yok abi
kısmetse geziden sonra sahibinden e vericem ilanı
gezi için para biriktirmeye başladık, inşallah bir terslik olmaz da kazasız belasız gider geliriz
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
bugün ruhsatı almak için z.burnundan maltepeye gittim.gidiş geliş toplam 110 km.
dövil ortalama 4 lt yakıt tüketti.
100 km sabit hızla tadını çıkara çıkara yol aldım.
açıkçası 600f 'ten sonra ne bilek ağrısı ne de bel ağrısı çekeceğimi sanmıyorum.
dövilin en güzel yanı da, stabil ve konforlu yol alması olsa gerek.
fakat dövilin şu anki satış fiyatı olan 22000 bu motora verilir mi verilmez mi onda tereddütlüyüm.
ben şahsen kesinlikle bu motora 22000 VERMEZDİM...
giderim 24000'e 2006 model R 1200 rt alırım.hayatın tadına bakarım.(e tabi borusan servisi de zengin ederdim ama, BMW bakımsız da olmaz ki.)
bir de aldığım dövildeki hoperlör tesisatı çok zayıf 30 km üstüne çıktığımda müzik sesi duyamıyorum.sizler bu sorunu nasıl aştınız?
ayrıca boyum da motora göre kısa kalıyor.(boyum 1.75)sele alçaltılabiliyor mu?çözüm önerisi?
Merhabalar ben de bugün deauville ci oldum pazartesi motoru alıcam, gezilerde görüşmek üzere..
Hayırlı uğurlu olsun.
Mennun kalacağınızı tahmın ediyorum
Artık Cumartesi sabahı Şile yoludaki gözlemecilerde kahvaltımızı yaparız.
Ama bunun deplasmanıda var. Garipcedede güzel bir güzergah ve kahvaltı var.
Bende motoru ilandan kaldırdım. 2009 FUL aksesuarlıyı satıp 2006 model almanın cok bir espirisi yok. Gezilerde yanlız mı bırakaağız senı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 AM ----------
Motorunuz hayırlı olsun.
Hopollör için bir yorumda bulumanayacağım. Çünki bizde o bile yok.
Benım boy 1.80 . 5 cm lik kısalık cok az etki edebilir. Çünki benımde 1.80 limiz sayılır. Kilo 113 olunda agır basıyorum motorda alcalıyor olabilir.
Aslında bu motora 22000 vermeyen bu katogorıde BWV muadili motora bir motor parası daha vermek zorunda. Üstelik Koskoca istanbulda Sadece İstinyedeki bir servise mahkum. Aman Sadece BWV benden uzak dursun.
Dediğiniz gibi deauvill le 80-120 arası keyifle yol alıp o tatlı motor sesini alıp motorun keyfini cıkarıyorsunuz.
Genelde cumartesi ve pazar sabahları bazen kahvaltıya kacıyoruz . Bekleriz.
Gerci motor ayrımı yok. Ama 2 deauvill vardı . 3 olduk. Sizle de 4 olacağız.
Bırde Bursaya gittikmi oldukmu 5...
Bırde adanası vardı ama Şimdilik mola verdi.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
sizlerle kahvaltı yapmaktan büyük keyif duyarım şenol abicim.
bu sabah hanımı çocuğu alıp çengelköye çınaraltına kahvaltıya gittim.
hanıma sözüm vardı vapurla boğaz turu için fakat hanımın o kadar çok hoşuna gitti ki moto gezintisi, sahil kenarından tatlı tatlı yol alalım dedik,
ordan da polonezköy riva yaptık.
bizim için eşsiz, harika bir geziydi.
eve geldim bi baktım ki 120 km yapmışım.
dövil yormadığı için farkına bile varmamışım...
bi kere de şile ağva yapmak istiyorum.
bu güzergahta 4-5 dövilci haftaya güzel bir tur yapabiliriz.
saygılar...
ersinim hayırlı uğurlu olsun ..))
BMW icin Borusan'a mahkum degilsiniz yalnisiniz var.. ben bir kere bilr Borusan'a goturmedim... Yag, yag filtresi , balata degisimi vs gibi std isleri arabami da bakima goturdugum mahalle arasi ustamiza goturuyorum mis gibi yapiliyor. Kaldi ki bir suru ozel BMW servisi de var gayet uygun fiyata bakimlari vs yapiliyor. Deauvile iyi makine sonucta Honda ama BMW'nin hakkini da o kadar kolay yemeyelim yahu.... 22'ye 1200RT 2006 model duruken bir alt sinifta ki bir motor almazdim ben olsam ama zevkler ve renkler asla tarisilmaz...
A.S.A.
:pr:
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Selam arkadaşlar. Benim motor 30000 oldu. Problem yok.
ben bu motora aşık oldum aradıgım özellikler ve tip bu motorda mevcut bmw ile kıyaslayan arkadasşar sıfır ve ıkıncı el fıyatlara bakın derim bmwler 12bin eurodan baslıyorlar...bu motorda abs var şaft var kendinden yan canta var ufakta olsa, 700cc 66 beygır 66nm tork gayet ideal tipi çok şık konsolu cok güzel viraj kabiliyeti çok iyi daha ne olsun eksi olarak agırlı var sanırım onuda yeteri tecrübeyi edinince hallederim tabi ben alana kadar üretimi kalırsa :D merak ettiğim vfr 800 ile kıyaslayabilirmiyiz bu motoru?
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
22000 ye sıfır cıllop gibi motor varken 2006 model resmi tek servisi olan Bmw
yı almak pek te akıllıca değil.
BMV Alıp sokak arasındaki tamırcı peşinden koşmakta pek mantıklı değil.
Ama turıng olarak rt 1200 tabiki hoş duruyor. Ama parca stokta bulunmassa sokak arasındaki ustanında bmv kullanıcısının da işi zor. Ama rt 1200 un muadili Hondada pan europan. Bence BMW KENDİNİ GELİŞTİRMELİ ve yurt dışına göre Türkıyede sırf marka bağımlıları revacta diye ikji mıslı fıyata Türkıyede motorlarını satmamalı. Avrupada değil 2006 modeli sıfırı o fıyat.
Onu bunu bilmem hangi motor iyi anlamak için kahvaltıya gidiyoruz.
Motor v.s ayrımı yok. Gelmek istersenız buyrun bekleriz.
çok güzeller masallah nazar degmesin
seviyom uleyn
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Motorlar Şile ağva,riva , rumeli feneri derden körelip gidecek valla.
Artık evde ağırlıgımız koyup en azından 1 gece kalmalı bir gezi yapmak lazım. Ancak bu güzergahlardakı orman yolları hakıkkatten cok keyifli.
İhlamur , orman kokuları arasında 100-150 km yol yapılıyor .
Hedefte olan kefken kerpeye doğru acılacağız. Madem gece kalmalı olmuyor barı yol yapalım. Buralara gezi yapan guruplarada kaynak yapabiliriz.
Motoruyla aramıza kara şövalyesiyle katılan ve rıvada keyifli bir ortamda aramıza katılan ersin arkadaşımıza tekrardan hoşgeldin deriz.
Bahsi geçen güzergahlarla birlikte Avrupa yakasındaki garipçe köyü ile yalıköy kıyıköy güzergahları da listemizde..
Çok yerinde bir tercih yaptığıma inandığım deauville için bana kaynak olmanızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Bundan sonra gezilerde birlikte olacağız anlaşılan. Mesela cumartesi yine kahvaltı var sanırım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)