Bütün NT 700 Deauville kullanıcılarına selamlar, sizler beni tanımıyorsunuz ama ben sizleri çok yakından tanıyorum. Uzun zamandır forumunuzu takip ediyor ve internete girdiğimde yeni bir paylaşım veya resim eklenmiş mi diye ilk sizin foruma bakıyorum. Ben de aranızdaki birkaç arkadaş gibi iki teker sevdasına geç tutulmuş, 2 sene scooter geçmişi olan 36 yaşında 183 kilo 90 kg. bir adamım
Bir çok motor arasında gittim geldim, burgman, bandit, transalp, v strom vb. Ama özellikle sizden duyduğum ve eşimle beraber çok hoşumuza giden yengen vizesini alabilen yegane motor deauville oldu. Zaten benim de gönlüm baştan beri bu motordaydı ama tamamen duygusal nedenlerle bunu kabul etmek istemiyordum. 2. el ilanlarını dikkatle takip ediyorum. Belki de kısmetse gelecekte sizlerden birinin bej deauville'i benim olacak
Ve şuna emin olabilirsiniz ki o günü hasretle bekliyorum ve inanır mısınız rüyalarımda görüyorum.
Sizlerin paylaşımları, gezi fotoğraflarınız, tecrübeleriniz bizim gibi bu motora aşık, ama henüz kavuşamamışlar için çok faydalı oluyor, bilginiz olsun istedim.
Hepinize kazasız belasız, keyifli sürüşler diliyorum.....