz.
    Bu arada 2009 değilmi.

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    [B]arkadaşlar sizler sürprizim var.bugün deauville'mi teslim aldım.plakası yarına kaldı.
    Hayırlı olsun hemşehrim, gerçekten görünce çok sevindim. Allah mutlu mesut kullanmanı nasip etsin. Çok yakışıklı kerata.
    Önceikle söyleyeceğim, aman ha sakın olaki bu makinede, hem de rodaj süresi içerisinde 9000 devirleri 1 saniyeliğinede olsa görmeye çalışma. Seninde farkedeceğin üzere motor devir saatinde kırmızı çizgimiz 8500'de başlar. Diğer bir deyişle bu devirden sonrası biraz cısss. Şunu iyi bilmemiz gerekir. Bu motorlar yüksek devir için değil, yüksek tork için üretilmiştir. Yani seyahat konforu ön plandadır. Yüksek devir için olsaydı piston kollarının boyu daha kısa tutulur ve tork değeri yüksek çevirim ile alınmaya çalışılırdı. Bizim makineler yavaş yavaş hızlanmayı sever. Gerektiğinde çok iyide ivlelenme değerleri verir. Honda, rodaj süresini 500 Km olarak vermektedir. Yani en azından 500 Km boyunca 5000 devirleri pek geçmeden ve motoru yavaş yavaş devirlendirip yavaş yavaş düşürerek kullanmaya özen göstermekte fayda var. Mümkün olduğunca sabit bir devirde uzun süre kullanmamak idealidir. 500 Km.'den sonra yine hep kademeli artışlarla ama uzun süreli olmadan daha yüksek devirlere çıkılıp düşülebilir. Bu sayede motorun farklı devirlerde iyi tepkiler vermesini sağlarsınız. Motorlarımız, fabrikadan üzerlerinde 10/30 çift dereceli yağ ile sevk edliyor ki buda soğuk iklimli bir yere giderse kötü yağlama riskini ortadan kaldırıyor. Sizin de bildiğiniz üzere, düşük dereceli yağlar soğuk iklimlerde yüksek dereceliler de sıcak iklimlerde daha iyi kaydırma değerleri verirler. Makinelerin üzerinde ki yağ Türkiye'nin doğu bölgesi için ideal olabilir. Ancak ne Adana ne de İstanbul -10 ve daha aşağıları gören bir iklim kuşağında olmadığından 15/40 veya 15/50 (özellikle Adana için) çok daha ideal olacaktır. Honda'nın kitapçığında da göreceğiniz üzere bölge derecelerine göre kullanılabilecek yağ çizelgesi bunları gösterir ve bölgeye göre yağın hemen yenilenmesi gereğinden bahseder.
    Bu arada aklınızda olsun, motorunuza aksesuar ilave ettirmeyi düşünüyorsanız, motora kesilecek faturada görülen ve motor ile aynı anda alınmış aksesuarlar 2 sene boyunca ama motor alındıktan sonra ilave ettirilecekler 1 sene Honda garantisinde olmaktadır.

Motorunuzu mutlu mesut kullanmanız dileği ile.

Motosikleti
    Cutku,sbuyukkilic,verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.motorumun plakası bugün elime geçecek.aldığım yer,plaka ile beraber,garanti belgesini ve kullanma kılavuzunu birlikte vereceğini söyledi.aslında kullanma kılavuzunu dün verseydi,şimdiye kadar dersimi çalışmış olurdum.aksesuar olarak,topcase shad 48 lt.taktırdım.başka aksesuar düşünmüyorum.belki ilerde yan çanta kapaklarını büyütebilirim.19.000'e aldım.işte topcase ve 2008/2 taşıt pulu dediğimiz vergisi ile 19.500' mal oldu.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Bora kardeş hayırlı olsun. Ama gözlerime inanamadım! Güle güle bin. Tabi bu arada bizi de satmışsın "biz deauville'ciler' diyerek. Bu kısma da üzüldüm açıkçası. Artık gruptan koparsın herhalde!

Motosikleti
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora kardeş hayırlı olsun. Ama gözlerime inanamadım! Güle güle bin. Tabi bu arada bizi de satmışsın "biz deauville'ciler' diyerek. Bu kısma da üzüldüm açıkçası. Artık gruptan koparsın herhalde!
    herşeyin bir açıklaması olduğu gibi bununda var.olurmu hiç öyle satma filan.ben hala guruptayım.haluk hocanın regal gurubu ile karadeniz seyahati konuşuldu ve yazıldı,o yüzden ben de deauvilciler bir araya gelelim dedim.kırılmanıza gerek yok.sevgilerimle.

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora abimizi yedirmeyiz kimseye. Deauviilcilerin kralı Bora abimiz. Amac motosiklet muhabbeti, gezisi, arkadaşlıgı olduktan sonra motor neki, markası neki. Adanaya İstanbullu Deauvillcilerden selam. Kismet olurda bir gün tam ortada buluşuruz.

Bugün motor acma calışmaları nedeniyle İstanbul-Sapanca yaptık.
    125 km gidiş 125 km dönüş. Alabalık İskenderimizi yedik dönuk.

Motor gazı yedimi yağ gibi kayıyor. Cuneyt bey 185 i cok düz ve boş bir
    yolda vurdu. Benim yemedi. 160 ta kaldım. Bu arada debriaj değiştikten sonra herşey saat gibi çalışıyor.
    Daha fazla hızda sağlıga zarar.
    İyiki DEAUVİLL almışım.

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler