tam adı NT 700V Deauville fiyatı 13.163 YTL
güzel motor
tam adı NT 700V Deauville fiyatı 13.163 YTL
güzel motor
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
çin motorları ve üreticilerine sonsuz teşekkürler.onlar olmasa bu motoru bu fiyata sittin sene göremezdik
bence de bu fiyata bu motor super.kım bınebılır kı 2. el harıc bole bı maınaya sıfır olarak???herkesın o kadar parası olmadıgı kesın.
bir baska yonu de bu oalyın neden ulkemıze hep sonradan gelıyor bole motorlar.ben bu motoru daha 4-5 ay once hondanın isviçre sitesinde gormusdum ve fıaytını gorunce gercekten uzuldum,çunku burdakı satıs rakamalrıyla aynı fıyat.bole olunca neden dedım turkıyemde yok,neden bıze getırmıyolar.FMX bıle nerdeyse dunyda eskıdıkten sonra geldı.inşallah bundan sonra eş zamanlı bınerız.
MotoTAL, sitesine eklemiş Deauville'i:
http://www.mototal.com.tr/hondadeville.asp
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Iste benim Türkçeme göre motor denen seyin karsılıgı bole bisey
Dun ku forumda :
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8154
da begendıgımı solemeye calıstıgım buydu aslına bakarsanız ama benım ıcın su an uzak hedef olarak gorunuyor heralde 2-3 sene var onumde bole biseye bınebılmeyı becermek ıcın
Prometheus umarım su an derdimi anlatabilmisimdir ustteki forumda beni bu sekilde yonlendirecek bilgi verebilirsen sevinirim..
One Life Live It !!
BMW kaliteli bir motosiklet markasıdır.Seninle hemfikiriz.Ancak Honda da klitelidir hatta japonların icinde en kalitelisidir.!!!BBRR adlı üyeden alıntı
Başka bir konuda ekonomide fayda-maliyet teorisidir:Nekadar paraya nekadar kalite aldıgın onemlidir kısaca boyle bir motorsikleti BMW yapsa idi fiyatı muhtemöelen 20 uzeri olurdu
Ayrıca BMW f 650 nin motorunu kim uretiyor, nerede uretiliyor ,bu motor bir araştırıver istersen.
SANIRIM BÜTÜN BÜYÜ RÜZGARDA GİZLİ..
hakkaten bu fiyata bi touring mükemmel
yeni fiyatı 15.078 YTL
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Evet arkadaşlar Honda büyük bir ayıp yaptı ve 2 milyar arttırdı motorun fiyatını. Ne bu böyle dalga geçer gibi... Talep arttı diye yaptılar sanırım :(
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Mel-a-ku adlı üyeden alıntı
Niye moderator olunca, fikir belirtmek yasak mı ?
Yoksa moderator seninle aynı fikirde olmayınca mı fikrini belirtmesin ?
Tam anlayamadım !
Ben moderator değilim, aynısını söylebilrmiyim ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yeni fiyatı 20.250 güzel motor ama pahalı...
bu arada bu motora sahip olan var mı?
honha ya hayat onda diğeri yani bmw ne kadar işlevsel tartışılır
baha
Merhabalar. Honda nın bu modeli ilgimi çekiyor. Acaba yeterli süre kullanan var mı? Tecrübelerini aktarması mümkün mü? Saldırgan bir yanı yok gibi. Tecrübesi az olana tavsiye edilebilir mi?
Saldırgan yanı bulunmamasının yanında nispeten hantal olan görüntüsü yanıltabilir ki kuş gibidir. 700cc olmasına rağmen 170km/h gibi bir maksimum sürate sahiptir. ABS ve kombine fren sistemine sahip olması önemli avantajlardan sayılabilir. Belki de akla gelebilecek tek dezavantajı yan çantaları standarttır ve demonte edilemez.
bu motor ile sürüş tecrübem ne yazıkki yok, o yüzden pek fazla bir fikir veremeyeceğim. ama belki aşağıdaki linkler işini görebilir.
link #1 (ing.)
link #2 (TR)
link #3 (ing.)
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Güzel makine fiyatı da, sunduğu konforlar da. En önemli artısı şaftlı olaması. Gördüğüm kadarı ile yan çantaları sabit istenildiği zaman çıkartılamıyor bu yönünü beğenmedim.
Fiyatına göre çok güzel.
Hayırdırrrr????
Fiyatı 20.250 ye çıkmış daha gelmeden.
iiide bu motor turkıyede war zaten
fıyatıda 20.200 diye bılıyorum
dikkat dikkat bu bir HORT vakasıdır. bu motoru şu anda polisler de kullanıyor. ancak polisler için çok da uygun değiller bence ancak törenlerde belki uygun olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)